Derimot: Ukorrekte meninger? Jan Hårstad er utestengt fra Document.no.

Derimot.no

derimot.no:

Feilvurdering av Hamas?

Jan Hårstad

I øyeblikket pågår intense forhandlinger om de hundretalls gisler som Hamas holder. Og Hamas har i de siste dagene lagt lista høyere for frigjøring av disse. De vil at Israel skal trekke styrkene sine ut av Gaza og avslutte krigen.

Denne tanken baserer seg på erfaringene fra 2011 da den israelske soldaten Gilad Shalit ble løslatt mot at 1027 palestinske fanger ble sluppet fri. Og den baserer seg på den ideen om at den nåværende israelske regjeringen fremdeles opprettholder elementer av klassisk humanistisk tenkning. Dette er helt feil.

Det som har skjedd i de 13 årene som har gått siden Gilad Shalit er at det ekstreme Høyre og de beslektede jødiske fundamentalistene med sine utallige Settler-selskaper, har tatt kontrollen og hegemoniet i israelsk politikk.

Gilad Shalit

Her er det nå mange som påpeker at det finnes et HANNIBAL DIREKTIV for den israelske hæren som går slik: det er langt bedre for statssikkerheten at israelske gisler blir drept enn at fienden bruker disse som brikker i politiske forhandlinger.

Nå har en jødisk kar, Dan Cohen, skrevet en lang artikkel med video-dokumentasjon om hvordan den israelske makten ser på Gisselsituasjonen. (10. januar) Her er masse opptak fra Netanyahus samtaler med Gisselfamiliene og hans folk (Yagil Levy) forsøker å få de desperate gisselfamiliene til å forstå at dette er SJAKK og gislene bare små bønder som kan ofres. For en lang evig israelsk statssikkerhet med erobring av Gaza etterfulgt av israelsk nykolonisering. 

Denne grundige dokumentasjon finner du på: uncaptured.media  og jeg vil tro mange vil knapt tro sine egne ører og øyne hvis de studerte denne. Det offisielle Israel er galere enn noen kan forestille seg.

Helt siden 7 oktober meldte jeg gjentatte ganger på Document.no at jeg høyst frivillig kommer til debatt i deres radio og framlegger alternative synspunkter både på israelsk og palestinsk politikk/historie. Naturligvis ingen tilbakemelding til tross for at Document gradvis så ut til å miste helt realitetssansen og slå seg på troende kristen-zionisme.

Zionismen har vært drivkraften bak opprettelsen av staten Israel.

Vel, jeg prøvde da å pirke i denne kristen-zionismen, men det kunne naturligvis ikke vedvare lenge.

 30 januar meldte redaksjonsmedlem John M. Johansen skarpt at dette kunne ikke lenger fortsette: «TAKK FOR LAGET.»

Da kan jeg oppsummere det slik: noe fornuftig må jeg ha gjort i den siste tida siden jeg ble ekskludert fra den kristen-zionistiske bloggen Document som har lagt fra seg all rasjonell tenkning og analyse. Her er du i Zions bedehus for tro og håp.

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Forsidebilde: Wikipedia

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar