Nazimetoder: Lærere bøtelagt og kastet ut av leiligheter for vaksinenekt!

Fakta360.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

fakta360.no:

Til «felleskapets beste» og med hensyn til «offentlig helse» er vaksine blitt både påkrevet og tvunget på folk. De som ikke ville vaksinere seg blir nå bøtelagt, får lønninger konfiskert og de med offentlige leide leiligheter får oppsagt kontraktene og kastet ut.

Noen har til og fått sin leiligheten avstengt mens møblene var innesperret og deretter tvunget til å betale leie for «oppbevaring» av møbler. Dette til tross for at de ble nektet adgang for å hente ut møblene. De ble til slutt tvunget til å betale for en offentlig vaktmester for å få adgang til å hente møblene sine etter utkastelse.

Man kan tro man lever i et demokrati med menneskerettigheter, men de ekstreme totalitære kreftene som pandemien har satt i gang har skjøvet alle menneskeretter og demokratiske prinsipper til side.

Det er nyhetskanalen Sky News i Australia som melder om disse gruoppvekkende historier som faktisk minner om Nazistenes metoder. Dette skjer i dag i våre såkalte demokratiske land. Stigmatiseringen i Norge er kommet nesten like langt som i Australia.

Les artikkelen direkte på fakta360.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar