Dette skal du ikke vite: Ukrainske nazister i hærledelsen i landet.

Derimot.no

Skal vi prøve å orientere oss om det som foregår i verden trenger vi tilgang på all informasjon, ikke bare den som passer visse vestlige interesser. I Ukraina-situasjonen er dette spesielt viktig.

Russland har sannsynligvis nettopp avverget noe som kunne ha utviklet seg til et blodbad øst i landet og våre ledere brøler og truer med sanksjoner. Dette med sanksjoner kan vi komme tilbake til etter hvert – det er et meget interessant spørsmål og slett ikke så enkelt som våre store medier med NRK presenterer det. Det er Russland som holder EU flytende (til tross for høye energipriser) med gassen sin.

Hvis EU skulle sanksjonere Russland kan de ikke gjøre det slik at gassleveransene stanses. Det er å skyte seg selv i foten. Men de kan muligens stanse North Stream 2 slik USA hele tiden har ønsket. På sikt vil også det føre til økonomisk katastrofe i EU særlig hvis Tyskland følger opp “de grønne skiftet” og legger ned resten av kjerne- og kullkraftverkene sine.

Men Ukraina er ikke “det uskyldig barnet” som våre medier vil ha det til. Tvert imot er landet brukt av USA og krefter innad i landet til ulike tiltak for å destabilisere bl.a. Russland. Men i våre medier presenteres landet som et demokrati til tross for at landes folkevalgte (korrupte) president ble kuppet av krefter organisert og finansiert av USA.

Disse kreftene snakkes det aldri om for da ødelegges hele det bildet som vår ensidige medier forsøker å bygge opp. Det er derfor vi bringer litt malurt i begeret gjennom den korte artikkelen under som forteller litt om hvilke typer som sitter i ledende posisjoner i dag.

Redaksjonen

Dmitro Yarosh kommer tilbake som rådgiver til sjefen for Ukrainas hær.

2. november 2021 utnevnte den ukrainske presidenten Volodymyr Zelensky nazilederen Dmitro Yarosh som rådgiver for øverstkommanderende til den ukrainas hær, general Valerii Zaluzhnyi.

Dmitro Yarosh

Som grunnlegger av ukrainas frivillig hær, har Yarosh vært langvarig medlem av NATOs “stay-behind”-nettverk. Allerede tilbake i 2007 brukte CIA han til å koordinere nazistiske og islamistiske grupper mot Russland under den andre tsjetsjenske krigen, da han samlet dem i Ternopol (vestlige Ukraina). Han spilte senere en nøkkelrolle i EuroMaidan-protestene i 2014 som leder i “Høyre sektor” [1].

Yasroh fungerte som parlamentsmedlem og stilte til presidentvalget som fulgte etter statskuppet. Han ble alvorlig skadet i 2015 og ble tvunget til å trekke seg i flere år.

I sin nye posisjon ledet Dmitro Yarosh oberst Andrey Biletskys Azov-bataljon og en gruppe unge fremmedkrigere til en bombe-ekspedisjon langs Donbass-grensen under sikkerhetskonferansen i München (18.-20. februar 2022). Blant fremmedkrigerne ser det ut til å være flere jihadister brakt til Ukraina fra Syria. 

[1] “The CIA Coordinates Nazis and Jihadists”, by Thierry Meyssan, Translation Roger Lagassé, Al-Watan (Syria), Voltaire Network, 19 May 2014.

Oversatt av Knut Lindtner

https://www.voltairenet.org/article215767.html

9 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 9 ganger.

Post Views: 65

Les artikkelen direkte på derimot.no