Innbyggere i Stockholm: «Har blitt et flerkulturelt helvete»

Lykten.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Lykten.no:

Den innvandrerrelaterte gjengkrigen vokser raskt og fører nå til en eskalering av eksplosjoner, mordbranner og drap i det offentlige rom på plasser man tidligere anså som trygge og rolige. Nettsiden Fria Tider har kontaktet innbyggere som bor i flere av de berørte områdene i byen. De beskriver tilværelsen som å leve i en krigssone.

«Tettstedet Jordbro er vår nye afrikanske koloni, mitt i det utdøende Sverige», sier en Stockholmsbeboer nettsiden har snakket med. Selv den idylliske og rolige bydelen Jordbro, som er omgitt av Södertörns skoger, er nå berørt av skyteglade og krigende innvandrere som ikke viser noen hensyn eller respekt for sitt nye land.

Les også: Nok en video om Sveriges undergang

Les også: Sverige – fra drømmeland til shithole-country på 50 år

Han fortsetter:

«Området har blitt forvandlet til et helveteshull og det kjennes som om man bor i en krigssone i et u-land.»

Her er en oversikt over hva som har skjedd i Stockholm den siste tiden:

  • 4. januar ble en 25-årig mann skutt i hjel i Jordbro. En annen fikk livstruende skader.
  • Sist søndag ble en bil stoppet i en rutinekontroll. I bilen var det en gjeng kriminelle innvandrere og skytevåpen. En i gjengen, en 14-åring, var på oppdrag for å drepe en navngitt person. Prisen var flere hundre tusen kroner. 
  • Fire personer ble pågrepet for tre dager siden da flere bomber gikk av og det ble satt fyr på både bygninger og biler.
  • 2. februar ble et inngangsparti i Grimsta sprengt istykker. En time senere ble et annet inngangsparti i Bagarmossen sprengt. Den 5. januar ble en enebolig utsatt for et bombeangrep i Farsta. Den 11. januar åpnet flere personer ild inne på Kungsängen togstasjon.
  • 12. januar ble det skutt mot et flerfamiliehus i Järfälla. Den 16. januar ble en mann i 20-årene skutt i Solna. En dag senere ble en populær restaurant for innvandrere og svenske hipstere sprengt i filler i Södermalm.
  • Dagen etter restaurantbomben ble tre etasjer i et kontorbygg ødelagt i en ny bombeeksplosjon. Ytterligere en dag senere blir to leiligheter beskutt, mens en mann blir bortført på gaten i sentrale Stockholm.
  • Sist torsdag ble en mann skutt og drept i Solna, på fredag ble en trappeoppgang sprengt i stykker i Skarpnäck, og senere samme kveld ble en dør i Fruängen beskutt. 

(Artikkelen fortsetter under)

Les også: Sverige: Somaliere og arabere forsøkte å ta seg inn på ukrainske kvinners flyktningbolig

En kvinne som bor i det rike strøket Södermalm forteller:

«Jeg bor en kommunal leilighet, men halve kvartalet har betalt mange millioner for å slippe å bo i et flerkulturelt shithole. Men nå er vi der, selv her. Det er som i Colombia eller Angered, at man nå må tenke seg om før man går nære bygninger, biler eller søppeltønner utendørs. Saker kan eksplodere når som helst og hvor som helst.»

Les også: Prisbelønt journalist i Sverige: «Hadde de som advarte mot flerkulturen rett?»

Politiet er nå åpen med at man har mistet kontrollen over innvandrervolden i hovedstaden og sier at de kriminelle har tatt over.

«Det er et helvete, vi har mislykkes», sier politileder Gunnar Appelgren, til den venstreorienterte avisen Aftonbladet.

Les også: Sverigestan – 27 skutt i hjel på fire måneder

Les også: Drap, drapsforsøk, skyting, bomber, branner, voldtekter og personran – Sverige brenner

LES VIDERE PÅ KILDEN:
Fria Tider

Les artikkelen direkte på Lykten

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar