Hva er det som skal skje nå i slutten av september?

nononsensenews.org
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)
Nononsensenews.org:

Ok, jeg får vel kvikt skrive litt om dette temaet jeg også: Du har sikkert allerede fått det med deg i form av «memes» og videoer, hvor blant annet en tysk politiker har stått fram og sagt at ett eller annet vil skje den 24. september. Det skal dreie seg om en «Oddvar Brå-type hendelse», hvor man vil huske nøyaktig hvor man var og hva man gjorde da det skjedde. Hva i all verden er det som er i gjære? Er det ytterligere en saftig økning i strøm- og drivstoffprisene på toppen av det allerede skyhøye prisnivået på disse varene? Og / eller er det den uungåelige bankkollapsen som nå kommer, med et generelt prisnivå som går i taket, mens tilgangen på varer og tjenester forsvinner? Her er den nevnte tyske politikeren:

Denver, den største byen i den amerikanske delstaten Colorado, er et arnested for maktkabalen. I denne byen leveres det nå ut krisepakker til befolkningen. Pakken er visstnok ikke noe man kan overleve særlig lenge av, men allikevel… Hva er grunnen til noe såpass oppsiktsvekkende? Hva er dette «noe» som resten av oss ikke har blitt fortalt?

I Denver distribueres nå krisepakker til befolkningen

i følge Kerry Cassidy, en etterforsker jeg personlig setter høyt, er Sean David Morton en fyr med sterke parapsykiske evner. Mortons prediksjoner har vist seg å være ganske presise i tidligere sammenhenger. Han sier at markedet er på slutten av en syv-årig syklus, og vil krasje mandag 26. september… I følge den tyske parlamentarikeren vil denne hendelsen finne sted 24. september.

Er det lurt å ta ut en haug med kontanter nå, siden sedler i hånden er bedre enn lett forgjengelige elektroniske nuller på en bankkonto? Eller blir ikke pengene verdt noe uansett? Hva med matforråd da Er det på høy tid å kvarte opp med mat som tåler å bli lagret for de som ikke allerede har gjort det?

Jeg har selv nære og kjære som er ganske urolig for det som nå står foran døren… Selv mener jeg at det heller bare får smelle, aller helst i går. Vi må gjennom denne dritten uansett. Verden skal fødes på nytt, hvor vi har kvittet oss med de parasittiske blodslinjene som har holdt oss nede i århundrer og -tusener.

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer demonstrasjoner, lager videoer og artikler for å opplyse og berike dere alle. Vi ønsker å være med å skape det nye og bedre samfunnet, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her. Dere finner oss også på Telegram her.

Les artikkelen direkte på Nononsensenews
Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar