Derimot: Nord Stream sabotasjen Har Tyskland blitt en koloni av USA?

Derimot.no

derimot.no:

Av Michel Chossudovsky og Caroline Mailloux

Det var aldri en «hemmelig operasjon» for å forhindre at sprengningen av Nord Stream kunne «spores til USA». Prosjektet hadde blitt diskutert bak lukkede dører i 2021 som skissert av Seymour Hersh, men selve planleggingen av denne såkalte «hemmelige operasjonen», startet i desember 2021 og strekker seg til den ble gjennomført i juni 2022 og selve sabotasjen 26-27 september 2022.

I slutten av desember 2021 innkalte nasjonal sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan en nyopprettet arbeidsstyrke (Joint Chiefs of Staff, CIA, State Department og Treasury). Innad i gruppen var det debatt om hva som skulle iverksettes angående Nord Stream. «CIA hevdet at uansett hva som ble gjort, måtte det være skjult. Alle involverte i arbeidsgruppen forsto risken».

Tidlig i 2022: En hemmelig operasjon ble satt i gang. CIA rapporterte til Task Force: «Vi har en måte å sprenge rørledningene på». dvs. som ikke er «kan spores».

Historisk Biden-Scholz pressekonferanse i Det hvite hus

7 februar 2022: Pressekonferanse i Det hvite hus: President Biden sammen med Tysklands kansler Olaf Scholz som var på offisielt besøk i USA. Spørsmålene ble stilt til både Biden og Scholz:

Andreas Q (Reuters): Herr president, Nord Stream-prosjektet som du lenge har vært imot. Du nevnte det ikke ved navn akkurat nå, og det gjorde heller ikke Scholz. Fikk du forsikringer fra Scholz i dag om at Tyskland faktisk vil stoppe dette prosjektet hvis Russland invaderer Ukraina? Og diskuterte du hva definisjonen av «invasjon» kunne være?

Biden: Det første spørsmålet først. Hvis Russland invaderer, betyr det at stridsvogner eller tropper krysser grensen til Ukraina, så vil det ikke lenger være en Nord Stream 2. Vi vil få slutt på det.

Q: Men hvordan vil du gjøre det, siden prosjektet og kontrollen av prosjektet er innenfor Tysklands kontroll? 

Biden: Vi vil, jeg lover deg, vi skal klare det.

«Prosjektet er under Tysklands kontroll».

Scholz svarer Reuters journalist angående Bidens beslutning om å stoppe Nord Stream 2:

Andreas Q (Reuters) til Scholz: vil du forplikte deg i dag til å stoppe Nord Stream 2? Du nevnte det ikke, og du har ikke nevnt det.

Scholz: Som jeg allerede har sagt, handler vi sammen, vi er absolutt forent, og vi vil ikke ta forskjellige steg. Vi vil gjøre de samme trinnene, og de vil være veldig, veldig vanskelige for Russland, og det burde de forstå. 

Han ignorerte hovedinnholdet i journalistens spørsmål, nemlig at Nord Stream er «under kontroll av Tyskland» som han er regjeringssjef for.

Tyskland; Et lydrike under USA?

Scholz følger Washingtons krav fullt ut, og fungerer som en politisk fullmektig for dem. «Vi vil ikke ta forskjellige skritt,» sier han. Scholz var fullstendig klar over at sprengningen av Nord Stream var ønsket av USA, til skade for mer enn 400 millioner europeere. Scholz’ uttalelser på pressekonferansen antyder at dette var en felles beslutning.

Kansler Olaf Scholz gir «grønt lys» til Joe Biden.

Bidens pressekonferanseuttalelse med Scholz, eliminerer forestillingen om at en såkalt «hemmelig operasjon» var i ferd med å gjennomføres, og at det amerikanske angrepet «ikke ville kunne spores». Dette var ikke en tabbe fra Joe Bidens side. Det var en politisk beslutning av presidenten og hans politiske følge med Nuland, å gjøre en amerikansk sabotasjehandling kjent mot Nord Stream med støtte fra Tysklands regjering. Bidens offentlige uttalelse erkjenner de facto at den planlagte sabotasjeaksjonen ville være «sporbar til Det hvite hus». Bidens uttalelse med støtte fra Tysklands kansler Scholz kom flere måneder før den såkalte hemmelige sabotasjehandlingen ble utført i juni 2022. Flere analytikere og journalister har fundert på «hvem som var ansvarlig for sabotasjen». Svaret er åpenbart. USAs president med full støtte fra Tysklands kansler Olaf Scholz, ga «grønt lys» for gjennomføringen av sabotasjehandlingen mot Tyskland og EU.


Fra Global Research, publisert 18 februar 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker, video og kart i originalartikkelen.
Originalartikkel: Video: Has Germany Become a Colony of the United States?

22 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 22 ganger.

Post Views: 33

Les artikkelen direkte på derimot.no