DE VAR ALDRI BORTE

Politikeren.com
Read Time:16 Minute, 12 Second

Nynazistiske strukturer har blitt fremmet av vestlige hemmelige tjenester siden den kalde krigen – i Ukraina har disse tendensene av historiske årsaker falt på fruktbar grunn.

At Ukraina har et massivt naziproblem er ikke noe nytt. Det faktum at vestlige hemmelige tjenester aktivt har fremmet utviklingen av internasjonale, høyreekstreme nettverk siden 1950-tallet, ignoreres imidlertid ofte. En nesten uendelig liste med eksempler på slike samarbeid kan gis. Kort sagt — Vesten har ingen frykt for kontakt med selverkjente nazister hvis samarbeid er i maktens interesse. Dette kan nå sees igjen i Ukraina. Dette uanstendige samspillet er flankert av en propaganda- og sensurmaskin som nå har blitt enormt raffinert gjennom digital fremgang.

«USA har ingen venner eller allierte, kun interesser» (Henry Kissinger).

Situasjonen i Ukraina er fortsatt ugjennomsiktig. Mens media i NATO-hegemoniet skriver om angrepskrig, folkemord, krigsforbrytelser, massakrer og påstått bruk av giftgass fra Russland, fortsetter russisk fjernsyn å snakke om målrettede militære operasjoner, frigjøring av befolkningen og avnasifisering av Donbass. Russiske hardtførende oppfordrer Putin i beste sendetid til å endelig offisielt erklære krig mot Ukraina for å avslutte konflikten deretter.

Sannheten ligger nok et sted midt i mellom. Fordi sannheten er det første offeret i enhver krig.

Begge sider engasjerer seg i propaganda og er for tiden engasjert i en informasjonskrig av enestående proporsjoner. Kun triangulering basert på all tilgjengelig informasjon tillater en halvveis pålitelig stedsbestemmelse. Desto mer ødeleggende er det at de ledende vestlige mediene – som om koronakrisen – bare presenterer en frenetisk dogmatisert ensartet mening.

En objektiv analyse av den hegemoniske rapporteringen avslører imidlertid umiddelbart at mange av rapportene om russiske angrep og grusomheter er grunnløse påstander. Jacques Baud ga en innsiktsfull og detaljert analyse av den militære situasjonen i Ukraina 5. april 2022 for Uncut-News fra Sveits. Baud er tidligere oberst i generalstaben, tidligere medlem av den sveitsiske strategiske etterretningstjenesten og spesialist i østlandene. Uttalelsen hans understreker at mye i vestlige medier virker oppdiktet, Bare propaganda. Fra den russiske stormingen av Kiev til påstått bruk av giftgass, falske vitner og dusinvis av elendig redigerte videoer til den påståtte massakren i Bucha – der den ukrainske ordføreren gladelig erklærte i en video dagen før den russiske massakren ble rapportert at byen var befridd. og fredelig og presset den russiske hæren tilbake imens han smiler bredt.

Han nevnte aldri en massakre, fjell av lik eller massegraver. Selskapet som leverte de avslørende satellittbildene til New York Times hathistorie , som tjenestemenn sa viste gater fulle av lik, Maxar , er et amerikansk militærindustrielt kompleksselskap som hovedsakelig eies av investeringsgigantene Blackrock og Vanguard . På det tidspunktet bevisbildet ble tatt, hadde Maxar beviselig ingen satellitt tilgjengelig over det aktuelle området. I tillegg skal likene som er fotografert ha ligget på gaten i nesten tre uker ifølge offisiell tid.

Det er imidlertid ikke slik de ser ut på en video fra Butscha. Tvert imot. I bakspeilet til bilen som den aktuelle videoen er filmet fra, kan man tydelig se hvordan en av de antatt livløse kroppene som ligger rundt beveger hodet og vil reise seg. Et annet lik beveger hånden. Den åpenbare iscenesettelsen kan ikke avvises selv ved en hjelpeløs faktasjekk av Deutsche Welle , som rettferdiggjør bevegelsen av liket med bakspeilets krumning. For ikke å nevne Ursula von der Leyens klønete skildring av forferdelse , som besøkte det påståtte åstedet for å fremme anti-russisk følelse.

Den russiske bruken av giftgass ble også presentert som et faktum 11. april 2022 . At rapporten kom fra Ukraina var tilstrekkelig til at vestlige medier kunne bekrefte rapporten. Egen forskning? Forfalskning? ingen. Selv det faktum at nyheten kom fra den høyreekstreme Azov-bataljonen bekymret tilsynelatende ingen i de hegemoniske redaksjonene. Overskriften gikk verden rundt. Bare tre dager senere rodde de, som på CBC, generelt tilbake og måtte innrømme at selv etter dager var det ingen bevis for påstandene fra Ukraina om giftgassbruk av Russland. De ledende mediene endret raskt tenoren og spurte nå hva de skulle gjøre “hvis” Kreml bruker slike våpen. Det er ingen spor av en korrigering av den første rapporten eller en mer detaljert undersøkelse av den, hvis sann, ekstremt alvorlige påstanden.

De to eksemplene viser hvor lite substansiell rapportering fra avhengige medier er i krigstid. Fordi de er de mektigste våpnene i en krig som menneskeheten aldri har ført før, total informasjonskrigføring. Det er foreløpig uklart om dette vil utvikle seg til en het konflikt og eskalere utover Ukraina. Hvis det internasjonale oligarkiets sabelrasling, frykt for krig og leveringsflaskehalser ikke er nok til å implementere de dystopiske visjonene om en teknokratisk, multipolar verdensorden av digitalisert interessentkapitalisme, er det fullt mulig.

I alle fall er det i FN (FN) foreløpig NATO snarere enn Russland som gir inntrykk av å ville eskalere konflikten. Hvorfor ellers hindrer britene en spesiell sesjon i FN om den påståtte bruken av giftgass, som Russland etterlyser?

Hvorfor er diverse andre inkonsekvenser, som den russiske utenriksministeren Sergei Lavrov påpekte for FNs generalforsamling med dokumenter og bilder, ikke kommentert av konføderasjonen av stater? Burde han ikke generelt være interessert i avklaring og mekling av en slik konflikt? Hvorfor er det fortsatt ingen pålitelige opptak som dokumenterer kampene i Ukraina og fremfor alt de russiske angrepene, slik tilfellet var med Gulf- eller Kosovo-krigene? Tross alt er det ifølge vestmaktene en massiv offensiv og en vidtrekkende invasjon av Putins tropper. Oppførselen til FN, vestmaktene, de hegemoniske mediene og den nordatlantiske forsvarsalliansen gir for tiden all grunn til å “anta at”.

De nynazistiske strukturene i Ukraina

Det er foreløpig uklart om det internasjonale teknokratiet opptrer i en overnasjonal koordinering og fører konflikten i Ukraina i en overordnet konsensus for å implementere en felles Agenda 2030 ved hjelp av narrativ og begrenset militæraksjon, eller om det er en ekte maktkamp om lederskap i den nye multipolare verdensordenen. Så selv om det er ubestridt at fiendtligheter finner sted i Ukraina, er det svært tvilsomt hvem som kjemper mot hvem der, hva nøyaktig de ukrainske styrkene gjør i Donbass og i hvilken grad Russland faktisk er militært offensive der. Så langt har alle spor i søket etter den faktiske overgriperen vært i USA. Og jo lenger man ser tilbake i historien, desto mørkere er forbindelsene med nåtiden.

Selv om det er velkjent at USA spilte en nøkkelrolle i forberedelsene til Maidan-revolusjonen og regimeskiftet i Ukraina og har forsøkt i minst et tiår med ikke-statlige organisasjoner (NGOer) å “demokratisere” landet langs linjene fra Pax Americana, det faktum at Washington har sympatisert med, samarbeidet med og finansiert eugenikere og nazister i godt over et århundre, feies med glede under teppet. Opprinnelsen til det massive naziproblemet i dagens Ukraina kan spores tilbake til slutten av andre verdenskrig. Den røde tråden: CIA.

Til tross for massiv sensur av alt som har med Russland og den nåværende konflikten å gjøre, kan ikke de ledende mediene fullstendig undertrykke det faktum at det er et alvorlig naziproblem i Ukraina i dag, som en artikkel i Frankfurter Rundschau av 20. april 2022 viser dokumenterte sammenhenger mellom den ufine ambassadøren for Ukraina i Tyskland, Andriy Melnyk, til den ultrahøyre Azov-bataljonen .

Eller en CNN – artikkel fra 30. mars 2022, som også understreker nøkkelrollen som Azov-nazistene har i den ukrainske hæren. Den 6. april 2022 kunne ikke engang Washington Post unngå å kalle en spade for en spade og beskrive de høyreekstreme Azov-militsene som den ledende styrken i Ukrainas forsvar. Daily Veracity rapporterte nylig at de radikale høyrekjemperne i det nye EU-protektoratet gir preferanse og stimulerer dem massivt med Captagon , et meth-lignende stoff som allerede var populært i Syria og som reduserer følelsen av smerte.

Inntil starten av den russiske operasjonen i Donbass hadde temaet, som anklagene om korrupsjon mot Zelenskyy og hans klanregime, som er nevnt flere ganger i ” Pandora Papers “, også vært åpent behandlet i de ledende mediene, som et bidrag fra 27. mars 2022 illustrert. Allerede i mars 2018 rapporterte THE HILL at den amerikanske kongressen blokkerte midler til støtte fra den ultrahøyre Azov-bataljonen, som kun tar imot nazister, og blokkerte betalinger – som ble reversert kort tid senere under press fra Pentagon. Og Jerusalem Post publiserte en artikkel 20. april 2022, som undersøker hvorfor nynazistiske militser i Ukraina også bruker israelske våpen i kamp.

Siden Ukraina-konflikten presset koronakrisen av forsidene lynraskt, ser det ut til at ingen i de hegemoniske redaksjonene har tatt seg bryet med å støtte bekjennende nazister.

Og Azov-bataljonen er bare en av mange åpenlyst rasistiske grupperinger i Ukraina. I tillegg er det den 72. mekaniserte brigaden , som har eksistert siden 1940-tallet og hvis æresmedlem, Oleksiy Arestovych , i dag gir råd til Zelenskyj, den georgiske legionen og organisasjonen Patriot of Ukraine , som angivelig ble oppløst i 2014. Et intervju med den ukrainske journalisten Bohdan Butkevych avslører hvordan disse gruppene føler for menneskene i Donbass, hvorav de fleste har russiske røtter .

“at det bor minst 1,5 millioner unødvendige mennesker i Donbass, at det er en viss kategori mennesker som rett og slett burde drepes.”

Faktasjekken knyttet til dette videointervjuet vil gjerne tilbakevise uttalelsene som en samling av russiske propagandakanaler, men ironisk nok bekrefter den ganske enkelt videoens autentisitet. “Stop Fake” kritiserte også mangelen på kontekst i det forkortede sitatet av videoen i noen sosiale medieportaler. Ifølge sin egen oppfatning tilbyr “Stop Fake” nå denne konteksten ved at nettstøtten siterer hele teksten til Butkevych – som imidlertid ikke relativiserer eller ugyldiggjør noe og fortsetter å åpent oppfordre til folkemord i Donbass. Det er det ingen tvil om.

At et fascistisk prosjekt som Myrotvorets-arkivet ikke er forbudt i Ukraina, gjør også klart hva regimet i Kiev har utviklet. Organisasjonens nettsted viser offentlig nesten 190 000 såkalte fiender av Ukraina, sammen med deres adresser og telefonnumre, og det vokser hver dag . Enhver av russisk eller ungarsk opprinnelse eller som raserer mot regimet i Kiev, havner på nettlisten eller drapslisten om du vil og skal virke avskrekkende mot alle som er uenig med Zelenskyj Og ganske mange mennesker som er nye på listen blir myrdet i løpet av få dager.

Azov-nettverket fungerer trolig som en merkelapp eller paraplyorganisasjon for spredte nynazistiske enheter og har med suksess infiltrert regjeringen, militæret, rettsvesenet og politiet i Ukraina de siste tjue årene, slik at det i dag er det dominerende nettverket i landets statsapparat. og inntar nøkkelposisjoner.

Finansiert, trent og nettverk av CIA og dets NGO-kjøretøyer som USAID, NED eller WEF. At de hegemoniske kreftene har brukt økonomiske midler for å bestemme hendelsesforløpet i Russlands nabostat siden 2014, er ikke noe nytt. At CIA åpent har støttet nazistiske grupper der i et tiår og med støtte fra Pentagon var heller ingen hemmelighet tidligere, noe tilsvarende artikler fra tiden før Russlands invasjon av Donbass viser. Men at CIA har vært aktiv i Ukraina siden 1953 og støtter høyreorienterte tendenser økonomisk og organisatorisk er nok mindre kjent.

Den skjulte konstruksjonen og geopolitiske utnyttelsen av ekstremister i fremmede land har en lang tradisjon i den anglo-amerikanske eliten. Amerikansk høyfinans, nemlig Prescott Sheldon Bush blant andre , finansierte ikke bare Adolf Hitler og NSDAP inntil USA offisielt gikk inn i krigen 11. desember 1941, men Al Qaida ville også vært utenkelig uten Washingtons hjelp. De amerikanske etterretningstjenestene har en finger med i spillet over hele verden. Listen er uendelig. Desto mer interessant for å forstå dagens situasjon er det faktum at både CIA og britiske MI6 allerede støttet høyreekstreme formasjoner i Ukraina på begynnelsen av 1950-tallet for å hisse opp og forsterke anti-russisk harme.

USA og høyreorienterte strømninger – kronikk om et nært samarbeid

Et avklassifisert CIA-hemmelig dokument datert 13. juli 1953 viser at med “Project Aerodynamic” og “Project Capacho” var psykologisk krigføring og solide militær- og hemmelige tjenesteoperasjoner mot supermakten allerede på dagsordenen til de vestlige seiermaktene på dette tidspunktet, selv om andre verdenskrig nettopp var over. En artikkel fra 14. januar 2016 av undersøkende journalist Wayne Madsen belyser denne bakgrunnen og forklarer hvorfor Azov-bataljonen, som den historiske etterfølgeren til nazistiske grupper fra andre verdenskrig til i dag, hyller den ukrainske nazilederen Stepan Bandera , som er gravlagt i München . Et banner av det nazistiske idolet er selv fremtredende prydet i inngangen til hovedkvarteret til Euromaidan i 2014 – hovedkvarteret for den antatte demokratiseringen av Ukraina.

Enorme minnemarsjer holdes jevnlig i Ukraina for å markere Stepan Banderas fødselsdag, slik Times of Israel klaget 1. januar 2022. WELTEXPRESS publiserte også en tilsvarende artikkel i 2019 . Den 69-årige historien om CIAs støtte til nazismen i Ukraina og rollen som Stepan Bandera ble også rapportert av truthundercover 27. mars 2022. Banderas barnebarn Steve er i live, ifølge en artikkel i den israelske avisen HAARETZ, han er for øvrig for tiden i Canada, og prøver å bagatellisere bestefarens nazistiske forbrytelser som russisk propaganda for å overtale jødiske Holocaust-ofre og høytstående rabbinere til å «akseptere Ukrainas historiske identitet».

I en artikkel datert 1. mai 2001 rapporterte «Institut for Policy Studies» i detalj om CIAs skruppelløse samarbeid med nazister i Tyskland og andre land. I tillegg strekker den tilsvarende teksten den kronologiske buen ytterligere og viser til Gehlen-organisasjonen , forløperen til Federal Intelligence Service. Den ble oppkalt etter Reinhard Gehlen , som hadde stillingen som sjef for utenrikshærenes østavdeling under Hitler holdt i Wehrmacht. Gehlen var tvers igjennom nazist. Likevel ble han klassifisert som en tilhenger ved Nürnberg-rettssakene og kort tid etter krigen en nøkkelfigur for CIA i Tyskland. 1. april 2016 skrev WELT om denne uhyggelige historien om grunnleggelsen av den tyske utenriksetterretningstjenesten : “Løgn og ekle triks – slik ble BND til”.

Etter den offisielle grunnleggelsen, ansatte BND så berømte skikkelser som Heinrich Himmlers datter, Gudrun Burwitz, som English Independent dokumenterte i juni 2018 . «Slakteren av Lyon», Klaus Barbie , den grusomme lederen av Hitlers Gestapo i Lyon og en flere ganger dømt krigsforbryter, fortsatte å jobbe for den nye tyske hemmelige tjenesten etter krigens slutt til begynnelsen av 1970-tallet. Stern nummer 42 av 9. oktober 1980 inneholder en artikkel om Klaus Barbie, som da gjorde karriere som rådgiver for Bolivias president. Han døde av kreft 25. september 1991 — 46 år etter krigens slutt.

Franz Six, sjef for «SS Vorkommando Moskva» i 1941, jobbet også for BND – og dermed CIA – uavhengig av hans fortid. En tilsvarende Stern – artikkel kan til og med bli funnet som en svart-hvitt-skanning av en trykt utgave på Central Intelligence Agencys interne arkivside. Og listen kan utvides etter eget ønske: SS Standartenfuhrer Walther Rauff, SS Oberfuhrer Dr. Friedrich Panziger, SS Hauptsturmfuhrer Dr. Hermann Hübig et cetera. Hartmann Lauterbacher, SS Brigadefuhrer, Gauleiter fra Hannover, stedfortreder for Reichs ungdomsleder von Schirach, var en BND-agent frem til slutten av 1970-tallet og var til og med “rådgiver for Sultanatet av Oman i ungdomsspørsmål”.

Mange toppnazister slapp unna straffeforfølgelse i lange perioder. Det samme gjorde Adolf Eichmann, som bodde i Argentina til 1960 og til og med reiste seg til å bli avdelingsleder hos Mercedes-Benz i Buenos Aires. Selv Josef Mengele, den såkalte dødsengelen, bodde først i Argentina og Paraguay før han druknet etter et hjerteinfarkt utenfor kysten av Brasil i 1979. Hitlers rakettbygger, SS-medlem Wernher von Braun, ble også et stort tilskudd i den amerikanske hæren og NASA etter 1945. Han poserte med Walt Disney og jobbet for presidentene Eisenhower og Kennedy. Sistnevnte utnevnte til og med von Braun teknisk direktør for det amerikanske månelandingsprogrammet. Sammen med sitt team av ingeniører importert fra Tyskland skulle han sørge for at USA vant og beholdt overtaket mot Russland i kampen om overherredømme i verdensrommet. Den kalde krigen var i full gang. Den såkalte faren til moderne rommedisin, Hubertus Strughold, gjorde det samme takket være CIA og til tross for sin nazifortid Karriere ved NASA – selv om han tilegnet seg mesteparten av kunnskapen sin fra eksperimenter med og på konsentrasjonsleirfanger, som han blant annet frøs ned i vakuumhytter og regelmessig drepte i prosessen.

Som du ser jobber USA også med monstre hvis det tjener supermaktens hegemoniske interesser.

Imidlertid er involveringen av amerikanske hemmelige tjenester i aktiviteter av den antatt eksploderende innenlandske høyreorienterte terrorismen ikke mindre grotesk i nåtiden. FBI-dokumenter antyder for eksempel at USA også indirekte støtter innenlandske nazistiske grupper gjennom den CIA-finansierte Azov-bataljonen. For eksempel under opptøyene i Charlottesville 12. august 2017. Målet: å utvide politistaten i USA ytterligere ved å lansere en offentlig fiende klassifisert som en terrororganisasjon i landet.

Den 15. februar 2019 rapporterte Bellingcat også i detalj om forbindelsene mellom den ukrainske Azov-bataljonen og den amerikanske nynazistiske organisasjonen Rise Above Movement , som ble grunnlagt i 2017. Og så sent som i januar 2021 skrev TIME Magazine om Azov-bataljonens inspirerende rolle i den internasjonale nynazistiske scenen og det faktum at ukrainske ekstremister lykkes med å rekruttere nye medlemmer over hele verden via Facebook. Mange av dem kommer fra USA.

FBI fortsatte å ikke ha noen problemer med å finansiere en bok av Kaleb Cole , et seniormedlem av den internasjonalt nettverksbaserte nynazistiske gruppen Atomwaffe Division , grunnlagt i 2013, viser amerikanske rettsdokumenter.

Den virtuelle lesesalen(Links søkefiltersett: Ukraina) CIA, under Freedom of Information Act, er en rik ressurs når det gjelder dokumenter som beviser den nazistiske fortiden til anglo-amerikansk hegemoni generelt og Ukraina spesielt. Et glimt inn i fortiden gjør det så klart at verken USA eller Storbritannia noen gang har vist noen forbehold når det kom til å jobbe med ekstremister, uavhengig av hvilket politisk spekter de tilhører, for å hevde sine egne interesser – som i dette tilfellet. mot Russland, den eneste seriøse konkurransen om anglo-amerikansk hegemoni. Fordi Kina ikke er en trussel, men bare et sosioøkonomisk testlaboratorium for vestmaktene og har vært kontrollert fra Washington siden Maos tid.Mao, Yale og Hegemonien 21. januar 2022. Nå Joe Biden

informasjonskrig

I lys av denne informasjonen må man anta at vestlig turbokapitalisme ganske enkelt har nådd slutten av sin systemiske halveringstid og vil implodere i nær fremtid – og at en eskalerende krig dermed absolutt representerer interessene til vestlig hegemoni. Fordi de to første verdenskrigene også ble utløst av økonomiske interesser og først og fremst kan tilskrives de undergravende aktivitetene til angelsaksisk og angloamerikansk høyfinans. Erfarne bankfolk har alltid finansiert begge sider av en konflikt for å kunne tjene penger på begge parter til slutt.

Da som nå: Det totalitære systemet, det vil si den overnasjonale, multipolare verdensorden i manifestasjonen av en superklasse på rundt 7000 mennesker, som den kontrollerer ved hjelp av korporatisme, skaper trusselsituasjonene den trenger over hele verden for å utføre sin autoritære og umenneskelig politikk av menneskelig sivilisasjon å legitimere.

For hvis den ikke gjorde det med alle midler til rådighet, ville det være over allerede i morgen.

Med hensyn til dette bør det bemerkes at en studie fra 2017 viser at rundt 65 prosent av den globale Internett-trafikken allerede da ble generert automatisk. Fra roboter. Det krever mindre fantasi for å forestille seg hva dette betyr for sosiale medieportaler, effektiviteten til statlig propaganda og kartleggingen og oppfatningen av flertall i 2022.

Reality kuratert av Big Tech er en simulering og internett er dødt på toppnivå. Kontrollert og sensurert av et usynlig sannhetsministerium. Dette blir tydelig når du skriver inn et begrep som klimaendringer i Google. For selv om Google rapporterer på brøkdeler av et sekund at de har funnet titalls millioner søkeresultater, ender det på side 39 og etter 385 lenker. Bortsett fra bidrag fra statsanerkjente instanser som støtter den offisielle fortellingen, er det absolutt ingenting å finne. Ingen gratis blogg, ingen uavhengig studie, ingen motsatt mening. Dette gjelder også Ukraina-konflikten og andre fortellinger.

Ja, det er krig. Kanskje til og med tredje verdenskrig. Men ikke mellom øst og vest, men mellom et nyføydalt, teknokratisk system og menneskefamilien det undertrykker.

Les artikkelen direkte på Politikeren