Disney-ansatte pågrepet for barnesmugling

Politikeren.com
Read Time:1 Minute, 29 Second

Sheriffen i Polk County holdt en pressekonferanse onsdag hvor han snakket om kulminasjonen av en massiv stikkoperasjon som førte til 108 arrestasjoner, inkludert fire Disney-ansatte.

Denne kunngjøringen kommer etter at 9. mars, for bare dager siden, administrerende direktør i Disney høylytt og offentlig motsatte seg Floridas nye “anti-grooming”-lov , som ifølge meningsmålinger støttes av over 60 prosent av amerikanerne .

Den såkalte “Operation March Sadness Two” var en innsats med flere byråer sentrert rundt Floridas Polk County, som ligger like sørvest for Orlando urbane område, og er et svært turistisk område.

I følge lokale nyheter inkluderer personer blant de 108 som har blitt arrestert “en pensjonert dommer fra Illinois, noen restaurantsjefer, en mann som jobber på FunSpot og flere som jobber i Disney.”

Folk som ble arrestert var så unge som 17 år gamle, og så gamle som 67. De fleste av dem er nå siktet for å ha oppfordret til prostitusjon, men ytterligere siktelser kan bli reist i visse tilfeller, alt ettersom.

Sheriff Grady Judd fremhevet spesielt under sin pressekonferanse saken til den 27 år gamle Xavier Jackson fra Kissimmee Florida, som var en av personene som ble tatt i operasjonen, og “tilfeldigvis er en badevakt på Polynesian Resort for Disney. “
“Tror du det er noen barn rundt der?” Sa lensmannen i sin tale. “Det stemmer, jeg stammet ikke. Han var livredder på Polynesian Resort. Og skrøt av det.”

Det nye Florida-lovforslaget gjør det lettere for myndighetene å handle mot “grooming”-adferd der barn blir upassende seksualisert. Det har blitt kalt “dont say gay”-lovforslaget av sine kritikere, men nyter også bred støtte fra folk på begge sider av den politiske midtgangen .

Les artikkelen direkte på Politikeren