Derimot: Tidligere Gates-vaksineforsker spår kraftig befolkningsnedgang: «Opptil 30-40 % i land med en fullvaksinert befolkning»

Derimot.no

derimot.no:

Av Ethan Huff.

Ødeleggelsen av folkehelsen så langt fra covid»vaksine»-kampanjen, er bare den første runden i en serie av grusomheter som fortsatt snart kommer. Tidligere Gates Foundation-forsker og vaksineekspert Dr. Geert Vanden Bossche, snakket med etterforsker Steve Kirsch denne uken om dette, hva verden kan forvente i nær fremtid ettersom covid fortsetter å forvandle seg og overliste injeksjonene.

«Mutasjonene er ikke lenger begrenset til piggprotein, noe som indikerer økt aktivitet av CTL-er (cytotoksiske T-celler), og den CTL-aktiviteten er ansvarlig for nedgangen av T-celler, som faktisk øker de nøytraliserende antistoffene som forhindrer virulens», sa Bossche til Kirsch om de nyeste mutasjonene som ble oppdaget. Du husker kanskje at før massevaksineringen startet under Operasjon Warp Speed (under Trump), advarte Bossche om at det å bruke en en såkalt «vaksine» midt i en «pandemi» var en veldig dårlig idé, spesielt på grunn av dette.

«Til syvende og sist vil denne utviklingen uunngåelig føre til fremveksten av en svært virulent variant som vil forårsake bølger av sykehusinnleggelser, og alvorlig sykdom i land med full- vaksinerte befolkninger- selvfølgelig alltid bare i fullvaksinerte land,» understreket Bossche, om hvordan dette fenomenet ser bare ut til å skje i industriland med fullvaksinerte befolkninger.
«Etter min mening er det vi vil se noe helt enestående når det gjelder omfanget av sykelighetsbølger og dødelighet».

Dr. Geert Vanden Bosche

(Relatert: På slutten av 2022 advarte Bossche om at en ende-på-verdens situasjon er under utvikling, der millioner av «fullvaksinerte» mennesker til slutt vil miste livet, noe som fører til en masseutryddelse).

Innen 2032 vil vi se «skarp befolkningsnedgang».
På spørsmål fra Kirsch om detaljer om hva dette «helt enestående» fremtidige fenomenet vil innebære, spekulerte han i at fra en tredjedel til nesten halvparten av alle mennesker vil dø som et resultat av hva covid-»vaksiner» gjorde med immunitet og folkehelse. «I noen av de mest fullvaksinerte populasjonene, ville jeg ikke bli overrasket over at vi får en alvorlig desimering av befolkningen, i noen populasjoner kanskje opptil 30 eller 40 prosent», sa Bossche.

Armstrong Economics’ Martin Armstrong sier at hans egen datamodell varsler en «skarp befolkningsnedgang» i 2032 og utover. Denne prognosen er kanskje basert på agendaen til milliardæren eugeniker Bill Gates, for han ønsker å redusere den globale befolkningen massivt i takt med sin avdøde fars avfolkingsplaner. «Hans far gjorde det ved å opprette Planned Parenthood, som skulle overbevise kvinner om at det var deres rett å drepe babyene sine, og plassere dem i minoritetsbydeler, som noen mente var en rasistisk agenda». Dette handlet om å redusere befolkningen – ikke om kvinners rettigheter»,skriver Armstrong.

I kommentarene skrev noen at kanskje global oppvarming og klimaendringer er dekkhistorier for økende dødsfall av covid-vaksiner og hva de betyr for den globale befolkningen. «Det vil bli skyldt på klimaendringer, russerne eller kineserne, hvit overherredømme, etc. og «elitene» vil bli helter i deres egne øyne», skrev en. En annen skrev at med så mange kriger som nå skjer, vil sannheten om alt det Bossche snakker om «bli glemt». «Krigen og sensuren vil bli brukt til å skjule dødstallene», sa en annen. «De vil si at folk døde av ‘covid’ eller ‘krig’».

Fra Natural News, publisert 4 januar 2023.
Oversatt fra engelsk og noe forkortet. Linker og videointervju i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light.
Orginalartikkel: Former Bill Gates vaccine scientist predicts sharp population decline: “up to 30-40% in highly vaccinated countries”.

Forsidebilde: Wikipedia

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar