Gni søvnen ut av øynene før det er for sent !

Lykten.no

Lykten.no:

Hele Vesten er i ferd med å bli fullstendig ødelagt av total mangel på fellesskap og samhold. Turbokapitalisme mikset sammen med globalsosialisme. Import av fullstendig ikke-kompatible kulturer som river og sliter i filler de siste restene av den stabile ro våre forfedre overlot oss. Det ene samfunnseksperimentet avløser det andre som en religiøs tsunami. Vold, kriminalitet, grådighet, fattigdom og alskens ondskap gjennomsyrer det bittelille landet vårt som en gang var et fyrtårn av fred og velstand.

Splitt og hersk

Alt mens barnehager, skoleverk, universiteter, byråkrati, rettsvesen og ikke minst de ansvarlige – politikerne – har sin fulle hyre med å bortforklare djevelskapen i samarbeid med nær samtlige godt betalte medier. Det er knapt så du tror det du leser av ny galskap hver bidige dag. Som om dette ikke er nok kastes all skyld over på de som påpeker problemet. Helst vil makteliten at ingen skal kritisere dem og kaller de siste rester av demokratisk kritikk for statsfiendtlig virksomhet, nazisme og terror. Mens de selv nærmer seg diktaturet i stadig raskere tempo og den ene banken etter den andre går konkurs. Splitt og hersk!

Trump ingen krigshisser

Donald Trump startet ikke kriger. Og kommer han atter til makten i 2024 lover han at krigen i Ukraina er over etter en dag med ham i det ovale kontor. Derfor hates han av hele det militærindustrielle komplekset, Wall Street, Big-Tech og hele «deep state». Trump vil sette folk i arbeid for USA, drive sunn næringsvirksomhet, stenge grensene for ulovlige innvandrere og styrke politiet. Dette åpenbart logiske ståstedet tåles ikke av hans motstandere. Verken i Times Square, Fleet Street eller Akersgata. For disse tidligere fredsaktivistene er blitt voksne og hyller nå krig. Mulig de mener det er for mange av oss her på Tellus. Snart gjenstår bare full overgang til krigsøkonomi. Med påfølgende krav om en ny verdensorden. Nøyaktig i henhold til Klaus Schwab og hans World Economic Forums hensikter.

Landsmoderen?

Ola og Kari er så overrumplet at de fremstår mjølstappa i all sin svimeslåtthet. PR-konsulenter manipulerer virkeligheten og tryller om nødvendig frem nye begrep som eksempelvis «landsmoderen». Som om en statsleder som gir bort landet sitt til fremmede fremstår som «mor». Hvilken mor blir hedret som frivillig gir bort ungen sin? I mellomtiden har arkitektene bak landsranerne sørget for å indoktrinere barn, unge og gamle i en grad som får et hjernevasket folk til å bejuble sin egen undergang og befolkningsutskiftning.

Skinndemokrati

Vi som vokste opp etter krigen undret oss storlig over hvor dumme tyskerne var som lot seg dupere og overmanne av nasjonalsosialistene lik lydige hunder overfor sine herrer. Og vi takket for at vi kunne vokse opp i et sosialdemokrati der de færreste falt igjennom. Men nå ser vi altså at alt våre fedre kjempet for og vant med livet som innsats etter bare åtti år nok en gang er på full fart inn i et skinndemokrati – på vei mot diktatur, ensretting og totalitarisme.

Kina forbildet

Og så smarte er atter våre dagers sofistikerte læregutter at de smilende kan trykke på restart-knappene en håndfull tiår etter og hengi seg til nye maktovergrep under dekke av «folkeflertallet». Det sørger Big-Tech for at ikke endrer seg ved hjelp av datastyrte stemmemaskiner i land etter land. For hjernevask alene er ikke nok. Husguden Klaus Schwab forteller dem at det kinesiske diktaturet er et forbilde for Europa og USA. Norges kronprins har besøkt Schwab i Davos sammen med det meste som kan krype og gå av finansiell og politisk elite i hele Vesten. Der Espen Barth-Eide og Børge Brende har vært i styre og stell.

Ny føydalisme

Folkene må kues, er den nye, store devisen. Derfor må vi fattig-gjøres. Mens eliten ikke behøver å engstes mellom indrefileten og sjokoladepuddingen. Deres private jetfly bringer dem dit de vil på et øyeblikk. Føydalsamfunnet het det i den mørke middelalderen. Og alt kaoset rundt bevirker at folk heller ikke denne gangen makter å se hva som dukker opp av dævelskap i horisonten. Helt «tilfeldig» selvsagt.

Skriftlig samtykke

Pussig nok vurderer «eliten» nå om skriftlig samtykke må til hver gang for at en kvinne ikke skal kunne saksøke mannen sin for voldtekt etter lørdagskosen. Å overgi alt ur-nordmenn har av verdier til utenlandske kapitalister og stater er derimot helt OK uten engang å spørre folket om lov først. Det nøye planlagte hykleriet er så formidabelt at forfatteren Arne Garborgs tanker fra «Læraren» gjennom «Tore» aldri slutter å rinne en i hu:

«Det må vera Fandens meisterstykke da han fekk kyrkja ombygd til sitt bruk. Og det så godt at ho enno trur ho er Kristi kyrkje».

Sett inn «demokratiet» i stedet for «kyrkja», så er vi der igjen. For ikke å snakke om svaret til «Tore»:

«Ja det bannar ho på kvar dag. Ti tusen professorar granskar skriftene og finn ut språk og prov for all ting, så at om det kjem ein stakkars fåming i folket og seier: -Men var det kje noko om eit nytt liv. Noko betre. Var det kje forskjel på godt og vondt? Ja så sparkar dei han ut og lyser han i bann i det same namnet. Er det kje så du kan tru du drøymer?»

Ingen endring

Det er rimelig enkelt å se at veien til maktens tinder ikke har endret seg vesentlig siden tidenes morgen. Det er bare:

A) å gi folket brød og sirkus til de havner i dyp søvn.

B) Og ta fra dem alt før de får søvnen gnidd ut av øynene og det er for sent å gjøre motstand.

Dette er hjemmeleksa til makthungrige hver eneste gang. Dikteren Arnulf Øverland konkluderte i sitt dikt «Du må ikke sove»:

«Tilgi dem ikke; de vet hva de gjør!»

Les artikkelen direkte på Lykten