Hysj, hysj: Regjeringen opererer nå i skyggen av Ukraina-urolighetene. Ett års forlengelse av kriselovgivningen skal kunne realisere tvungen isolasjon og vaksinesertifikat. Send inn din protest NÅ!

nononsensenews.org

Av Are.

areDen norske regjeringen opererer for tiden i det stille, bak alle medieoppslagene om krig i Ukraina. Regjeringens ønske denne gang er å forlenge den midlertidige lovgivningen som skal gjøre det mulig å tvinge folk inn i karantene og isolasjon. 
– Koronapandemien har vist seg å være uforutsigbar. Selv om det er god vaksinedekning i Norge og det er få som blir alvorlig syke av omikron, kan det komme nye virusvarianter som vaksinene virker dårligere mot. Vi følger fortsatt nøye med på utviklingen. Det er viktig å ha mulighet til å kunne sette inn nødvendige tiltak raskt hvis situasjonen endrer seg. Men vi håper selvsagt at vi ikke får bruk for det, sier helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol (Ap) i en pressemelding.

Forslaget til forlengelse av nødlovgivningen som er ment å skulle vare fram til juli 2023, representerer brist på all fornuft. Ingen av de (påståtte) variantene av koronaviruset har utgjort noen fare for folkehelsen, aller minst omikron-varianten. Dette viser bare hvilken grandios svindel som forsøkes spilt ut over det norske folk. Personlig hadde jeg ikke trodd det var mulig å komme unna med voldtekt av hele nasjonalsamfunn basert på en influensa, men jeg må erkjenne at jeg tok feil. Etter en nøye koordinert og planlagt innsats har det lyktes maktkabalen å stenge ned det ene europeiske landet etter det andre i rask suksesjon, hvor direktivene ble sluset gjennom den korrupte Verdens Helseorganisasjon (WHO).

Koronakrisen har gjort at norske småbedrifter har bukket under, slik at mengder av familier nå har mistet sitt levebrød. Å tallfeste dette er vanskelig. Det samme gjelder antall tilfeller av selvmord, depresjon og innrullering i psykiatri: vi kjenner ikke tallene. Jeg går sterkt ut fra at mektige krefter er i sving for å greie holde lokk på denne informasjonen. Vil arkitektene bak koronasvindelen og deres velvitende fotsoldater blant ledende politikere komme seg unna med denne forbrytelsen mot menneskeheten? Tja si det…

Det gjelder å forstå at de store mediehusene og legemiddelindustrien verner om hverandres interesser. Det betyr at vi får vite fint lite sannhet om tema som kriger og pandemier.

Hvorfor ønsker den norske regjeringen nå ett års forlengelse av gjeldende kriselovgivning? Jo, kort fortalt er det fordi det langsiktige målet er total kontroll over befolkningen, og en milepæl i så måte er å få på plass vaksinesertifikatet. Med vaksinesertifikat på plass vil uvaksinerte innbyggere bli utestengt fra samfunnet. Man vil da ha ha tilgang på sin egen bankkonto dersom man kan vise til gyldig vaksinesertifikat. (Husk at kontantene er i ferd med å bli tatt fra oss mens jeg skriver dette, slik at vi skal bli 100 prosent avhengige av elektroniske penger og bankkort. Og på sikt vil de innføre én digital verdensvaluta). Alle uten gyldig vaksinesertifikat vil få bankkontoen sin deaktivert. Penger er (og har lenge vært) litt av et kontrollmiddel!

Riksdekkende media har spilt en sentral rolle i det å spre ubegrunnet frykt rundt koronaviruset. Medias medvirkning har vært helt avgjørende for å kunne skape denne svindelen! Dersom det er likhet for loven, vil mediehusenes sjefsredaktører og journalister på sikt få utmålt strenge straffer.

Regjeringen er imidlertid klar over at skepsisen ovenfor vaksinesertifikat enda er for stor, slik at befolkningen må mørnes først. Ved å forlenge denne nødlovgivningen, vil de bakenforliggende kreftene vinne tid nok til å kunne lansere et nytt (tilsynelatende) fryktelig virus, med tilhørende test og vaksine. I den forbindelse kan det jo passe bra å lansere det tidligere omtalte Marburg-viruset, siden den tilhørende testen og vaksinen er allerede klar(!) OBS: Vaksinen mot marburg-viruset vil inneholde det ekstreme giftstoffet ricin som brukes i bio-terrorisme. Merkelig? Ja, det skulle jeg mene. Men dette er altså allment tilgjengelig informasjon via WHOs egne nettsider. Dersom hensikten er å depopulere Jorda, og det er slett ikke usannsynlig, vil Marburg-vaksinen kunne virke etter hensikten.

La oss forsøke gruse deres våte drømmer om vaksinesertifikat. For hva det er verdt, send inn ditt protestsvar på denne høringen – her.

Og spre denne artikkelen videre!

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen vår gående!

Kiri og jeg skriver og arbeider generelt for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på arbeidet vårt, vurder å støtte oss via

nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! ? hjerte_fin

 

Les artikkelen direkte på Nononsensenews