Erna, ektemannen og forbudt aksjehandel… Hva skjer?

nononsensenews.org
Nononsensenews.org:

Tenkte jeg bare skulle skrive en kvikk påminnelse om psykologien bak det som nå skjer med hensyn til Erna Solberg og hennes ektemanns mulige inside-aksjehandel under tiden Erna var statsminister. Erna har angivelig ikke visst om denne aksjehandelen, eller i det minste ikke visst tilstrekkelig om den, men bedyrer at hun ikke bevisst har gitt ektemannen noen inside-informasjon som kunne blitt utnyttet til personlig økonomisk gevinst. Det vil si, hun modererer dette ved å si hun ikke kan utelukke at han kan ha plukket opp informasjon som har blitt utnyttet til å tjene 1,8 millioner kroner. Ha, ha… (Har kanskje Erna brukt sin ektemann som «stråmann», og handlet aksjer gjennom ham?)

Vel, nå er altså Erna på tv-skjermen og gråter fordi hun føler seg ført bak lyset av en uredelig ektemann som «har handlet lang flere aksjer enn hun noen gang visste om». Vi snakker altså her om en ektemann som, i følge henne selv, har løyet for henne. Stemmer det? Vel, det kan få være opp til hver enkelt å avgjøre. De eneste som vet noe med sikkerhet i denne sammenheng er Erna og ektemannen selv.

Det stemmer nok at Erna er fortvilet over at hennes kommende statsministerperiode står på spill, bevares. Hun har sikkert lyst på en ny periode som statsminister og en programmessig påfølgende prominent jobb innen FN. Men, fremfor alt, la det ikke herske den minste tvil om at en mektig hånd nå jobber iherdig i bakgrunnen for å berge en ny periode som statsminister for sin tro tjener, Erna Solberg. Jonas Gahr Støre er et råttent eple, og som statsminister styrer han AS Norge med stø kurs mot økonomisk og sosial ruin. Det overordnede målet for både ham og Solberg er å bidra til innføringen av FNs totalitære nye verdensorden, med bl.a. klimasvindel, økonomisk og sosial knebling under dekke av å være medisinsk intervensjon (koronakrisen…), overflomming av migranter, stadig høyere, nye skatter og avgifter, økt prisnivå på energi etc. etc.

Problemet er at Støre har slitt med folkelig mistillit og trengte avløsning. Han hadde rett og slett spunnet seg seg selv ned i for mye møkk. Så da er det på tide å dra fram det gamle trikset for å kunne fortsette agendaen, nemlig å skifte farge på regjeringen. Ja, for makta vet så altfor godt at befolkningen da atter en gang vil tro på bedre tider. Realiteten er selvfølgelig at agendaen vil fortsette med uforminsket styrke, bare denne gang under en blå regjering. Dette er like enkelt som å stjele sukkerspinn fra småbarn.

Så hvordan berge Erna, maktas ess opp i ermet, slik at hun atter en gang kan fortsette agendaen som statsminister? Jo, man ruser medie-maskineriet og framstiller henne som folkelig. Man framstiller henne som forrådt, som et offer for en uredelig ektemann. «Stakkars Erna, vi synes alle synd på henne. Hun kan jo ikke noe for dette, og vi burde ikke la det som har skjedd gå ut over henne personlig». Dere skal se at folket kjenner seg igjen i henne nå, og at taktikken lykkes. Så skal hun tilbringe en ny fireårs-periode på statsministerens kontor. Ja, kanskje det vil bli 2 perioder på henne nok en gang, siden vikaren, Støre, har fått så pass mye dritt i bagasjen.

Snipp, snapp, snute, så var eventyret ute. I alle fall for Jonas, for denne gang. (Trolig IKKE for Erna).

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer både demonstrasjoner og sammenkomster, pluss at vi lager videoer og artikler.  Alt dette for å opplyse og berike dere alle. Vi ønsker å være med å skape et nytt og bedre samfunn, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com (her, og her). Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her. Dere finner oss også på Telegram her.

Les artikkelen direkte på Nononsensenews

Legg igjen en kommentar