Det politiske hysteriet kjenner ingen grenser: North Stream 2 – en forbrytelse mot menneskeheten.

Derimot.no

Meldingen under betyr at nå brukes alle midler i kampen mot Russland. Den tidligere tyske kansleren, Gerhard Schröder, anklages nå for sin delaktighet i North Stream 2 prosjektet som vi her på derimot.no har karakterisert som kanskje det viktigste fredsprosjektet i Europa på svært lang tid. Det ville over tid skapt forsoning mellom Tyskland og Russland og ført til avspenning i Europa fordi ingen av partene ville se seg tjent med krig.

USA har kjempet med nebb og klør for å stoppe prosjektet og har nå klart det. Dette (at det stanses) vil skade avspenningsbestrebelsene i Europa i stor grad og kanskje ødelegge Tyskland som industrinasjon. Og for at ingen skal komme på den villfarelsen at fred og avspenning er noen ønsket målsetting anklages en av hovedaktørene i Tyskland for forbrytelser mot menneskeheten.

Det er en absurd tid vi lever i.

Redaksjonen.

Gerhard Schröder anklaget for forbrytelser mot menneskeheten

En straffeklage mot den tidligere tyske kansleren Gerhard Schröder for forbrytelser mot menneskeheten er innlevert til statsadvokaten i Hannover (Tyskland).

Gerhard Schröder

Gerhard Schröder og den tidligere franske presidenten Jacques Chirac trosset Straussianerne (Tilhengerne av Leo Strauss, en av liberalismens ideologer, red.) under krigen mot Irak. De hadde blitt offentlig «utstøtt» av den amerikanske militærstrateg og nykonservative, Edward N. Luttwak.

For tiden er Gerhard Schröder styreleder i det russiske energiselskapet Rosneft og leder av aksjonærkomiteen til Nord Stream AG.

Den tyske regjeringen har imidlertid besluttet å avvikle gassimporten fra Russland og har stanset gassrørledningen Nord Stream 2.

Ifølge statsadvokaten i Hannover vil hans nåværende funksjoner gjøre ham ansvarlig for forbrytelsene mot menneskeheten som angivelig skal utføres av den russiske hæren i Ukraina.

Dette er åpenbart et budskap rettet til hele den tyske politiske klassen som kan bli fristet til å uttale mot USAs politikk i Ukraina.

https://www.voltairenet.org/article216012.html

86 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 86 ganger.

Post Views: 99

Les artikkelen direkte på derimot.no