Det som før var konspi-vås er nå sant Bill Gates er nå enig om den manglende effekten på covid-19 vaksinene

Derimot.no

derimot.no:

Av Tor Bugge

Vi i alternative medier har i to år fortalt at covid-19 vaksinene ikke fungerer slik FHI påstår at de gjør, og alltid blitt karakterisert som konspirasjonsteoretikere. Nå sier selveste sjefs-manipulatoren  Bill Gates det samme som vi har sagt. Men nå er det ikke lengre desinformasjon. Bill Gates sa nylig dette her: «the vaccines have saved millions of lives» yet admitted that current COVID-19 vaccines «don’t have much in the way of duration and they’re not good at infection blocking

1. Når jeg har publisert dette stoffet på Facebook har alltid Faktisk.no lagt til en boks som sier at det jeg skriver er feilinformasjon. Så hvor har Faktisk.no funnet SIN SANNHET, når selveste Bill Gates nå innrømmer at vaksinene ikke har den effekten som Faktisk.no, FHI, ass.dir. Nakstad og Erna Solberg med flere har påstått?

2. De sistnevnte har endog påstått at vaksinene har vært godkjente, men SANNHETEN her er at de kun har vært NØD-GODKJENTE. For å kunne bli nød-godkjent i Norge sier reglene at det ikke må finnes eksisterende medisiner som kan brukes mot covid-19-viruset. I Norge har vi hatt de to generiske medisinene Ivermectin og HCQ, som har eksistert i henholdsvis 50 og 60 år, hvorav den ene har fått Nobelprisen i medisin. Begge disse er brukt med stor suksess i en rekke andre land mot nettopp covid-19 og en rekke andre sykdommer.

3. Nå starter man i USA med en rekke gruppesøksmål mot staten og vaksineindustrien for myndighetenes påbud om vaksinering av medarbeidere i private og offentlige virksomheter. Flyselskapet Atlas Air sine ansatte har gått til gruppesøksmål fordi de ble tvunget til å ta covid-vaksine for å kunne beholde sine jobber. Dette er bare starten. Det er meldt om at flere gruppesøksmål kommer. Undertegnede har selv anmeldt Erna Solberg for drap/drapsforsøk på mer enn tusen covid-19-syke mennesker i Norge, som ikke har blitt gitt muligheten for å kunne bruke HCQ og Ivermectin forebyggende eller som behandlende medisin ved covid-19 sykdom. Jeg har henvist til Straffelovens § 196. Saken ble henlagt, men jeg påklaget henleggelsen og har ikke hørt noe etter dette. Når skal vi levere gruppesøksmål i Norge mot Regjeringen og folkehelse-etatene og deres falske rådgivere som har ført det norske folk bak lyset?

4. Siste skudd på FORRÆDERI-statsrådene i regjeringene våres (Solberg-regjeringen og Støre-regjeringen) er helseministeren Ingvild Kjerkol som har satt GRUNNLOVEN til side og opptrådt som eneveldig diktator i sin tale til WHO. Der Norge har blitt nikkedukke nummer 1, setter andre land, som Brasil, ned foten og nekter å gå inn i et slikt diktatur. De fleste forstår at vi er blitt lurt trill rundt i DENNE plandemien og da er veien kort til å bli lurt en gang til i neste plandemi av WEF, dersom vi godkjenner planene til WHO. Norge må si nei!

1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 ganger.

Post Views: 11

Les artikkelen direkte på derimot.no