Folket slår tilbake – mot det planlagte helsetyranniet

Folket slår tilbake – mot det planlagte helsetyranniet

Nyhetsspeilet
Folket slår tilbake – mot det planlagte helsetyranniet

Nyhetsspeilet.no:

Appell og fakkeltog ved Nobels fredssenter og slottet

Fra Demo foran Nobelsenteret lørdag 18. november 2023

En liten rapport fra Oslo kveld 18.11.2023: Omkring 100 personer deltok med plakater og fakler i minusgrader og kald vind. WHO (verdens helseorganisasjon) vil fjerne rettighetene våre og ta fra oss Norge – for å implementere sitt helsetyranni.

Befolkningen våkner og gjennomførte en vellykket protestmarkering utenfor Nobels fredssenter i Oslo lørdag ettermiddag.

Deretter ble det fakkeltog forbi rådhuset og opp til slottet, der slagordene satt løst, hvor det var nasjonalsang og faresignal fra en dame med horn som tordnet ut over gatene i hovedstaden. Hoved-slagord: Ja til frihet, Exit WHO (Exit WHO er fra en gruppering i USA).

Under appellene (foran fredssenteret og slottet) ble dette blant annet kommunisert:

  • Vi må stå opp for nasjonen – friheten og selvstendigheten vår er i fare
  • Det handler ikke bare om oss og friheten her og nå – men også våre barn og barnebarn
  • WHO er en privat organisasjon sponset blant av de store legemiddelfirmaene og Bill Gates – hvorfor skal de styre over Norge med en autoritær helsepolitikk med koronapass osv? (bukken og havresekken?)
  • WHO og FN fremmer felles seksuell agenda 2030, barn skal ha sexpartnere – fare for barn, en kilde: https://derimot.no/fns-og-whos-globale-2030-sexagenda-barn-bor-ha-sexpartnere-sa-tidlig-som-mulig/
  • WHO kan også inngå i ønske om å redusere befolkningen (ryktene går om at i fremtiden vil hvert land få et mål om hvor mye befolkningen skal reduseres, hvis WHO velger vaksiner med et bestemt innhold, er vi der, jfr Nazi-Tyskland på 1930-tallet og koronahysteriet 2020-2022 – vaksinene virker å gi turbokreft osv).
  • Norske politikere forstår ikke alvoret i situasjonen – men må våkne og handle * På NRK i debatten til Solvang løy helsedirektør Guldvåg * En bevegelse som denne begynner alltid i det små – så våkner fler og fler
Fra Demo fakkeltog foran Slottet lørdag 18. november 2023

Ny bok gir mer info: «Det globale helsetyranniet» av Trond Skaftnesmo

Litt fra en bokanmeldelse: Det globale helsetyranniet kommer om vi ikke stanser det. Først var det korona, så kommer WHO og vil styre over samtlige land og dermed oss alle sammen. WHO er koblet til FN som er beskrevet som et oligarki.

Og vi står overfor «Det globale helsetyranniet». Og nettopp det er tittelen på den ferske boka til Trond Skaftnesmo som har skrevet en rekke bøker. En av dem er «Vaksinetvang» fra 2020 som allerede må betegnes som en godt timet klassiker.

I den nye boka har Skaftnesmo fått med seg et bidrag fra Jan Terje Voilaas.

Vaksinevirkninger

Fra Demo fakkeltog foran Slottet lørdag 18. november 2023

Fra Demo fakkeltog foran Slottet lørdag 18. november 2023

Det som slår leseren før vi kommer til WHO (Verdens helseorganisasjon), er hva de nye mRNA-vaksinene i praksis har betydd for befolkningen. Basert på grundig statistikk får vi vite mye, her noe fra vaksineprodusent Pfizer selv i perioden 1. desember 2020 til 28.februar 2021:

  • Sterk menstruell blødning – 27685 tilfeller
  • Utsatt menstruasjon 13989 tilfeller
  • smerter under menstruasjon – 12424 tilfeller
  • Når kvinner blør nedentil, kan de da få barn?

Mål avfolkning

Tidligere visepresident i Pfizer, Michael Yeadon, uttalte 27. april 2021: – Jeg tror de (COVID-injeksjonene) brukes til å skade din helse og muligens ta livet av deg. Virkelig. Jeg kan ikke se noen annen fornuftig forklaring enn at det er et seriøst forsøk på massiv depopulasjon. Så kan en spørre, anbefaler norske myndigheter og kommuner korona-vaksinene fortsatt, i dag? Svaret på det er ja. Hva er de norske myndigheter egentlig med på? Hvis de sover, er det fint om noen kan vekke dem.

Koronasertifikatet gjenfødt

Fra Demo foran Nobelsenteret lørdag 18. november 2023

Og så til WHO. Først med hjelp av EU og det konkrete verktøyet, nemlig koronasertifikatet. I sommer undertegnet WHO-sjef Tedros og EUs helsekommisær en avtale:

Tedros: – Covid-pandemien understreket verdien av digitale helseløsninger for å legge til rette for helsetjenestene. EUs koronasertifikat skal omgjøres til «et globalt offentlig gode» – og som boka påpeker:

«som første steg i utviklingen av et globalt nettverk for digital helsesertifisering». Og selvsagt handler det om beskyttelse, du trodde vel ikke noe annet?

«Målet er å bidra til å beskytte folk mot helsetrusler, inkludert framtidige pandemier, og under dette global mobilitet, heter det i en fellesuttalelse fra WHO og EU.» Vår naive helseminister med nulltoleranse for feil oppførsel Da er vel alt i skjønneste orden? Slik den norske regjeringen virker å tro.

Helseminister Kjerkol: «WHO som vår effektive, ansvarlige og dyktige leder innen multilateralisme, og et byrå som har nulltoleranse for feil oppførsel». Går det an å være så naiv? Det høres jo nesten ut som Hitler og Stalin i uskjønn forening. Bill Gates blir Norges nye helsekonge? Videorapport om WHO i Kongo, her.

Info om begivenheten og generelt:

Fritt vaksinevalg: https://frittvaksinevalg.no/nyheter/exitwho-fakkeltog-foredrag-det-globale-helsetyranniet-18-11/

For mer info: «Betenkning om rettsutviklingen i Verdens helseorganisasjon (WHO)» av Morten Walløe Tvedt – professor i rettsvitenskap: https://frittvaksinevalg.no/nyheter/betenkning-om-rettsutviklingen-i-verdens-helseorganisasjon/


Referat: Folkets koronakommisjon

Les artikkelen direkte på Nyhetsspeilet

Legg igjen en kommentar