EU forbyr strømstøtte til norske bakeri og slakteri

Lykten.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Lykten.no:

Av Tom Stian Øhman, Fylkesleder for Demokratene i Oslo

Regjeringen må trosse EU om bedrifter i Sør-Norge skal gis strøm støtte utover mindre midlertidige kriselån.

Slakterforretning Brødrene Brubakken i Kragerø har nå femdoblet strømregning, takket være et vanstyrt storting og nasjonalforsamling. Strømregningen har økt fra 10 000 til 50 000 i måneden. Dette får på sikt hele bedriften til å synke og drukne under bunnlinjen.

Statkraft som sitter på Norges største gullgruve etter oljen, har solgt arvesølvet vårt norsk vannkraft, til 30 øre per kWh til Tyskland og EU, men DU må betale blodpris for eget arvesølv.

Les også: ​​Støre og Vedum må gå!

Norsk strøm er et aktivum for politiske myndigheter og Statkraft på kontinentet. Det er inngått et 50-talls avtaler om eksport av norsk strøm. Statkraft har inngått en tiårig strømavtale med Deutsche Bahn og der Spiegel skryter av at «Norge er Tysklands batteri».

Avtalen med Deutsche Bahn ble inngått i forbindelse med Støres Tyskland-besøk. Strømeksport er blitt en del av norsk diplomati.

Vi kan jo for ordens skyld nevne at grunnen til at statsminister Støre er mangemillionær kommer fra verdier arvet fra hans far, Ulf Jonas Støre. Familiens formue stammer i hovedsak fra salg av eierandelene i peis- og ovnselskapet Jøtul. Bedriften Jøtul gikk inn i 2. verdenskrig med betydelig gjeld og kom ut av krigen nærmest gjeldfri. Så statsministerens familie har gjort gode handelsavtaler med Tyskland før.

Dette er et eksempel på hva Investor Øystein Stray Spetalen mener med fordelsfolket! «nettavisen»

Den selvoppnevnte leder av new world order og tyske «diktatoren» Klaus Schwab, styreleder i WEF (World Economic Forum), sier: Du eier ingenting og du blir glad for det! I stedet leier du alt du trenger. Hvem leier du fra? En liten gruppe elite selvsagt!

Les også: Hvordan løse strømprisproblemet?

Demokratene må igjen minne om straffelovens § 111. Krenkelse av Norges selvstendighet og fred og § 112. Grov krenkelse Norges selvstendighet og fred som man bør vurdere mot Norske statsråder. Riksrett hjemlet i Grunnloven § 86 og 87 bør også vurderes.

Gro Harlem Brundtland har snikinnført EU hierarkiet i Norge og veskebæreren i svindelen, Jonas Gahr Støre, har nå blitt Norges statsminister. Hva kan gå galt?

Les artikkelen direkte på Lykten

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar