Derimot: Derfor må intervjuer og intervjuet nedsnakkes i vest. Putin avslører vestens løgner og svik.

Derimot.no

derimot.no:

Det har vært lærerikt å høre på NRK om hvordan intervjuet med Putin legges ut. Tucker Carlson karakteriseres som konspirasjonsteoretiker, altså vi trenger ikke ta han alvorlig. Siden det ikke var et revolverintervju som går ut på å avbryte den som blir intervjuet mest mulig, beskrives dette intervjuet av noen som et dårlig intervju.

For min egen del satt jeg helt fengslet foran skjermen i to timer og oppfattet det som ble sagt som spennende og opplysende, ikke minst da Putin avslørte vestlige lederes dobbeltspill.

En glemmer da behendig at ingen av våre ledere utsettes for kritiske spørsmål og slipper unna med svada. Et av de verste eksemplet med utenomsnakk og tåkeprat fikk vi fra DnB-sjefen da hun skulle bortforklare det store overskuddet til aksjonærene og den dårlige renten til lånekundene som banken lever av. Forferdelig.

Både norske og vestlige politiskere er skjermet når de skal uttale seg og ingen uten korrekte meninger og holdninger slipper til med kritiske spørsmål. Og så klarer de som aldri stiller våre politikere et eneste kritisk spørsmål å kritisere Tucker Carlson fordi han ga Putin tid til å uttale seg.

Saken er den at Putin fikk henge ut en del vestlige politikere for utallige løftebrudd, løgner og politiske finter. Han sa rett ut at de ikke var å stole på og at det dermed er omtrent umulig å inngå noen avtaler med dem. Dette var en viktig årsak til Ukraina-krigen som kunne vært unngått ved en rekke anledninger.

Putins beskrivelse av den franske og tyske regjeringen. Følger sin herre og mester i alt.

Han henger ut den politiske ledelsen i Frankrike og Tyskland som politiske skjødehunder til USA uten egen vilje og meninger. (Delstaten, Norway USAs 51. nevner jeg ikke.) De gir etter for press fra USA og blir dermed ingen faktisk avtalepartner i dag. Skal noen avtale inngås må det være med USA, men de lyger og bryter alle avtaler som det passer dem.

Intervjuet var en mediebegivenhet, men det må snakkes ned i vest alt hva remmer og tøy holder. Kan vi forestille oss at Joe Biden kunne sitte slik med Tucker Carlson i to timer uten manus og legge ut om historiske spørsmål og den aktuelle situasjonen?

Under finner en andre vurderinger av intervjuet. Det interessante er, slik et fremgår av Larry Johnsons kommentarer, at de store mediene vil snakke om alt annet enn vestens løgner og svik – naturligvis.

Knut Lindtner
Redaktør

Noen flere av de store fordømmer Tuckers intervju med Putin.

Av Larry Johnson

X-CIA analytiker

Vi har ikke pisket denne hesten til døde ennå. Iallfall ikke foreløpig. Men det er noen viktige resultater av Tuckers intervju med Putin som krever oppmerksomhet. Først sjekket jeg alle nettsidene til kabel-nyhetene – Fox New, CNN og MSNBC – på morgenen. Ikke én dekket noen fasett av Tuckers intervju med Putin, bortsett fra at det ble nevnt at Tucker ba Putin sette fri reporteren fra Wall Street Journal.

De trykte mediene gjorde sitt beste for å bagatellisere hendelsen. New York Times publiserte en artikkel med overskriften: Putin henvender seg til USA for å få i gang forhandlinger i intervjuet med Tucker Carlson.

Men New York Post fokuserte på Putins påstand om at Bill Clinton i utgangspunktet var åpen for å la Russland slutte seg til NATO, men at hans rådgivere la ned veto mot den ideen. (Putin sier at Bill Clinton sa til han at Russland  kunne slutte seg til NATO, før han trakk dette tilbake noen timer senere: ‘Du narret oss’).

Det er ingen som har foretatt noe dypdykk inn i det Putin hadde å si. Mens de vestlige mediene har gjort alt for å ignorere intervjuet, så har  det tatt helt fyr på internettet. Klokken 9 om kvelden, østlig standard-tid, hadde intervjuet hatt 159 millioner oppslag på X (Twitter).

La du merke til at det var én som president Putin unnlot å nevne? Barack Obama!.

Putin hadde noe positivt å si om George W. Bush og Donald Trump. Han snakket om Clinton, og at USA hadde nektet å betrakte Russland som en NATO-partner. Han beskrev de fruktløse  kontaktene med den demente Joe Biden.

Så hvorfor ikke snakke om Obama?

Det var under Obamas presidenttid at CIA, i flokk med Storbritannias MI-6, gjennomførte Maidan-kuppet, som endte med at de fordrev Ukrainas valgte president, Viktor Janukovitsj. Jeg vil helst ikke si navnet Voldemort, det kan jo henspille på Obama. Men det indikerer at Putin er mektig forbanna på Obama. Og det med rette.

Putin kom også med bekreftede lister over land som sender leiesoldater til å kjempe i Ukraina – mot Russland – som Polen, De Forente Stater og Georgia (i den rekkefølgen). Jeg var ikke klar over at det var så mange soldater fra USA som springer rundt i Ukraina.

Ray McGovern og jeg diskuterte Tuckers intervjuet med dommer Napolitano i dagens Intel Roundtable.

Forsidebilde: iStock

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar