Terror i USA: Broen som falt ned var et nytt 9/11 — denne gang til sjøs!

nononsensenews.org
Nononsensenews.org:

De fleste har vel fått med seg nyheten om den amerikanske broen som falt ned om morgenen tirsdag 26. mars 2024. Francis Scott Key Bridge, en bro i byen Baltimore i delstaten Maryland, ble på uforståelig vis truffet av et digert container-skip i en av to bærende strukturer. Resultatet ble at broen kollapset og raste ned i vannet. Dette vil få ganske alvorlige konsekvenser for amerikansk økonomi i tiden som kommer, og spørsmålet reiser seg: Var dette en ulykke eller en intendert hendelse? Her er en video av det som skjedde:

Da sammenstøtet fant sted…

Og følgende video viser situasjonen etter at dagslyset hadde kommet:

Åstedet i dagslys…

Så til det sentrale her: Var dette et uhell eller var det villet? Vi kan i alle fall si det er uforståelig hvordan containerskipet Dali kunne gå med 8 knops hastighet rett inn i en av broens bærende punkter. (Heyyy, akkurat like uforståelig som når den norske fregatten Helge Ingstad presterte å gå med stor fart inn i skroget på en oljetanker. Mange tror sikkert fortsatt at dette var et uhell. Det var det ikke!). Den amerikanske grave-journalisten Lara Logan er allerede på ballen, og hun har snakket med en rekke fagpersoner om det som har skjedd. I følge Logan virker skipets navigasjonssystem å ha blitt hacket samme natten som sammenstøtet fant sted. Tidspunktet var nok nøye kalkulert, siden mesteparten av skipets besetning lå og sov på dette tidspunktet! Logan forklarer videre at det vil ta flere år å fiske opp alle de brukne stålstrukturene fra Patapsco-elven. Før dette arbeidet er gjort, vil det ikke være mulig for fraktskip å ferdes langs elveleiet. Broens kollaps har dermed lammet deler av amerikansk godstransport ved et viktig knutepunkt, både til lands og til vanns. Den amerikanske transportkjeden har nå fått en alvorlig knekk, noe som vil gi store negative konsekvenser for landets nasjonale økonomi i årene som kommer. Prislappen vil selvfølgelig tilfalle de amerikanske skattebetalerne. Logan har følgende krystallklare konklusjon: Kollisjonen var slett ingen ulykke, den var en terroroperasjon!

En ukjent amerikansk mann bretter ut om det som skjedde under kollisjonen..
Lytt nøye: Kan det stemme at vi ser eksplosjoner i bro-strukturene?

9/11 fant sted i 2001 og ble foranledningen til USAs «war on terror.» Dette var rasjonalet den globale maktkulten trengte for å kunne innlede kriger på løpende bånd, noe som har kostet amerikanske skattebetalere enorme mengder penger. Brokollapsen i Maryland vil nå påføre amerikanske borgere enda høyere utgifter. Som sådan er dette bare enda et ledd i maktkabalens forsøk på å bringe USA i knestående via «a thousand cuts». USA er selve høyborgen som maktkabalen må greie ta ned først, før den totalitaristiske FNs nye verdensorden kan realiseres.

Lara Logan om brokollapsen: «Dette var terror!» (Se i full størrelse her).

Hjelp meg å spre budskapet!

Jeg arrangerer både demonstrasjoner og sammenkomster, pluss at jeg lager videoer og artikler.  Alt dette for å forsøke opplyse og berike dere alle. Mitt formål er å bidra til å skape et nytt og bedre samfunn, noe jeg har gjort til en sentral del av mitt virke i ekstreme tider som dette. Jeg lar alle få gratis tilgang til stoffet jeg lager, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com (her, her,her, her og her). Hvis du vil hjelpe å holde bloggen og informasjonsvirksomheten gående, tar jeg imot frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (navn: Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne dette stoffet i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i No Nonsense News’ Facebook-gruppe her og Mewe-gruppe her. Dere finner No Nonsense News også på Telegram her.

Les artikkelen direkte på Nononsensenews

Legg igjen en kommentar