En diskusjon med venstresidens ekstremister?

Fakta360.no

fakta360.no:

Jeg begynte en diskusjon i en lokal Facebook gruppe for Kragerø som heter Quo Vadis Kragerø, som kort og godt bety hva skjer i Kragerø. Jeg la inn nyheten om at vårt lokale parti «Demokratene i Kragerø og Drangedal» var etablert og at interessenter kunne ta en nærmere titt. Dette antok jeg ville være en nyhet av lokal interesse selv om noen skulle ha politisk uenighet med vårt program.

Her får dere egentlig et skoleeksempel og oppskriftsbok på hva som er angrepstaktikken til venstresiden når de angriper oss:

  1. Ikke diskuter saken
  2. Diskuterer alt annet så lenge det kan provosere mest mulig
  3. Angrip personens moral og verdigrunnlag
  4. Bruk stråmenns argumenter
  5. Brunt grums og rasister er saken
  6. Nazismen og Vigrid er saken
  7. No-plattforming og blokkering utføres
  8. Klapp deg selv på skulderen for nå har du utført en flott politisk debatt

Det ble etter hvert en ganske så surrealistisk opplevelse.

Etter en kraftig skyllebøtte av motstand måtte jeg dobbeltsjekke om jeg befant meg i feil gruppe og at mine innlegg derfor var usaklige og feilplassert? Noe forbauset finner jeg at de skriver sågar dette på sin egen om side: «...Kragerø trenger flere fora der man kan diskutere lokalpolitikk og ideer for Kragerøs fremtid…. Målet med gruppen er å være et tverrpolitisk diskusjonsforum og en idebank, som kanskje kan gi grunnlag for en ny giv og en ny utvikling i Kragerø, til beste for innbyggerne og kommunen….«

Det gikk ikke lang tid før den emokratiske politiske venstresiden kom som en flombølge over innleggene. Ikke uventet er de fleste aggressive svarene fra politikere eller sympatisører med Rødt, MDG eller SV. Her skal dere få et utdrag av diskusjonen slik at dere kan bedømme selv. Dette er bare en liten knippe av diskusjonen da flere av innleggene mine ble slettet. Bedøm selv!

Her er mitt første innlegg:

Dette innlegget skapte mildt sagt en storm av brunbeising, nazifisering og sammenligning med Vigrid og gud vet hva de ikke greide å hoste opp av kvasi-intellektuelle totalitære argumenter. Spesielt var det 2-3 personer i gruppen som var aktive. En sosionom med navn Vanja Falk gikk rett i strupen på meg og kom med både brunbeising og nazifiseringer. Også brukeren Jørn Kilen Jørgensen var meget aktiv og var den personen som kom et utsagnet «Ta med deg det brune grumset et annet sted» og

Det var spesielt det grusomme at Demokratene vil fjerne rasismeparagraf 185 som falt henne tungt for brystet. Dette innlegget ble raskt slettet av admin så jeg fikk ikke tatt skjermkopi av alle hennes personangrep.

Interesse for seminar i Grenland om forfeilet energipolitikk

Jeg la derfor inn et annet politisk debattinnlegg som jeg mente var meget aktuelt i tiden og for gruppen:

Første svar kom fra gruppens administrator Håkon Ljosland:

Jeg finner det meget merkelig og påfallende at energipolitikk med et enormt lokalpolitisk potensiale, ikke skal være et diskusjonstema for en lokal Kragerø gruppen.

Deretter kom en som utgir seg for å være rådgiver for Lørenskog kirkelige fellesråd, Olav Martin Bjørnsen på banen med et merkelig, men med en ganske forventet vinkling på utsagnet:

Thorium for Kragerø

Jeg forsøkte meg med et innlegg om Thorium og alle de positive ringvirkninger de kunne ha for lokalmiljøet i Kragerø dersom vi går inn for å satse på denne energien. Dette gir selvsagt ikke arbeidsplasser i morgen eller til neste år, men man må tenke langsiktig og strategisk. Jeg forsøkte med følgende innlegg:

Responsen på dette innlegget kom nå fra forventet hold, Vanja Falck som nå sikkert hadde definert meg som samfunnsfiende var rask på banen:

Sletting av innlegg

Etter kort tid ble mitt første innlegg om etablering av lokapolitisk parti slettet. Dette oppfatter jeg som sensur av politikk og ikke på grunn av manglende lokal relevans slik det påstås. Jeg skrev følgende, og da satte jeg sinnene i kok hos ytre venstre:

Svaret kom raskt fra kjent hold:

Her angriper hun med en

Jeg lar tvilen komme til gode og forsøkte å vri mitt engasjement for energipolitikk til en ren lokalpolitisk sak med avsettelse av arealer. Jeg skrev følgende:

Svaret kom kjapt:

Les artikkelen direkte på fakta360.no