Galskapen er nå komplett: Den franske presidenten håner folket han er satt til å tjene!

nononsensenews.org

Av Are.

areDen franske presidenten, Emmanuel Macron, har akkurat vært frampå med ganske sensasjonelle uttalelser. «Sensasjonell» i en negativ betydning av ordet. Macron sier rett ut at han tenker gjøre livet surt for uvaksinerte franskmenn.

I likhet med vårt eget, norske statsoverhode er den franske presidenten bare en fotsoldat for maktkabalen bak FN og den nye verdensordenen (NWO). Ingen av disse to jobber for eget folk, men for nevnte maktkabal og dens ønske om å få den ekstremt hasardiøse koronavaksinen satt i armen på samtlige innbyggere. Og hvilket pressmiddel er vel bedre enn kravet om koronasertifikat for å kunne få tilgang på samfunnet. Så raskt koronasertifikatet har blitt etablert praksis, vil skrustikka strammes hardere og hardere, slik at du vil måtte forevise gyldig sertifikat for å de mest grunnleggende ting. Så som å kunne besøke nærbutikken eller ta bussen. Og for å kunne ha en jobb.

Siden Macron er instruert i å få koronapasset etablert, og siden befolkningen nå er blitt såpass marinert i absolutt galskap forkledd som smittevern, vet presidenten at han vil komme unna med det aller meste. Fra 15. januar vil ikke uvaksinerte franskmenn kunne ta seg en kaffe på den lokale kaféen eller gå på kino. Macron vet godt at han kan tillate seg å si hårreisende, diskriminerende ting som det han her har gjort. Han vet godt at han kan utestenge de 5 millioner franskmenn som ikke har gått med på å ta vaksinen — og komme unna med det.
— Jeg vil virkelig gjøre de [uvaksinerte] forbannet, og vi vil fortsette med det — helt til slutten, sier Macron.

Nå skal det sies at Macron har fått heftig Frankrike er ett av de landene hvor befolkingen har mønstret sterkest motstand mot globalist-lakeiene i egen regjering. Politikere som har støttet Macrons innsats for å etablere koronasertifikat skal ha mottatt dødstrusler. I følgende videoklipp viser franske bønder hva de mener om Macron-regjeringen:

Franske bønder viser hva de mener om Macron: Her dynkes regjeringsbygningen i hestemøkk…

Men, som sagt, til tross for betydelig motstand vet Macron akkurat hva han kan tillate seg uten å bli avsatt på stedet. Trolig vil det heller ikke ha så mye å si for hans presidentkandidatur i det kommende valget om 3 måneder. Skjønt, når det kommer til slike valg, så er de vel manipulerte. Uten unntak. Hvem får seg vel til å tro at en daværende «nobody» som Macron — en tidligere bankier — kunne stige fra det store intet til maktens tinder for fire år siden?

Alternativt: Er det tvert i mot planen at Macron skal bli så upopulær, at han må erstattes? I så fall, vil denne nye kandidaten være ikke-menneskelig? Vil de erstatte ham med — giiisp — kunstig intelligens(!) Utopisk sier du kanskje? «Folk ville da ikke bli styrt av elektronisk programvare!» Jasså, tør jeg minne om at de aller, aller fleste er villige til å la seg genmanipulere med en hasardiøs injeksjon, for å unngå et forkjølelsesvirus… Et scenario hvor kunstig intelligens står i sentrum for et lands regjering er faktisk ikke så utopisk. Det globale, teknologiske diktaturet er tross alt akkurat hva maktkabalen ønsker å innføre.

Jeg avslutter på samme måte som i et eventyr, dvs. med en lærdom eller moral: franskmenn burde ta lærdom av erfaringen, og skjønne at det ikke nytter å bare si nei. Det samme gjelder oss alle, også nordmenn. Dette er tider for konkret, myndig handling…

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker tiden vår på. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å donere til oss og bloggen vår via
nettbank, DNB-konto 0535062432 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER, eller
– å kjøpe kvalitets-klær med tankevekkende motiver i nettbutikken vår HER.

Hjertelig takk! ? hjerte_fin