George Soros: Vi trenger en rask seier over Russland, ellers går min verden under.

Derimot.no

derimot.no:

Det er en glede å kunne konstatere at George Soros ikke vil få ønskene sine oppfylt. Situasjonen i Ukraina beveger så nå meget raskt i den motsatte retningen enn det han ønsker. Men det er til en fryktelig pris: tusenvis av døde ukrainske og russiske gutter og jenter er drept i denne krigen som nå går mot slutten.

Krigen kunne vært forhindret hadde Minsk 1 eller Minsk 2-avtalen blitt gjennomført, men Ukrainas regjering ville ikke bidra til dette. De trodde at en militær løsning var løsningen på konflikten i Øst-Ukraina og på Krim – naturligvis med stor militær hjelp fra USA/Nato. Alt til ingen nytte, men til en høy pris i menneskeliv.

USAs mål har hele tiden vært et svekket Russland og Ukraina var midlet til dette.

Men verden er ikke alltid rett frem. Ingenting går beint frem. Historien er full av svinger og krokveier slik alle veier er konstruert. At George Soros hadde de samme ønskene som USA-imperialismen overrasker ikke. Han har aldri vært opptatt av menneskenes velferd, men sin egen lommebok. Soros pengepung er det han kaller»vår sivilisasjon». Noen vet hvor viktig forskjønnende omskrivninger er.

Knut Lindtner
Redaktør

Soros erklærer «at man må slå Putin så fort som mulig for å redde vår sivilisasjon».

Geroge Soros sa til WEF (Verdens Økonomiske Forum) at en rask seier over Russland er nødvendig for å redde det åpne samfunnet (hans Open Society) og selve sivilisasjonen.

Dersom ikke Russland ganske raskt taper i Ukraina, vil ikke den samlede Vesten være i stand til å møte klimaendringene i tide for å redde sivilisasjonen.

George Soros, opprinnelig navn György Schwartz er en amerikansk finansmann og filantrop. Wikipedia (Wikipedia er ikke alltid helt presis i sine beskrivelser).

Det sa milliardæren og finansmannen George Soros til World Economic Forum i Davos på tirsdag. Han kaller også Russland og Kina de største truslene mot hans konsept Open Society.

At Russland sender tropper inn i Ukraina «kan være begynnelsen på en tredje verdenskrig, og det er ikke sikkert vår sivilisasjon vil overleve det», sa Soros til WEF.

Og selv om kampene der opphører «vil situasjonen aldri bli som den var før».

Etter hans syn kom «invasjonen» midt i en kamp «mellom to styrings-systemer som er diametralt motsatte av hverandre, – ett åpent samfunn og et lukket samfunn». Det første er legemliggjort i Vesten, det siste er Russland og Kina.

Soros, som nå er 91 år gammel, mimrer om «gamle dager» da Sovjet-Unionen gikk i oppløsning. Det var da, i 1987, hans formue økte så mye at han kunne bruke 300 millioner dollar i året. Og det var da hans stiftelser i Øst-Europa «viste seg å blir enda mer suksessrike enn jeg hadde ventet».

Han mener at tidevannet begynte å snu etter 9/11-angrepet i 2001. «Undertrykkende regimer dukket opp, og åpne samfunn er under angrep», der Kina og Russland representerer «den største trusselen».

Soros var optimistisk når det gjaldt krigen i Ukraina. Ifølge han ventet de russiske troppene å bli ønsket velkommen i Ukraina som frigjørere, og å gå seierrike fram i løpet av noen dager og uker. Men Ukraina viste seg å «slå» dem med hjelp av USA og NATO.

I mellomtiden påstår han at den kinesiske lederen Xi Jinping har ødelagt sin mulighet til å styre med hans lockdowns i Shanghai og andre steder.

Men det som virkelig bekymrer Soros er at konflikten i Ukraina forstyrrer miljøsaken, at klimaforandringene kan bli irreversible. 

«Det kan bli slutten på vår sivilisasjon», sier han. Han insisterer på at «vi må mobilisere alle våre ressurser for å få slutt på denne krigen».

«Det beste, og kanskje den eneste måte å bevare vår sivilisasjon på er å slå Putin så raskt som mulig», legger han til.

På mandag insisterte tidligere utenriksminister i USA Henry Kissinger på at WEF må bli en megler for å få til fred i Ukraina i løpet av de neste to månedene, før Russland blir drevet inn i «en permanent allianse med Kina». Dette mener han vil destabilisere Europa.

Kissinger: «Russland har i 400 år vært en vesentlig del av Europa påpekte den 98 gamle Henry Kissinger som advarte den som ønsket å få til et nederlag for Moskva.«

Henry Kissinger – Wikipedia
Heinz «Henry» Alfred Kissinger er en tyskfødt amerikansk diplomat, statsviter og republikansk politiker. Han spilte en viktig rolle i amerikansk utenrikspolitikk som nasjonal sikkerhetsrådgiver 1969–1975 og utenriksminister 1973–1977 under presidentene Richard Nixon og Gerald Ford. Wikipedia

Noen kommentarer til denne historien på sosiale medier:

Opinionist:

Å nei, Soros – nå bør du dø, du og dine stiftelser –  for at vi skal få en renere verden. I tillegg vil vi komme et skritt nærmere sivilisasjonen og velstand for alle i verden.

DeoGracias:

For å bevare vår sivilisasjon burde folk som Soros bli fjernet fra den offentlige arena, og heller bli sendt på gamlehjem.

The Conservative Woman:

Dersom Soros ikke liker regjeringen i landet ditt betyr det helt sikkert at regjeringen gjør noe bra for landet og folket ditt..

White Lives Matter:
Gå og skrik et annet sted. Få deg en skikkelig jobb. Å være en enfoldig narr teller ikke.

Lloyd Hart.

Soros sin økonomiske strategi for Øst-Europa inkluderer min mors land, Latvia. Der mente han at senior-borgere bør feie gatene for å tjene til pensjonen sin. Å fylle Baltikum med militær hjelp fører til at de får en gjeld som de aldri har hatt før.

sacko’clues:

Skrev du dette selv, eller var det noen som fortalte deg hva du skulle skrive?

Critical Thinker:

Er det bare jeg, eller likner Geroge Soros på den onde keiseren fra Star Wars?

Andrej Specht:
Herregud, Russland. Soros er redd!!

JustMyOpinion:

Å stanse munnen på Soros er det som trengs. Det er alarmerende at så få mennesker kan gjøre så stor skade rundt om i verden. Soros og Gates er to av de verste.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Jeremy Bezanger

https://www.rt.com/news/556040-soros-davos-world-war-ukraine/

5 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 5 ganger.

Post Views: 19

Les artikkelen direkte på derimot.no