– Ikke meningen at det skal gå bra!

Lykten.no

Lykten.no:

Vesten skal ødelegges

Selve poenget for en globalorientert elite og deres forførte undersåtter er tvert i mot å ødelegge alle nasjoner som til nå har oppnådd optimal fred og velstand i sine respektive nasjonale domener. For skal dagens verden konverteres til et sted der alle mennesker etter deres mening stiller likt (les: like fattige) er det ikke mulig med noen rike og noen fattige.

Styrt fordumming

– Derfor ødelegges skoler og universiteter i vår del av verden, sier vår hjemmelsmann i lærerstanden med den største suffisanse.

– For under et enhetlig, globalt styre kan det jo heller ikke være rom for divergerende intelligensnivåer. Alle må fordummes optimalt, og denne hensikten er åpenbar om man bare tar en kikk på utviklingen av læreplanene, poengterer han.

First we take the West – then we take the rest, er devisen på bakrommene i Bilderberger- og Davos-klubbene. – Vox, samfunnsdebattant 

Planeten kuppes

Vi er følgelig umælende vitner til at Tellus’ mektigste har satt seg fore å kuppe hele planeten. For til slutt å konvertere FN om til sete for hele sitt verdensomspennende maktapparat. I mellomtiden skaper de en rekke utspekulerte, såkalte «kriser» som skal ta oppmerksomheten bort fra det de i virkeligheten har satt i stand. «Grønt skifte», «global oppvarming», migrasjon, voldseksplosjon, rasekonflikter, økonomisk falittkurs og «pandemier» etc. er nyttige redskaper i den krisemanipulerende verktøykassa.

«Useless eaters»

First we take the West – then we take the rest, er devisen på bakrommene i Bilderberger- og Davos-klubbene. Dette spillet er så gigantisk at det går over hodene på de fleste som av eliten kalles «useless eaters». Det er da også etter deres mening åpenbart for mange mennesker på jorden. Større kriger er derfor heller ikke av veien for å rydde unna i underskogen. Mens de samtidig via sine medietalsmenn akker og veer seg over menneskenes grusomheter de selv fortløpende genererer.

Endeholdeplass

At hele dette vanvittige scenariet i virkeligheten er historiens største maktspill, ser for hvermansen ut til å være for voldsom til å ta inn over seg. Når hovedmediene samtidig er kjøpt og betalt av den samme eliten, vil det ikke overraske om hele spillet til slutt ender med full global seier. Vi ser dessuten allerede klare indikasjoner på at avsløringer og motforestillinger søkes strupet. Og da snakker vi ikke lenger hjernevask, men ren åndelig sandblåsing av større kaliber enn Adolf, Mao og Stalin & co genererte. Snarere endeholdeplass av bibelske proporsjoner.

Les artikkelen direkte på Lykten

Legg igjen en kommentar