Fjernet kommunistiske flagg – da reagerte kulturredaktøren i Bergens Tidende

Lykten.no

Tore Rasmussen uttaler i en kort kommentar til Lykten at tiden da vi aksepterer kommunistiske flagg på våre gater og torg er over.

«LO må nå ta til vett og ikke la seg presse av sin ytterste venstre fløy. Det er på høy tid at andre flagg blir benyttet på første mai-markeringer i Norge. Kommunistflagget, røde flagg, representerer på ingen måte norske arbeidere».

«Norge behøver et klassesamarbeid, ikke en klassekrig. Vi er nå i en tid med stor usikkerhet, både med matvarelagre og høye strømpriser. Røde flagg forener på ingen måte Norge, men sår bare splid».

Tore Rasmussen. (Foto: Privat).

Kulturredaktør i Bergens Tidende reagerer

Men at noen tok ned de røde Sovjet-flaggene falt ikke i smak hos kulturredaktør Jens Kihl hos Bergens Tidende:

(Skjermbilde / Twitter)

Samtidig poster Kihl et bilde av komponisten Ole Bull med et rødt flagg og titulerer innlegget «Red Bull», et ordspill på energidrikken, og «Red Army», eller «Den Røde Arme», som bekrefter at Jens Kihl kobler det røde flagget med kommunismen.

Les også: Jens Kihl la ut bilde av naken kvinne på sin FB-profil – da kom oppfordringene om at kvinnen skulle ta selvmord

Angående Jens Kihl, som har jobbet i den kommunistiske dagsavisen Klassekampen tidligere, sin kommentar sier Tore følgende:

«At kulturredaktøren i Bergens Tidende er en kulturmarxist overrasker meg ikke».

Tore forteller også at en person tok det ille opp at han fjernet de kommunistiske flaggene i Bergen sentrum, men at pensjonister støttet ham:

«En aggressiv kommunist forsøkte å stoppe meg under aksjonen, men det jeg husker best fra i dag var alle pensjonistene som kom bort til meg og støttet meg. De pekte ut flere flagg som jeg kunne ta ned», avslutter Rasmussen.

Les artikkelen direkte på Lykten