Derimot: Trudeaus Canada:Kanadisk politi anbefaler å legge bilnøklene i brevsprekken eller ved døren, for å unngå at biltyvene bryter seg inn for å ta dem – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Av Jim Hoft.

Med en alarmerende økning i biltyverier har konstabel Marco Ricciardi i Toronto Police Service (TPS) gitt et kontroversielt råd til innbyggerne: la bilnøklene ligge i inngangsdørens brevsprekk eller ved døren, for å unngå voldelige innbrudd i hjemmet.

Under et møte om sikkerhet for innbyggerne i Etobicoke tok konstabel Ricciardi opp problemet, og sa: «For å forhindre muligheten for å bli angrepet i hjemmet ditt, la bilnøklene ligge ved inngangsdøren din, så de ikke bryter seg inn i hjemmet ditt for å få tak i dem. De vil ikke ha noe annet». Kort sagt, ikke gjør det vanskelig for tyver å stjele bilen din. Slik ser et ubevæpnet samfunn ut.

Dette forslaget har kommet fordi Toronto kjemper med en økning av biltyverier som gjør at et kjøretøy blir stjålet hvert sjette minutt, kriminalitet som koster nesten 1 milliard dollar årlig, ifølge Canadian Finance and Leasing Association (CFLA). Toronto har hatt en 400 % økning i innbrudd i hjem for tyveri av bilnøkler, også med en urovekkende tendens med økt vold og bruk av skytevåpen av kriminelle for å stjele kjøretøy, rapporterte Global News.

Toronto Police Services råd til innbyggerne:
En offiser på et nylig møte med innbyggerne, foreslo at folk la nøklene til kjøretøyet sitt i et futteral i brevsprekken eller ved inngangsdøren. Selv om det er velmenende, er det også andre måter å forhindre biltyveri motiverte innbrudd i hjemmet. I Toronto, økte innbrudd for biltyverier med 400 prosent i 2023. Politiet er bekymret for en eskalering av vold, der alle slags våpen og skytevåpen brukes for å stjele kjøretøy, og det også under innbrudd i hjemmet. Mens Toronto-politiet alltid har rådet publikum til å prioritere sikkerheten din fremfor kjøretøyet ditt, er her noen råd om hvordan publikum kan beskytte seg selv, hjemmene sine og kjøretøyene sine:
Parker bilen i garasje, hvis mulig.
Sørg for at oppkjørselen din er godt opplyst og ha utvendige lys på hele natten.
Overvåknings-kameraer er en fordel.
Hvis mulig, installer et hjemmesikkerhetssystem – en alarm når du er hjemme og når du er ute.
Vurder å ha en bevegelses-deteksjonsalarm koblet til mobiltelefonen din.
Monter sikkerhetsfilm på glassvinduer og -dører.
Ha dørlåser med flere slåer på dørene dine.
Hold porten til bakgården låst og kjellervinduene låst.
Ikke legg ut på sosiale medier at du skal på ferie og når du skal på ferie.
Meld fra om mistenkelige kjøretøy og personer i nabolaget til politiet.

TPSs råd om å legge igjen nøklene i et futteral ved inngangsdøren, har virkelig utløst debatt.
Tidligere rettssakfører, Viva Frei på X skrev: «Velkommen til Justin Trudeaus Canada. Hvor våpen til forsvar er ulovlig. Bortsett fra at kriminelle har dem, og det har ikke du. Og politiet ber deg om å legge igjen bilnøklene dine ved inngangsdøren, slik at væpnede kriminelle kan stjele bilen din og forhåpentligvis skåne livet ditt. Det er en stund siden jeg har sagt det, men F**K YOU Justin Trudeau!». Velkommen til @JustinTrudeaus Canada.

Fra The Gateway Pundit, publisert 14 mars 2024.
Oversatt fra engelsk, linker og link til video i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light
Oginalartikkel: Trudeau’s Canada: Canadian Police Advise Leaving Car Keys in Front Door to Deter Break-Ins and Minimize Conflict with Thieves.

Kommentar av oversetter:
Det er et endetidstegn når ordensmakten beskytter de kriminelle og ikke ofrene, det er mange absurde eksempler på dette i vestlige land spesielt. De forbyr borgerne å ha våpen til selvforsvar, men politiet kan ikke lenger hevde voldsmonopol når de ikke kan beskytte innbyggerne.

Elefanten i rommet er masseinnvandringen fra MENA-land, som står for over 90 prosent av kriminaliteten, og som er organisert av globalistene blant annet for å få økonomien over ende og statsgjelden ubetalbar, for å ta over vestlige land som de har gjort med landene i sør. Krigføring mot vestlige land med masseinnvandring som våpen.

Den enorme kriminaliteten er et resultat av politiske beslutninger av storkapitalens politikere. At ordensmakten i den vestlige verden ikke lenger virker avskrekkende på kriminelle eller preventiv mot kriminalitet, er politi-»reformer» som alle gjør politiet mindre effektiv mot alvorlig kriminalitet, og en politisk styring som gjør at «woke»-og «hat»-kriminalitet blir prioritert før borgernes sikkerhet. Alt snus på hodet i endetiden før kapitalmaktens nye verdensordning. De vil ha kaos, og bygge en ny orden fra kaoset.

Forsidebilde: Wikimedia Commons

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar