Sør-Afrikanske Independent Media avslører: «Våre statlige sykehus er episentre for barnehandel»

nononsensenews.org

Under en pressekonferanse onsdag 27. oktober 2021 ble det avslørt organisert menneske- og barnehandel i Sør-Afrika. Dette er noe som har gått meg helt hus forbi, så jeg fanger det opp her og nå for referansens skyld. Dr. Iqbal Survé fra Independent Media fortalte på nevnte pressekonferanse at statlige sykehus utgjør selve episenteret for den sør-afrikanske menneske- og barnehandelen.

«Vår etterforskning avdekket grufulle historier om handel med babyer» i følge Survé. Han sier de har lyktes å trenge dypt inn i syndikater som driver denne handelen. De har sjekket bankkontoer og mer, og funnet klare bevis for at tyveri og videresalg av nyfødte gjøres av ansatte ved sykehuset. Disse ansatte bruker dekkhistorier for å ikke bli oppdaget. En slik dekkhistorie kan gå ut på at én av to tvillinger døde, mens sannheten er at dette barnet ble solgt videre til både Europa og USA.

Her fra en pressekonferanse onsdag 27. oktober 2021, hvor det ble avslørt organisert menneske- og barnehandel ved sør-afrikanske, statlige sykehus. 

Vi trenger hjelp fra dere!

Kiri og jeg jobber for å opplyse og berike dere alle. Vi har gjort dette til jobben vår i disse ekstreme tider, og vi gjør det med glede. Vi lar alle få lese gratis, både her i bloggen og på de to gruppene våre på Facebook og Mewe. Hvis du vil hjelpe med å holde oss gående, tar vi i mot frivillig donasjon via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! ? hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Les artikkelen direkte på Nononsensenews