Derimot: Kommer vaksinen til å skape en global helsekatastrofe?Fremstående virolog advarer om en forestående ny sykdomskrise blant covid-vaksinerte – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Jeg har merket meg denne artikkelen som særlig foruroligende fordi den viser til vurderinger fra en meget anerkjent virolog som en av verdens fremste fagfolk på sitt område. Jeg har sett en rekke dommedagsprofetier etter covid-vaksineringen, men tillegger disse mindre vekt selv om jeg aldri kan vite sikkert om de har noe for seg eller ikke.

Men når Geert Vanden Bossche sier noe skal vi høre nøye etter for han vet hva han snakker om. Dette er hans ekspertise og som vitenskapsmann er han trent i ikke å ta munnen for full før han har dekning for sine faglige meninger.

Foto: (IStock)

Det er svært skremmende det han her sier og han sier at vi vil merke dette i den nærmeste fremtid uten å være mer presis enn det. For min egen del må jeg si at jeg håper at han tar helt feil, men er ikke overbevist om det. Tvert imot tror jeg at hans advarsel kan være berettiget, men selv om det bare bllr bare en brøkdel som rammes sml. med det Vanden Bossche antyder, vil det være en katastrofe uansett. I den forstand er vi allerede rammet gjennom den økningen i dødelighet som faktisk foreligger og som vi finner i tallene fra offentlige norske myndigheter.

Det Dr. Bossche sier er dessuten i skremmende overensstemmelser med katastrofevarslene fra et etterretnings – byrå i USA, Deagle. Vi har hatt flere artikler om deres varsler som omtaler en kommende kraftig avfolkning, særlig i den vestlige verden. Som jeg har tidligere skrevet er jeg skeptisk til denne typen varsler. men etter Dr. Bossche sine advarsler kan det hende at de (Deagle) likevel ikke leverer helt spinnville påstander (Katastrofevarsler). Vi må i alle fall notere oss det som Vanden Bossche sier og håpe at han tar feil.

Knut Lindtner
Redaktør

Dr. Geert Vanden Bossche sier det vil føre til kaos og kollaps av vestlige samfunn.

Av Jamie White.

«Det vi vil stå overfor i den hyperakutte covid-krisen som er nært forestående, er at vi må bygge en helt ny verden», sier Dr. Geert Vanden Bossche. «Det er veldig tydelig at når dette starter, vil sykehusene våre kollapse. Og det betyr at kaoset i alle deler av samfunnet – finansielt, økonomisk, sosialt, alt mulig – vil være fullstendig».

Dr. Geert Vanden Bossche

Den verdenskjente belgiske virologen Geert Vanden Bossche kommer med en alvorlig advarsel om en overhengende «massiv tsunami» av covid-sykdommer og dødsfall blant de vaksinerte som vil kollapse helsevesen og sykehus og forårsake finansielt, økonomisk og sosialt kaos.

På KunstlerCast-podcasten på fredag sa Bossche: «Det jeg spår er en massiv, massiv tsunami» av sykdom og død blant fullvaksinerte befolkninger med et svekket immunsystem.

«Du vil se hva som vil skje, for eksempel i de neste ukene vil det bli flere og flere tilfeller av mer alvorlig lang-covid. De vil begynne å erstatte bølgen av kreft, nå har vi en mer kronisk fase. Det vil ende med en hyperakutt fase, en enorm, enorm bølge, jeg har studert dette nå i fire år. Jeg vet hva jeg snakker om, jeg er sannsynligvis den eneste personen, i all beskjedenhet, som forstår immunologien bak dette, sa Bossche.

«Og det er det jeg veldig tydelig forutsier. Det er veldig rart for meg å komme med slike uttalelser, men jeg legger ikke skjul på det fordi jeg er to hundre prosent overbevist om at det vil skje», la han til.

Dr. Bossche forklarte at den gigantiske globale skalaen til det medisinske etablissementets eksperimentelle covid-vaksinekampanje, vil gjøre de akselererende sykdommene og dødsfallene umulige å dekke over. «Hvis du begår feil eller til og med forbrytelser i svært liten skala, kan du skjule dem», sa han. «Jeg har sett dette skje med ebolavaksinasjonen med Afrika for en del år siden.

Men hvis du gjør dette i veldig stor skala, som det som har skjedd med covid-massevaksinasjonene, vil sannheten vise seg. Og de som har begått disse forbrytelsene som har løyet for folket, som ikke har tatt vare på folkets helse og sikkerhet, vil bli hardt, hardt straffet. Hvis disse menneskene nå ville gå ut og si: ‘Ja, vent litt, vi har gjort noen feil, det var ikke greit, vi må rette dem, vi må revidere vår mening,’ disse menneskene vil bli steinet i gatene.

De kan bare håpe at noe vil skje som vil distrahere folk fra dette problemet, men det vil det ikke. Sannheten vil vise seg: dette har vært et storstilt eksperiment med «gain-of-funktion» på den menneskelige befolkningen. Dette vil være noe som vil bli rapportert i historien i mange generasjoner fremover».

Det er allerede gjort kjent at merkelige hvite fibrøse blodpropper har økt i antall tilfeller de siste årene. Hva skyldes dette?

Bossche fortsatte med å råde vaksinerte individer om at den beste måten å beskytte deres ømfintlige immunsystem på, er å unngå å bli smittet med covid igjen. «Det jeg kan råde alle disse vaksinerte menneskene: de må unngå å bli smittet igjen. Det er gjentatt smitte av vaksinerte mennesker som er ansvarlig for denne situasjonen. Det eneste de kan gjøre – det er veldig enkelt – er å ta antivirale midler selvfølgelig», sa han.

«Den eneste forskjellen er at du ikke vil kunne vente med å ta antivirale midler til du har symptomer. Så snart folk ser det i et av de andre landene, eller en av de andre statene i USA, når dette starter med sykehusinnleggelser som øker veldig raskt, må de ta antivirale midler staks, ikke vente til de har noen symptomer, fortsatte han. «Jeg er i Belgia. Hvis det starter i USA, i Israel, eller i Storbritannia, vedder jeg på at i løpet av få dager vil du se det samme scenariet i mange av de høyt vaksinerte landene,» la han til.

Fra InforWars, publisert 1 April 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker og link til intervju i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light
Orginalartikkel: Virologist Warns ‘Imminent’ New COVID Crisis Among VACCINATED Will Cause ‘Chaos’ & ‘Collapse’ Society.

Forsidebilde: Wikimedia Commons

Forsidebilde: iStock

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar