Derimot: Ny lov i Frankrike gjør kritikk ulovlig«Pfizer-tillegg», vil gjøre mRNA-vaksine kritikere til kriminelle – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Den drakoniske loven, som i det stille ble vedtatt med praktisk talt ingen innsigelser, kan gi fengselsstraff til alle som fraråder bruk av terapeutisk eller profylaktisk behandling (inkludert eksperimentell mRNA-genterapi).

Av Sonia Elijah.

Onsdag 14 februar ble en svært kontroversiell lov presset gjennom i nasjonalforsamlingen i Frankrike, som potensielt gjør en kritiker av mRNA-behandling til en kriminell. Den drakoniske loven, som i det stille ble vedtatt med praktisk talt ingen debatt om den, kan gi alle som fraråder bruk av genterapeutisk eller profylaktisk behandling (inkludert eksperimentell mRNA-genterapi), fengsel i opptil 3 år, og må også betale en bot på 45 000 euro.

Den franske regjeringens begrunnelse for dette tiltaket, er at de håper det vil bidra til å dømme pseudoterapeuter, og beskytte ofre for sekteriske overgrep.

Tkp, en blogg for vitenskap og politikk, rapporterte om nyhetsbomben, med spesielt fokus på artikkel 4 i den nye loven. Rapporten lyder: «Det var en hardt tilkjempet sak, men Macron-regimet fikk viljen sin til slutt. Artikkel 4 er sentral i den nye loven, som først ble slettet, men deretter gjeninnført. Dette gir en ny straffbar handling, og kriminaliserer «anmodningen om å stoppe eller avstå fra genterapeutisk eller profylaktisk medisinsk behandling». Dette betyr at enhver motstand mot mRNA-behandling, og andre medisinske metoder av farmasøytiske selskaper, kan kriminaliseres i fremtiden».

På samme dag som den nye loven ble presset gjennom Frankrikes nasjonalforsamling, tok kritikere av den til sosiale medier for å gi uttrykk for bekymringene sine. Politisk filosof, David Thunder, skrev: «Så trist å se at undertrykkelsen av medisinsk dissens, under det kritikere kaller «Pfizer-artikkelen», har blitt vedtatt av det franske parlamentet. Dette er antivitenskap og presser Frankrike stadig lenger i retning av totalitarisme. Selv Frankrikes Conseil d’Etat fordømte loven som et uforholdsmessig og uberettiget angrep på friheten, til å uttrykke avvikende vitenskapelige og medisinske meninger.

Florian Philippot, partilederen for «Les Patriots», et Le Pen-støtteparti, kalte artikkel 4, «Pfizer-tillegget».

Vi minner om at det var Emmanuel Macrons regjering som innførte det medisinske apartheidsystemet med vaksinepass sommeren 2021, og tvang alle som ønsker å besøke en kino, butikk eller restaurant til å vise bevis på sin covid-vaksinasjonsstatus, eller en nylig negativ test.

Det var også Macron som skapte oppstyr da han uttalte i et intervju med Le Parisien, «Jeg gjør ikke dette for å irritere det franske folket. Men når det gjelder de ikke-vaksinerte, vil jeg virkelig gjøre dem opprørte, og vi vil fortsette å gjøre dette, til siste slutt. Dette er strategien».

Men i fremtiden, når en ny pandemi blir kunngjort, vil strategien gå lenger fra å gjøre de ikke-vaksinerte i Frankrike «opprørte», og til å potensielt fengsle dem.

Fra The Viligant News, publisert 15 februar.
Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker, offisielle lovtekster og X-melding i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light.
Orginalartikkel: France’s «Pfizer Amendment» Could Turn mRNA Critics into Criminals.

Forsidebilde: Lexica

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar