En del av partiene argumenterer som om vi har en egen atmosfære i Norge

PDK

De Kristnes Ungdom vil påse at havet og fjordene våre er rene og pene og frie for plast. og at vi stopper med å gi bort Norske penger som promoteringsstunt.

Reelle miljøtiltak er å påse at havet og fjordene våre er rene.

Jeg går ut ifra at ingen av oss egentlig har noe imot klimaet, og årets sesonger som sommer og vinter. Annet enn en og annen som kanskje er mindre glad i vinteren.

Når det derimot gjelder miljøet så er De Kristnes Ungdom opptatt av at vi skal holde det rent og pent. Partiet De Kristne var ved Tomas Moltu første mann ute til å snakke om at vi måtte rense havet vårt for plast allerede så tidlig som i 2016. Mens alle andre partier  under Arendalsuka 2016 begynte å snakke om klimakvoter. snakket vi om konkrete tiltak for rydde opp i naturen.

«En del av partiene argumenterer som om vi har en egen atmosfære i Norge.»

Argumentene er stort sett noe i retning av at så lenge vi sender penger et eller annet sted i tråd med en eller annen avtale så har vi gjort jobben vår.
Denne tilnærmingen gjør at vi fort sier oss fornøyde med at vi har sendt penger og med det mener å ha gjort vår del. Vi burde i stedet forsikret oss om at tiltakene vi gjør gir resultater.  Forretningsmessige likeverdige partnerskaps avtaler, kan da være en god løsning da dette vil gi bedre innsikt i hva midlene fra vårt engasjement faktisk går til.

Det ville vært en skam om penger sendt fra Norge for at Norge skal kunne kalles miljøvennlig og leve opp Parisavtalen skulle gått til det økonomisk sterke Kine som forurenser mer enn noe annet land i verden bare fordi Kina kaller seg et u-land. Dessverre er dette praksis her i Norge i dag og tiltak som dette oppnår ikke engang hva man sier man skal oppnå.

Vi er nødt til å opprettholde oljen.

Vi er nest største eksportøren av olje og gass til Eu. Norge produserer den reneste oljen og gassen ut i markedet. Om vi hadde stoppet olje og gass produksjonen så hadde dette ikke gjort noen forskjell for klimaet. Og den norske økonomien hadde kollapset. Det eneste vi hadde oppnådd er å ruinere oss selv for ingenting. Til dags dato har jeg har til gode å se et statsbudsjett uten oljeinntektene. Dette forteller oss at stortingspartiene med de fulle tilgangene de har. Som for eksempel å kunne spørre SSB om hva det skulle være for å løse økonomiske utfordringer i realiteten, ikke har noen løsning.

De Kristnes Ungdom vil påse at havet og fjordene våre er rene og pene og frie for plast. Og at vi stopper med å gi bort Norske penger som promoteringsstunt.

Les mer fra DKU:

 

The post En del av partiene argumenterer som om vi har en egen atmosfære i Norge appeared first on Partiet De Kristne.

Les artikkelen direkte fra PDK