Hvis Putin er en krigsforbryter? Hvordan er det med nesten alle USA-presidenter de siste 60 årene?

Derimot.no

Hvem er krigsforbrytere? Ukrainske soldater som torturerer russiske krigsfanger.

Av Peter Koenig

Mens president Biden anklager president Putin for å være en krigsforbryter, ser det ut til at han beleilig glemmer hvordan hans forgjengere i Det hvite hus helt tilbake til 1960-tallet, til og med Lyndon Johnson, har begått direkte eller ved stedfortreder krigsforbrytelser rundt om i verden i Iran, Irak, Afghanistan, Syria, Libanon, Somalia, Egypt, Korea, Vietnam, Jemen – og listen er nesten uendelig.

Vietnamkrigen gjorde minst 3 USA-presidenter til krigsforbrytere, Men det er vel upassende å nevne det i dag.

Amerikansk-initierte kriger og konflikter har de siste 60 årene drept mellom 20 og 30 millioner mennesker.

Man spør seg, hvem er krigsforbryterne?

Hvor florerer de fleste krigsforbrytere som presidenter? Det korte svaret er: I det frihetselskende USA. Og de slipper bokstavelig talt alle unna med drap.

Vestlige medier ignorerer dette faktum fullstendig når de gjentar Bidens anklage om å kalle Mr. Putin en krigsforbryter og enda verre.

Vesten, kanskje av desperasjon siden slutten nærmer seg, har blitt en dystopisk, løgnbefengt verden, preget av usannheter, sensurert ytringsfrihet, og sletting av sannheten. Dette er noe nytt og ukjent i nyere historie.

Siden vestlige krigsforbrytere bokstavelig talt slipper unna med drap, har ukrainske soldater lært noe og blitt noen av de mest grusomme krigsforbryterne i nyere historie.

Som rapportert av RT (tysk) 27. mars 2022, torturerer de russiske militære krigsfanger på de mest brutale måter, i fullstendig tilsidesettelse av Genève-konvensjonene om krigsfanger. 

https://vk.com/video-134310637_456252187 (video som viser mishandling av russiske krigsfanger)

Genève-konvensjonen om krigsfanger går tilbake til 29. juli 1929. Den trådte i kraft i juni 1931. Konvensjonen har siden blitt fornyet, oppdatert og justert 12. august 1949 som et FNs menneskerettighetsinstrument –  Genève-konvensjonen om behandling av Krigsfanger. Den trådte i kraft 21. oktober 1950.

Artikkel 3 i konvensjonen spesifiserer at krigsfanger til enhver tid skal behandles humant . Enhver ulovlig handling eller unnlatelse fra interneringsmakten som forårsaker død eller alvorlig fare for helsen til en krigsfange i dens varetekt er forbudt, og vil bli ansett som et alvorlig brudd på denne konvensjon. Se dette.

Soldater fra den ukrainske hæren følger absolutt ikke denne loven og må holdes ansvarlige av en internasjonal domstol som dømmer krigsforbrytelser.

https://www.globalresearch.ca/ukrainian-soldiers-war-criminals-torturing-russian-prisoners-war/5775561

1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 ganger.

Post Views: 7

Les artikkelen direkte på derimot.no