Derimot: Kollapser: 4 års vitenskapelig studie sprenger den offisielle rapporten om 9/11. – Derimot

Derimot.no
Derimot: Kollapser: 4 års vitenskapelig studie sprenger den offisielle rapporten om 9/11. – Derimot

derimot.no:

Vi har tidligere omtalt denne hendelsen gang på gang gjennom en rekke artikler her på derimot.no. Vi har påpekt at den offisielle konspirasjonsteorien ikke står til troende. Den er er et cover-up for å skjule forbrytelsen som noen høyt oppe i systemet stod bak, muligens i samarbeid med fremmede makter.

I Norge er vi i den samme situasjonen som i f.eks. USA at det er nesten umulig å få inn noen alternative tanker om det som skjedde denne dagen. For rokkes den historien (narrativet) som skal være spikret med bolt og slegge i alle menneskers bevissthet – da rokkes hele vår virkelighetsforståelse. Da vil mange oppleve at de forestillingene om verden de har klamret seg til ikke holder vann – med uforutsigbare politiske konsekvenser.

Denne bygningen på 49 etasjer var ikke truffet av fly. Den falt likevel sammen i løpet av få sekunder gjennom alle sine bærende søyler som om de ikke eksisterte.

For da dukker det opp forestillinger om at det ikke er humanistiske og demokratiske riddere som styrer i USA, men kyniske kjeltringer. Hvordan kan vi være allierte med slike folk vil folk begynne å spørre seg? Og så dukker det opp stadig nye spørsmål.

Avisen Ny Tid prøvde seg på dette for noen år siden og reaksjonen var voldsom: «Venstresidens fyrtårn» Klassekampen sa umiddelbart opp distribusjons-avtalen med avisen. Så mye for ytringsfriheten der i gården. En av grensene for den frie tanke og ytring går ved 9/11 som ingen må prøve seg på.

Konspirasjonsteoretiker er den merkelappen som alle tvilere automatisk får knyttet på seg. Men hele 9/11 var en gigantisk konspirasjon. Det spørsmålet egentlig dreier seg om er hvem som stod bak og hva som egentlig skjedde. De spørsmålene skal ikke stilles.

Knut Lindtner

Den offisielle historien om kollapsen til WTC-bygning 7 ligger nå i ruiner.

Av Paul Craig Roberts.

Dr. Paul Craig Roberts har tidligere arbeidet i USAs finansdepartement og har vært medredaktør i Wall Street Journal. Hans siste bøker er The Failure of Laissez Faire Capitalism and Economic Dissolution of the West og How America Was Lost.

Et forskerteam ved avdelingen for sivil og miljø-prosjekter ved Universitetet i Alaska er ledet av dr. Leroy Hulsey, dr. Zhili Quan og professor Feng Xiao fra avdelingen for sivilingeniører ved Nanjing Universitet. I går publiserte de sine kommentarer etter en fire års studie av kollapsen til World Trade Center Building 7 den 11. september 2001. 

Her er konklusjonen:

«Vår prinsipielle konklusjon er at det ikke var ilden som forårsaken kollapsen til WTC 7 den 11. september. Dette i motsetning til konklusjonene fra NIST og private ingeniørfirmaer som har studert kollapsen.

Den sekundære konklusjonen i vår studie er at kollapsen til WTC 7 var en omfattende feil som også involverte de så å si samtidige feilene til alle søylene i bygningen».

Legg merke til tre ting:

  1. Det har tatt 18 år å få gjennomført en skikkelig etterforskning  av ødeleggelsen av en bygning som muslimske terrorister fikk skylden for,
  2. Den eneste måten «omfattende feil på hver søyle i bygningen» kan skje på er ved kontrollert sprengning, og
  3. Disse bemerkelsesverdige funnene har aldri blitt rapportert i den prostituerte pressen.

Med andre ord, studien har havnet i det store Memory Hole (Svarte hullet over ting vi ikke skal vite, red.) Det er slik The Matrix science fiction-verdenen opererer. 

En av personene bak rapporten: dr. Leroy Hulsey

Det er derfor du trenger denne nettsiden. 

Den eneste hensikten med den trykte pressen og TV-nyhetene er å programmere deg slik at du uten videre er med på den linjen til de som styrer deg.

De som sitter foran fjernsynet og følger med på nyhetene, lytter til National Public Radio eller leser aviser blir programmert til å bli hjernedøde automater.

Man må merke seg vedtaket til Franklin Square and Munson Fire District, fordi angrepet den 11. september 2001 uløselig og for alltid er bundet til dette Franklin Square and Munson Fire Department:

Mens vi arbeidet på World Trade Center den 11. september 2001, ble brannmann Thomas J. Hetzel i Hook and Ladder Company fra Franklin Square and Munson Fire Department i New York drept da han gjorde sin plikt sammen med 2976 andre brannmenn og sivile;

Mens medlemmer av Franklin Square and Munson Fire Department ble kalt ut for å assistere til senere rednings- og søke-operasjoner og opprydning på stedet etter World Trade Center, førte det til at mange av dem fikk livstruende sykdommer fordi de hadde pustet inn dødelige gifter som fantes på stedet.

Mens styret for Franklin Square and Munson Fire Department District godkjente en petisjon som var både betydningsfull og overbevisende, og som var levert til United States Attorney for Southern District of New York, der de rapporterte om ikke forfulgte føderale forbrytelser ved World Trade Center den 11. september 2001. Og de ba United States Attorney oversende denne petisjonen til Special Grand Jury,i medhold til De Forente Staters Grunnlov og 18 USC SS 332,

Mens de overveldende bevisene ble presentert sier de at det uten tvil var på forhånd plantet eksplosiver og/eller brannbomber. Det var ikke bare flyene og de følgende brannene som førte til ødeleggelsene av de tre World Trade Center-bygningene, og som førte til det store antallet ofre for kollapsen og som forsvant den dagen.

Mens ofrene for 9/11, deres familier, menneskene i New York City, og hele vår nasjon fortjener at enhver forbrytelse som har sammenheng med angrepene den 11. september 2001 må etterforskes fullt ut, og at enhver person som var ansvarlig for dette må stilles for retten.

SÅ LA DET NÅ BLI BESTEMT at styret for Franklin Square and Munson Fire District får full støtte til en omfattende føderal etterforskning og tiltale  av en storjury, om enhver forbrytelse som har med angrepene 11. september 2001 å gjøre. 

Og også at alle anstrengelser fra andre regjerings-enheter må etterforskes for å avdekke den fulle sannheten rundt hendelsene denne forferdelige dagen.  

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Tidligere publisert på derimot.no

https://russia-insider.com/en/official-story-collapse-wtc-building-7-lies-ruins/ri27585

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar