I noen land ville det blitt revolusjon

PDK

Dekristne.no:

I noen land ville det blitt revolusjon, i andre land opptøyer, atter andre ville sett langvarige fredelige protester, mens nordmenn ser på NRK Debatten og prøver å unngå å komme i gruppen statskritiske – for det er fali det….. Skriver Erik Selle på Facebook.

Velgerne bør kaste alle globalistene, klimafanatikerne og Davos-kulturen ut av Stortinget

Ved neste valg, men da må man tenke selv og stemme på partier utenfor Stortinget. Blir ingen endring uten det.
Imens spreller fisken på bunnen av tomme magasiner, staten blir søkkrik. Inkassosakene eksploderer og Middelklassen trues av skatter, avgifter, inflasjon og dyrtid. Dagens stortingspolitikere sender det grønne vannkraftarvesølvet til Europa. Kaster bort milliarder i elektrifisering av sokkelen, satser på vind som vil produsere «ingenting» og bygger langskip som gjør at Røkke ler hele vegen til banken så lenge det er penger i statskassen til Carbon eventyret hans.

Enten er politikerne i krig med egen befolkning, eller så aner de ikke hva de driver med.

Jeg tror de vet hva de gjør, men som i basepolitikken og i WHO saken holder de realitetene bevisst skjult og tilslørt for folk flest. For å få til avgivelse av suverenitet og implementere den grønne katastrofen, må man holde sannhet og informasjon tilbake fra folket. Ja, Erna Solberg og Jonas Gahr Støre liker ikke folkeavstemninger. Folket vet da ikke sitt eget beste annet enn å velge mellom de to hvert fjerde år. Eliten lærte av EU kampen, folkeavstemninger ødelegger ofte prosjektene deres.
Vi styrer nå bort fra folkestyre og inn i et nytt embetsmannsstyre hvor de grå, skjulte byråkratene er i globale organisasjoner og institusjoner langt fra folkestyrets virkelighet. Det nye føydalsamfunnet kom mens folket sov og var livredd for å bli kalt konspirasjonsteoretikere av John Færseth. Når Dr Jordan B Peterson kommer til Oslo, er han en fali mann according to Agenda eller latterliggjøres litt av Dagbladet – mens et fullsatt Oslo Spektrum synes han har mye viktig å belyse.

Mens no-plattforming er en stadig mer åpenlyst realitet

Akademia gjør livet ubehagelig for dissidenter og den norske nepotismen avkles. Reiser nordmenn fortsatt rundt i verden og tror vi er et demokratisk mønsterbruk som skal belære andre. I takt med at vår nasjonale kristne grunnvoll har erodert, har vi i økende grad blitt et land vi ikke ville sammenlignet oss med for en tid tilbake.
Vi trenger en konservativ renessanse, revitalisering av nasjonalstaten og gjenreising av folkestyret. Og ikke minst må alle stortingspolitikere beordres på et obligatorisk kurs i Grunnloven før de får sette sine bein i Stortingssalen.
Kort oppsummert: Stem bare på partier utenfor Stortinget. Min stemme går til Partiet De Kristne

The post I noen land ville det blitt revolusjon appeared first on Partiet De Kristne.

Les artikkelen direkte på Dekristne.no