Alternativ Media: Trump advarer mot nytt covid-tyrrani – Nekt å adlyde venstre-tullingene!

alternativ-media.com

alternativ-media.com:

Til alle Covid-tyranner som vil ta fra oss friheten, hør her: – VI VIL IKKE ADLYDE!

Ifølge Trump forsøker nå tyrannene på den amerikanske venstresiden å stjele enda et politisk valg med å blåse nytt liv i covid-skrekken.

Denne uttalelsen publiserte han på sin egen sosiale medieplattform, Truth Social. Dette etter at medstrømsmedia i den eneste tid har forsøkt å blåse liv i et nytt covid-sirkus. Når vi vet at alle virus, også Covid, alltid blir mindre farlig for hver variant, og at helsemyndigheter både nasjonalt og globalt sier de ikke vet om de nye variantene er farligere eller mer smittsomt enn tidligere varianter, er det legitimt å spørre om hvorfor de begynner å blåse liv i skrekken på nytt, med de samme metodene som tidligere.

– Venstres tullinger prøver veldig hardt å få tilbake covid-nedstengninger og tvang via denne plutselige frykten for «nye varianter». Jisses, vet dere hva mer som venter? Et valg. De vil restarte covid-hysteriet, så de kan rettferdiggjøre nye lockdowns, mer sensur, flere ulovlige mottaksbokser for valgsedler, flere poststemmesedler, samt utdeling av milliarder av dollar til sine politiske allierte som er på vei inn i valget 2024. Lyder dette kjent? Dette er dårlige mennesker, uttalte Trump i videoklippet.

Trump sparte ikke på kruttet og sa at dette er syke mennesker som vi har med å gjøre.

Men han mener det ikke vil fungere denne gangen og sier:

Til hver Covid-tyrann som vil frata oss vår frihet, hør her: Vi kommer ikke til å gå med på det! Så ikke engang tenk tanken. Vi kommer ikke til å stenge ned skoler. Vi akseptere ikke deres lockdowns. Vi kommer ikke til å følge deres munnbindtvang, og vi kommer ikke til å tolerere deres vaksinepåbud.

Han lover å kutte all offentlig støtte til samtlige skoler, universiteter, flyselskap, og kollektivselskap som infører munnbind- eller vaksinetvang ,når han gjenvalgt som president.

Se video:

Fyll inn din epostadresse og abonner gratis på våre artikler:

Les artikkelen direkte på Alternativ -Media