FLiRT: At han tør!

nononsensenews.org
Nononsensenews.org:

Mon tro om det er på’an igjen no…? Den globale maktkulten rider igjen, denne gang ved avdelingen for medisinske bedrag! Spørsmålet er om det atter en gang vil lykkes de å puste liv i dette øket som alle trodde nå var steindødt og begravet. Jeg sikter her sirkuset som eksisterte under koronakrisen. Om det bare hadde vært opp til Herr Nakstad (yup, he’s back!), så hadde nok munnbind, karantene, stengte småbedrifter og hjemmekontor allerede vært kastet over oss. At han tør…

Hvis du trodde «korona» var et tilbakelagt stadium, så må du tro om igjen. Selve bautaen blant de statlige fryktspredere, Espen Rostrup Nakstad, forsøker nå å puste nytt liv i frykten for korona-virusfamilien og de relaterte sykdomstilstandene Covid-19 og Long Covid. Jeg sier «at han tør», men hvorfor skulle han vel ikke tørre? Alt han sa under koronakrisen gikk jo rett hjem hos folk flest, og han ble hyllet som en bauta i den offentlige informasjonsformidlingen. Som en følge av hans innsats høstet han en rekke utmerkelser, blant annet ble han i 2020 utnevnt til årets navn i Dagbladet og djupstatsblekka VG.

Når vi nå ser oss tilbake, viser det seg med all mulig tydelighet at Nakstads fryktspredning var sterkt overdrevet. Han gikk i spissen og fikk folk til å tro at koronaviruset var i stand til å utslette oss alle. Men i ettertid kan vi fastslå at vi aldri opplevde noen overdødelighet som følge av koronaviruset og alle dets varianter. Vi opplever det først , etter at massevaksineringen har funnet sted. Hmm… Basert på tallenes tale har koronavirusets herjinger vært for en fis i nordavinden å regne. Feilinformasjonen til Nakstad ble brukt til å rettferdiggjøre de temmelig destruktive lockdown-tiltakene, noe som fikk temmelig alvorlige konsekvenser for mange enkeltpersoner og familier. Uforholdsmessigheten i det som ble sagt og det som faktisk viste seg å være tilfelle er langt på vei innrømmet fra offentlig hold nå. Men det ser ikke ut til å legge en demper på Nakstad, for nå er han ute i nettavisen til TV2 med flere virus-skremsler…

Sjefs frykt- og tåkespreder Espen Rostrup Nakstad i artikkelen hos TV2

I en TV2-artikkel gir Nakstad informasjon som spriker i alle retninger. Akkurat slik han har gjort flere ganger før. På den ene siden forteller han at vi nå har et lavt antall koronapasienter innlagt, og at den nye FLiRT-varianten av koronaviruset bare vil kunne gi mild sykdom hos de fleste. MEN, «likevel er det dessverre fortsatt en del nordmenn som får senfølger etter infeksjon – såkalt long covid», sier han. (Brrr… Hvem tør vel risikere Long Covid?)

Mer sprik i Nakstads informasjon: «Nesten ingen har behov for intensivbehandling», forklarer han. «Men det betyr ikke at vi kan gi helt blaffen i korona.» Han forklarer at nåværende variant er veldig smittsom, faktisk blant de mest smittsomme av alle varianter til nå. BØ! Her vil det utvilsomt gå helt i ball for mange. Gjennom hele artikkelen forsøkes begrepene ‘smittsomhet’ og ‘dødelighet’ framstilt slik at man skal tro det dreier seg om det samme. Men smittsomhet og dødelighet er IKKE det samme. Førstnevnte trenger ikke bety allverdens, mens sistnevnte er av langt større interesse.

Forresten, hva er det med navnet «FLiRT»… Virkelig? Det minner om WHO sin betegnelse på en framtidig, forventet global helsetrussel: Dette har de kalt PHAKE (uttalt ‘feik’). You can’t make this shit up!

Akk ja… Espen Rostrup Nakstad, du hører egentlig hjemme bak lås og slå. Og du vet det. Alt ved det vanlige.

Les artikkelen hos TV2 her.

Hjelp meg å spre budskapet!

Jeg arrangerer både demonstrasjoner og sammenkomster, pluss at jeg lager videoer og artikler.  Alt dette for å forsøke opplyse og berike dere alle. Mitt formål er å bidra til å skape et nytt og bedre samfunn, noe jeg har gjort til en sentral del av mitt virke i ekstreme tider som dette. Jeg lar alle få gratis tilgang til stoffet jeg lager, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com (her, her,her, her og her). Hvis du vil hjelpe å holde bloggen og informasjonsvirksomheten gående, tar jeg imot frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (navn: Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne dette stoffet i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i No Nonsense News’ Facebook-gruppe her og Mewe-gruppe her. Dere finner No Nonsense News også på Telegram her.

Les artikkelen direkte på Nononsensenews

Legg igjen en kommentar