+For Medlemmer | SuperSøndag 17.04.22 kl. 20.00

Alternativ Media TV alternativ-media.com

Kjære medlemmer.

Nå har vi jobbet fram et sikkert opplegg slik at dere får se ekslusive sendinger og videoer. Det går ikke an å dele link fra de utvalgte sendingene eller videoene, så det er kun dere medlemmer som får tilgang til dem.

Om du er medlem:

– Om dine epostadresse du oppga da du ble medlem på SubscribeStar er den samme som er knyttet til din YouTube-konto, trykker du bare på videoen nede i denne artikkelen eller i innlegget på vår side på SubscribeStar, søndag klokken 20.

– Om det er ulike epostadresser, send oss melding på SubscribeStar og oppgi både epostadressen du har logget deg inn på SubscribeStar og YouTube med. Da legger vi deg inn i systemet så du får full tilgang. Trykk så på videoen nede i denne artikkelen eller i innlegget på vår side på SubscribeStar, søndag klokken 20. Om det ikke er gjort vil sendingen fremstå som privat.

Om du IKKE er medlem, men ønsker å bli det:

– Trykk på bildet under og opprett konto på SubscribeStar med den samme epostadresse som du logger inn på YouTube med, velg hvilken type medlem du vil være (Subscription Tiers). Trykk så på videoen nede i denne artikkelen eller i innlegget på vår side på SubscribeStar, søndag klokken 20. Før du har gjort det vil sendingen fremstå som privat.

Fyll in din epostadresse og abonner gratis på våre artikler:

Promotering
Promotering

Husk å abonner gratis på Alternativ Medias nettside ved å fylle ut din epostadresse under:

Les artikkelen direkte på Alternativ -Media