Derimot: Utviklingen har gått feil vei. Vill mobb av unge mennesker som er helt ute av kontroll.

Derimot.no

derimot.no:

Av Michael Snyder

Hvis unge mennesker er fremtiden til dette landet, er vi i virkelig store problemer. Vi skal være et sivilisert samfunn, men nå står vi overfor en hel generasjon unge amerikanere som er helt ute av kontroll. Voldelig kriminalitet øker over hele nasjonen, tyveri vil koste amerikanske butikker mer enn 100 milliarder dollar bare i år, og i dette øyeblikk har vi den verste narkotikakrisen i hele USAs historie.

Det burde være unødvendig å si at alle disse problemene først og fremst involverer amerikanere under 30 år. Disse unge menneskene har vokst opp i et samfunn som i stor grad har avvist tradisjonelle verdier, og nå ser vi konsekvensene.

Nå er er det blitt så ille at til og med nyhetsteamene ute i felten som rapporterer om den økende kriminaliteten i våre storbyer blir ranet. Et tv-team fra Univision Chicago rapporterte om en rekke væpnede ran over hele byen Chicago tidlig mandag morgen, da tre maskerte menn med våpen ranet dem. Chicago Tribune rapporterte at ofrene, en reporter og en fotograf som ikke er navngitt, «ble truet med våpen og ranet,» sa Luis Godinez, visepresident for nyheter ved Univision Chicago. «Hovedsakelig var det personlige eiendeler og kameraer».

Gracias Madre, et populært vegansk spisested i San Franciscos Mission District, stengte dørene denne uken etter mer enn tiår på grunn av de forverrede forholdene i byen. «Leveforholdene i San Francisco har forverret seg, og gjort det nesten umulig å drive en liten bedrift,» sa eieren.

Dessverre er denne økningen av forbrytelser forverret av den verste narkotikakrisen i USAs historie.
År etter år fortsetter antallet overdosedødsfall bare å vokse, og vi har nådd et stadium der til og med skolene våre blir fullstendig oversvømmet med fentanyl. (Et syntetisk opioid som brukes til smertelindring. Effekten til fentanyl ligner på heroin, men typer av fentanyl kan være hundre ganger sterkere enn morfin, avhengig av sammensetting). Kilde: Wikipedia.

Fentanyl var involvert i det store flertallet av alle overdosedødsfall for tenåringer – 84 % – i 2021, og problemet øker. I følge Centers for Disease Control, ble antallet overdosedødsfall hos tenåringer tredoblet fra 2019 til 2021. Og nesten en fjerdedel av disse dødsfallene var på grunn av falske piller som ikke var foreskrevet av lege. Uansett hva våre politikere prøver, kan de ikke stoppe krisen.

USA har blitt verdenskjente for de marerittaktige forholdene i våre bykjerner, og selv når de er «ryddet opp» er det bare midlertidig. De narkomane og narkomarkedene kommer alltid tilbake. I mellomtiden har det blitt en vanlig over hele landet å se gjenger systematisk plyndre store butikker. Organisert plyndring av detaljhandelen har blitt et massivt landsomfattende problem de siste årene, og det blir bare verre.

Ekstrem vold har også blitt stadig mer vanlig

Sist søndag kom omtrent tusen unge mennesker til Del Amo Fashion Center i Sør-California, og et enormt slagsmål brøt ut. Politi fra flere politikamre ankom Del Amo søndag ettermiddag etter et slagsmål blant ungdommer, med mulig skuddveksling, som tiltrakk en stor mengde mindreårige tilskuere.

Rundt klokken 16 mottok politiet i Torrance en telefon som rapporterte «en stor mengde ungdommer som sloss”. på Carson Street kjøpesenter. Det er uklart nøyaktig hvor mange unge mennesker som sloss, men politiet anslår at det var tusen ungdommer som så på.

Hva er det med California som får disse barna til å bli så gale?
Det sies at » Det som skjer i California går, skjer etter hvert i hele nasjonen». Og hvis dette fortsetter, tar det ikke for lang tid før alle de store byene våre havner i samme kaos. Hvis vi hadde oppdratt barna våre annerledes, ville vi ikke vært i denne situasjonen som vi er i i dag. Men nå er det for sent. Disse barna har blitt unge mennesker som nå er helt ute av kontroll, og vi kommer alle til å lide under konsekvensene av det.

Kommentar fra oversetteren:

Parasitt-rovdyrkapitalistene i Wall Street behandler ikke befolkningen i vertslandet bedre enn i utviklingsland de har erobret. De er ikke lojale mot noe annet folk andre enn dem selv. Nå skal vestlige land ødelegges før de overtar dem. Orden fra kaos. Det vi er vitne til, er et konstruert kaos som bare kan bli verre, finansfolket ødelegger med vilje vestlige lands økonomier, som ender med ubetalbar statsgjeld, og finansfolket som eier gjelden overtar de tidligere suverene nasjonene, akkurat som de har planlagt.


Fra ZeroHedge, publisert 1. september 2023.
Oversatt av Northern Light fra engelsk og forkortet. Linker i originalartikkelen.
Originalartikkel: Wild Mobs Of Young People Totally Out Of Control.

Les artikkelen direkte på derimot.no