Flere bevis for at Covid ble tuklet med i et laboratorium

Politikeren.com

Read Time:1 Minute, 42 Second

Nå – forskere har funnet ut at viruset inneholder en liten del av DNA som samsvarer med sekvensen patentert av Moderna TRE ÅR før pandemien begynte

Ny mistanke om at Covid kan ha blitt tullet med i et laboratorium dukket opp i dag etter at forskere fant genetisk materiale eid av Moderna i virusets piggprotein.

De identifiserte en liten kodebit som er  identisk med en del av et gen patentert av vaksineprodusenten tre år før pandemien.   

Den ble oppdaget i SARS-CoV-2s unike  furin-spaltningssted, den delen som gjør den så god til å infisere mennesker og skiller den fra andre koronavirus.

Strukturen har vært et av fokuspunktene i debatten om virusets opprinnelse, med noen forskere som hevder at det ikke kunne ha blitt ervervet naturlig.  

Det internasjonale teamet av forskere antyder at viruset kan ha mutert for å ha et furin-spaltningssted under eksperimenter på menneskelige celler i et laboratorium.

I den siste studien, publisert i Frontiers Virology, sammenlignet forskere Covid med millioner av sekvenserte proteiner på en online database.

Viruset består av 30 000 bokstaver med genetisk kode som bærer informasjonen det trenger for å spre seg, kjent som nukleotider.

Det er det eneste koronaviruset av sin type som har 12 unike bokstaver som gjør at piggproteinet kan aktiveres av et vanlig enzym kalt furin, slik at det enkelt kan spre seg mellom menneskeceller. 

Analyse av det originale Covid-genomet fant at viruset deler en sekvens på 19 spesifikke bokstaver med en genetisk seksjon eid av Moderna, som har totalt 3300 nukleotider.

Det USA-baserte farmasøytiske firmaet  sendte inn patentet i februar 2016 som en del av sin kreftforskningsavdeling  , viser registreringer.

Den patenterte  sekvensen er en del av et gen kalt MSH3 som er kjent for å påvirke hvordan skadede celler reparerer seg selv i kroppen. 

Les hele orginalartikkelen her i Daily Mail

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10542309/Fresh-lab-leak-fears-study-finds-genetic-code-Covids-spike-protein-linked-Moderna-patent.html

Happy

Happy

0 0 %

Sad

Sad

0 0 %

Excited

Excited

0 0 %

Sleepy

Sleepy

0 0 %

Angry

Angry

0 0 %

Surprise

Surprise

0 0 %

Les artikkelen direkte på Politikeren