Derimot: Forskere som jobbet med vaksinen forteller om feil: Moderna-forskere innrømmer at mRNA-vaksiner medfører en risiko for giftige stoffer.

Derimot.no

derimot.no:

Av Tyler Durden

Teknologien som brukes i Modernas covid-vaksine medfører en risiko for giftige stoffer, sa forskere ved selskapet i en ny rapport.

«En stor utfordring nå er hvordan man effektivt kan redusere risikoen for potensielle forgiftninger forbundet med mRNA-teknologi,» skrev forskerne i rapporten, som ble publisert av Nature Reviews Drug Discovery 23 januar.

Moderna og Pfizer covid-injeksjonene bruker en modifisert messenger-ribonukleinsyre (mRNA)-teknologi. mRNA er levert til cellene med lipid nanopartikler (LNP). Risikoen for giftige stoffer inkluderer «lipid nanopartikkelstrukturelle komponenter, produksjonsmetoder og proteiner fra et komplekst mRNA», sa forfatterne av artikkelen.

Forfattere av rappoten er Eric Jacquinet og Dimitrios Bitounis, Moderna-ansatte, og Maximillian Rogers, som arbeidet hos Moderna da rapporten ble skrevet. Moderna svarte ikke på en forespørsel om de ville kommentere dette.

mRNA-vaksinene har flere kjente bivirkninger, inkludert hjertebetennelse og alvorlig allergisk sjokk. De kan stamme fra overfølsomhetsreaksjoner, som kan fremkalles av «en hvilken som helst LNP-mRNA-komponent», men er mest sannsynlig utløst av lipidnanopartikler, som er «den komponenten som potensielt kan gi mest reaksjoner», sa forskerne.

Polyetylenglykol, eller PEG, en ingrediens i Pfizer og Moderna covid-vaksinene, er kjent for å forårsake allergiske reaksjoner. Eksterne forskere er delt i synet over mekanismen bak hjertebetennelser fra dem, mens Pfizers forskere har hevdet at LNP-ene er problemet. Den nye rapporten er hentet fra tidligere publikasjoner og andre data. Forfatterne utførte ingen nye eksperimenter.

Noen av rapportene som ble sitert, inkluderte de som har funnet mRNA og piggproteinet fra Modernas injeksjoner i forskjellige kroppsdeler og organer uker eller måneder etter vaksinasjon, til tross for at helsemyndigheter hevdet når masse-vaksineringen startet, at slike stoffer ville forlate kroppen i løpet av dager.

Forskerne sa at Modernas covid-vaksine er «trygg og effektiv», og hyllet utviklingen av en oppdatert injeksjon, som «demonstrerer den raske tidslinjen for forbedringer av mRNA-teknologien «. Men på grunn av de «forbigående egenskapene til mRNA», kan «gjentatt vaksinering kan være nødvendig», sa de.

Forskerne la til senere at å redusere risikoen for giftige stoffer med mRNA-baserte vaksiner og medisiner er nødvendig, men «komplisert.» Det kan oppnås gjennom forskning som omfatter avansert testing i laboratorier, og prekliniske dyreforsøk for å bedre redegjøre for «forskjeller i menneskelig og dyrs fysiologi».

Moderna og andre selskaper tester for tiden en rekke nye mRNA-produkter, inkludert influensavaksiner og kreftbehandlinger. «Takket være mRNA-plattformen vi bygde, har vi opptil 15 lanseringer av nye produkter i løpet av de neste fem årene», sa Stephane Bancel, Modernas administrerende direktør, til investorene i selskapet.

Dr. Malone reagerer på Modernas fremstilling.

Dr. Malone

Dr. Robert Malone, som var med på å finne opp mRNA-teknologien, sa at rapporten bagatelliserte rekkevidden av risker som har vært knyttet til de mRNA-baserte vaksinene, og kan derfor være en propagandateknikk. Denne teknikken, en måte for å mislede folk, innebærer at de gir deg noe informasjon, for å skjule eller forhindre oppdagelsen av annen informasjon.

«Med min beste vilje når jeg tolker den overordnede intensjonen med artikkelen, er at denne artikkelen oppsummerer og presenterer informasjon om risiko og toksisitet ved denne plattformteknologien, som Moderna ønsker å offentliggjøre på en slik måte at det setter selskapet, dets aktiviteter og den underliggende plattformteknologien i best mulig lys”, skrev Dr. Malone i sin omtale, og som ikke var involvert i rapporten. «En mindre sjenerøs tolkning av hensiktene deres, er at denne artikkelen representerer en subtil propagandastrategi.

Fra ZeroHedge, publisert 7 februar 2024.
Oversatt fra engelsk og noe forkortet. Linker i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light
Orginalartikkel: Moderna Scientists Warn mRNA Vaccines Carry Toxicity Risks.

Forsidebilde: Wikimedia Commons

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar