fakta360.no: Støttegave for annonsering av artikler fra Fakta360

Fakta360.no

fakta360.no:

Vi skal kjøpe annonseplass på Facebook og X/Twitter for å spre informasjon fra Fakta360

Det grønne skiftet, Agenda 2030 og FNs bærekraftsmål er sammen med WEF (World Economic Forum) i realiteten ikke annet enn vår tids globalistiske fascisme og neo-Marxisme som vil ta kontroll over alle aspekter av livene våre. De globalistiske kreftene river ned nasjonalstatene og vi blir vasallstater underlagt politikere vi ikke har valgt gjennom EØS og EU! Fakta360 kjemper mot alt dette!

Dagens regjering og de aller fleste på Stortinget kaster milliarder av fellesskapets penger rett ut av vinduet på klima-galskapen som de tror de må berge verden fra. Min blogg baseres på å avsløre deres hykleri, massehysteri og regelrett spinnville teorier som fører til et enormt statlig forbruk på totalt unyttige formål.

Å komme ut med saklig informasjon i dagens debattklima i norsk hoved-media, om hvor store sprik og hvor stor uenighet det er innnen vitenskapen om klima, er helt umulig. Derfor er en blogg en av de svært få mulighetene som gjenstår.

Vi må få stanset det offentlige sløseriet på nok et prosjekt med «hårete mål» slik som Langskip. De har ikke lært noen ting av historien slik som det havarerte månelandingsprosjektet på Mongstad.

Uvettige statlige styrte prestigeprosjekter fra inkompetente politikere med makt, lar seg lokke av glansbilder, glassperler, kanapeer og boblevann av en meget kompetent klima-lobby, som er ute etter statlige subsidier.

Vi må få stanset den raseringen vi ser av både Norsk natur og energiforsyningen som skjer med og på grunn av vindmøller. Denne vinterens kuldebølger over den nordlige halvkule har avslørt den totale svikten i det grønne skiftet. Millioner av mennesker har blitt uten strøm, og mange fryser i hjel, på grunn av det grønne skiftet og vindmøller som fryser fast. Den statlige uansvarlighet må stanses.

Norge kan spare mange milliarder som kan gå til opprusting av eksisterende vannkraft, pensjonister, syke og uføre fremfor å kaste pengene på unyttige og totalt virkningsløse tiltak. CO2 er livets gass og vi burde få politikere som ønsker mer av det og ikke mindre.

Fakta om klima må slippe til og ut blant folket. Derfor Fakta360.no!

Loading

Les artikkelen direkte på fakta360.no

Legg igjen en kommentar