Derimot: Pass auf, mine venner.Tyskland og hele Europa omgjøres til sosiale tikkende bomber.

Derimot.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

derimot.no:

Avskaffelse av ytringsfriheten trappes opp.

Av Jan Hårstad

Om den tyske Weimarrepublikken 1919-1933 skriver historikere at dens fasade var det parlamentariske demokrati (schein der demokrati) og under denne pågikk det en borgerkrig. Ikke en uke uten et attentat eller en likvidering.

   Enhver som måtte ha bittelitte grann greie på Europas moderne historie burde vite at det er Tyskland som er center stage i kraft av sin økonomi og sin industrielle kapasitet. Men i dette som i mye annet: akademikere og kronikkskribenter i Norge gjør karriere på å skjønnmale og romantisere Tyskland. Professor Bernt Hagtvet skrev at Tyskland var et strålende demokrati.

Den siste undersøkelsen viser at 79% av tyskerne tror at ytringsfrihet og demokrati er tiltagende truet. Tyskerne flest har også sluttet å se på offisielle Tv-debatter.

Weimarrepublikken er en uformell betegnelse på Tyskland i tiden fra 1918 frem til 1933. (Wikipedia) Weimar-republikken endte opp med Adolf Hitler. (Foto: Store Norske Leksikon)

Som skrekk og gru er det da Alternative für Deutschland som bykser fram i Partilandskapet på sitt program om fred i Ukraina og Ami go Home. Intet land i Europa er så til de grader militært okkupert av USA som Tyskland. Ramstein-basen er som et sår i psyken. Ikke så forunderlig at de hardrock ledende kaller seg «Ramstein.»

Den nåværende regjeringen av rød-grønne har da kapitulert til USA, til dyrking av det transatlantiske. Men det USA pålegger Tyskland av sanksjoner og krigsbistand til Ukraina ruinerer folket. Nå er det også lover på gang om hvordan man skulle fyre og med hvilke ovner.

I sin Quisling-biografi har Hans Fredrik Dahl noen sider om at HitlerTyskland planla å legge el-kabler fra Norge til tysk industri. Når en nå leser at det er Stadtwerke München som har eiermajoritet i ti norske vindparker! Og naturligvis: da har du en rekke typer av sorten Åslaug Haga som har blitt styrtrike på å fronte disse tyske selskapene som norske. De nyrike i Norge har skaffet seg formuer på å være et bindeledd mellom tysk kapital og norsk naturødeleggelse, også i Førdefjorden og Repparfjorden.

Mangt er helt uforståelig. Blar du i gamle DNTs årbøker fra 1920, ser du at det var ildsjeler i DNT som skjønte at den norske naturen var en helligdom som måtte beskyttes og vernes med alle midler. En rekke av våre største forfattere hadde nærmest et religiøst forhold til våre hav og fjell. Olav Aukrust skrev om hvor fjellånden led, Hans E. Kinck skrev om hesjer om helgenbilder. 

Nå er det bare urfolkene i verden som har et religiøst preget forhold til Moder Jord og til helvete går det også når sjelløse teknokrater skal styre dette med store inntekter.

Hvem eier og tjener på denne forurensningen av norsk natur.

Faen!  Det var jo ikke om dette jeg skulle skrive.

Tyskland er på vei mot en ny Weimar-tilstand. Dagens melding er at en Afd-politiker i Schleswig ble stukket ned av en iraker. I Bremen dukket det spontant opp et parti som heter Wut der Bürger, rasende borgere, siden Bremen har blitt et senter for MESSER-angrep.

Nordstadt i Dortmund er så dominert av kriminelle bander at politiet har gitt opp bydelen og i ramme alvor diskuteres det at hele Ruhr-gebiet like gjerne kan overføres til islamsk styre med Sharia-domstoler.

Det er ikke slik som Hans Rustad forsøker å innbille sine lesere: at Ukrainakrigen har samlet og forent EU/Nato. Tvert om: den har forvandlet hele Europa til masse tikkende bomber for bare få stater kan overleve under diktatene fra USA og Nato.

Tyskland sklir inn i Weimarmodus. Pass auf, mine venner.

Forsidebilde: iStock

Les artikkelen direkte på derimot.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar