Derimot: Naomi Wolf, tidligere rådgiver for Clinton: Formålet med covid-vaksinene er befolkningskontroll.

Derimot.no

derimot.no:

Av Torbjörn Sassersson

Naomi Wolf og hennes team gjennomgikk dokumenter fra farmasøytisk industri og amerikanske helsemyndigheter. De sjokkerende funnene viser at intensjonen var å kontrollere befolkningsveksten med covid-vaksiner. Wolf mener at spesielt å svekke kvinners reproduksjonsevne var et av målene med massevaksineringen.

Leverandørene av vaksinene visste før krisen begynte at vaksinene ville gjøre morsmelken fylt med piggproteiner, noe som gjør melken til en veritabel gift for nyfødte. Vaksinene skader også kvinners reproduktive organer og menstruasjonssyklus.

Pfizer-dokumentet viser at i de kliniske forsøkene oppsto «bivirkninger» i over 54 prosent av tilfellene, på grunn av mRNA-vaksinene. Bivirkninger oppstår også ved samleie, innånding og hudkontakt med vaksinerte personer. 21 prosent av tilfellene i studien var spontanaborter etter Pfizer mRNA-vaksinasjoner. Flere tilfeller av for tidlig fødsel resulterte i dødsfall blant nyfødte.

Naomi Wolf bemerker også at kineserne har bygget 14 fabrikker i Europa og 2 til i USA for å produsere vaksinen.

Befolkningskontroll

Oppsummert sier Naomi Wolf at dokumentene teamet hennes har gjennomgått og publisert, er slik at man «kan ikke unnslippe konklusjonen». Hun går så langt som å hevde at den tvungne globale massevaksinasjonen er det største planlagte folkemordet i verdenshistorien.

Det var ment å eliminere så mange individer rundt om i verden som mulig, og sette globalistene i posisjon til å styre en redusert befolkning med et fascistisk regime, sier Wolf.

Hør et podcast intervju med Naomi Wolf. Spol 3 minutter og 30 sekunder fremover for å hoppe over reklamen.


Fra NewsVoice, publisert 23. august 2023.
Oversatt av Northern Light fra svensk. Link til podcast i originalartikkelen.
Naomi Wolf er en amerikansk forfatter og politisk konsulent, tidligere rådgiver for Clinton.
Sasserson er en prisvinnende journalist, It-konsulent og redaktør i NewsVoice.
Originalartikkel: Naomi Wolf: Covidvaccinernas syfte var befolkningskontroll

Les artikkelen direkte på derimot.no