Derimot: Hvorfor det meste som blir fortalt er løgn. Sannheten er en trussel mot den rådende makten.

Derimot.no

derimot.no:

Hvorfor Sverige og Finland måtte bli med i NATO

Av Hans-Jürgen Geese, anderweltonline.com

Da jeg første gang hørte at Sverige vurderte å bli medlem av NATO, spurte jeg våre slektninger i Sverige hva dette handlet om, og om det var noe å ta på alvor. Vår grandtante i det vakre Uppsala svarte at svenskene hadde blitt skremt og nå var redde for russerne. Det kunne godt hende at et flertall blant svenskene nå ville si ja til denne NATO-tilslutningen.

Jeg husket at den gode Dirk Pohlmann hadde laget en dokumentarfilm for cirka 10 år siden, som handlet om amerikanernes manipulasjoner i Sverige. Den den gang svært kontroversielle filmen, kontroversiell i positiv forstand, hadde tittelen: “Täuschung – Die Methode Reagan” (Bedrag – Reagans metode). Det tyske fjernsynet vegret seg for å vise oss denne filmen som da til slutt ble vist sent på natten på ARTE. De ønsket å sørge for at så få tyskere som mulig så filmen. Jeg vil derfor nå be deg om å sørge for at så mange tyskere som mulig får se denne filmen. Opplysning er for øyeblikket den mest effektive formen for motstand. Jeg så denne filmen igjen for noen dager siden. Du bør se denne filmen. Absolutt. Alle tyskere må se denne filmen. Et mesterverk av Dirk Pohlmann, en av de få tyske journalistene som virkelig fremdeles fortjener denne tittelen. Vær så snill og lov deg selv og meg at du kommer til å se denne filmen av Dirk Pohlmann.

https://www.youtube.com/watch?v=lidwUebHhjl

Om filmen ikke lenger skulle være å finne på denne internettadressen, så søk. Du kommer nok til å finne den. Og gi denne adressen videre til venner og bekjente. Du, dine venner og bekjente vil da få øynene opp. Hva tror du kanskje er grunnen til at de i det tyske fjernsynet den gang hadde en så ubehagelig følelse og egentlig aldri hadde lyst til å vise filmen?

Merknad av Peter Haisenko: Internettadressen ovenfor har blitt slettet av ARTE. Men filmen er fortsatt tilgjengelig her: https://www.youtube.com/watch?v=rc0jThe2F4Q

(Filmen er (automatisk) tekstet på norsk, o.a.)

Maktens grammatikk

Hvis du vil lære og forstå et språk, da må du ha kunnskaper om språkets grammatikk. Hvis du vil forstå makt, da må du lære deg maktens grammatikk. For det finnes en maktens grammatikk. Makt oppstår jo ikke tilfeldig. Nå til dags er makt en uhyre komplisert konstruksjon. Hundretusener av mennesker arbeider med dette skammelige mesterverket. For det er dessverre det det er. Derfor er det så vanskelig for folk å gjennomskue det. Derfor er det så vanskelig å forsvare seg mot denne maktens utspekulerte manipulasjoner. Dirk Pohlmanns film gir deg en sjelden mulighet til å se bak forhenget. Og til å bli forbløffet.

Men ikke bare det. Da jeg så filmen på nytt, stoppet jeg opp et sted. Og så sa det “klikk” i hjernen min. Jeg hadde en aha-opplevelse. Den tidligere amerikanske forsvarsministeren James Schlesinger fikk spørsmål om Sverige. Schlesinger stilte spørsmål tilbake: “Hvilket Sverige? Det politiske Sverige eller det militære Sverige?”

Det finnes altså to Sverige! Minst to. På samme måte som det også finnes to Tyskland. Minst to. Og det finnes to utgaver av England, Danmark og så videre. Og så ble det nevnt i filmen at det nøytrale Sverige allerede siden 1960-årene har hatt kontakt med det amerikanske militæret og med NATO. Selv om landet offisielt var nøytralt! Selv om det var nøytralt!

Hvordan er det mulig? Det er bare mulig fordi det finnes to utgaver av Sverige. Det politiske Sverige var nøytralt. Innbyggerne trodde at Sverige var nøytralt. Men det militære Sverige har aldri vært nøytralt. Spørsmål: Hvem representerer det militære Sverige? Svar: Det militære Sverige representerer interessene til eliten i landet. Imens leker det politiske Sverige “demokrati” med folket. Et underholdningsprogram med engasjerte politikere og engasjerte medier for å holde folket nede. Det er også det som er meningen med underholdningsprogrammene. Det tyske språket er meget presist.

(Den siste setningen henspiller på likheten mellom å holde nede = unten zu halten og underholdning = Unterhaltung, o.a.)

Det militære Sverige

Alle hærer i verden har en etterretningstjeneste, og til etterretningstjenesten er det knyttet en avdeling som kaller seg “psykologisk krigsføring”. De kommer til å fortelle deg at avdelingen “psykologisk krigføring” angriper fienden. Det er en løgn. Avdelingen “psykologisk krigføring” fører fremfor alt krig mot landets egen befolkning. Avdelingen “psykologisk krigføring” i det tyske forsvaret og i NATO fører krig mot deg. Mot dere!

Russiske ubåter i svensk farvann er psykologisk krigføring fra sikkerhetstjenesten i Sverige mot det svenske folket.

Du har jo ikke helt av deg selv kommet på den idé at Putin er et ondt menneske. Du har jo aldri møtt mannen. Kanskje har du aldri møtt en russer. Likevel er du overbevist om at Putin er et monster, og at russerne er farlige skapninger. Hør hvordan dette virker på deg: “Russerne! Russerne! Russerne!” Eller hører du kanskje toner fra en balalaika?

Det er et resultat av propaganda fra din vennligsinnede regjering. Nei, ikke fra Scholz. Fra den andre regjeringen. Hvordan det skjer, kan du lese om i boken “Gekaufte Journalisten” av Udo Ulfkotte, som dessverre døde så altfor tidlig. Boken kom ut i 2014. I boken forteller Udo Ulfkotte om hvordan de hemmelige tjenestene hjemsøker mediene for å sikre at nyhetene blir bearbeidet på en måte som er i deres interesse. Du tror vel ikke for alvor at mediene vil avsløre sannheten for deg. Den er du overhodet ikke i stand til å håndtere. Derfor beskytter de hemmelige tjenestene deg mot sannheten. De erstatter sannheten med spennende eventyr.

Bare når det ikke er mulig å unngå det, får du iblant små porsjoner av sannheten. Litt etter litt. Som for eksempel nå når det gjelder situasjonen i Ukraina. Ukraina var jo i ferd med å vinne. Vi var i ferd med å vinne. Ja, ja. Men det var en blank løgn. Og nå blir du etter hvert forsiktig forberedt på at det var et eller annet uforutsett som skjedde og forhindret dette.

I det engelske språket kaller man de spesialistene som kan vri og vende så fantastisk på virkeligheten for “spin doctors”. Du skjønner hva jeg mener. Det er en mann eller en kvinne som tolker verden for deg, alt etter som hva som er ønsket for øyeblikket. Man kaller det også nå til dags PR (public relations). En gratis service fra regjeringen din, for at du med din lille forstand forstår verden, er så godt som utelukket. Det går regjeringen ut ifra. Det går disse spesialistene ut ifra. Og derfor hjelper de deg. Er det ikke fint? De tenker for deg. De tar avgjørelser for deg. Da trenger du ikke å gjøre noe annet enn å leke demokrati med Olaf. Mens de hemmelige tjenestene hele tiden lurer deg. Slik har det vært i mange, mange år. Og du er likevel lykkelig? Eller kanskje ikke? Da så!

Sannheten fra Yanis Varoufakis’ munn

Yanis Varoufakis

Yanis Varoufakis var en gang finansminister i Hellas. Riktignok bare fra januar 2015 til juli 2015. Bare i sju måneder. Vel. Mannen er et ærlig menneske. Han ville ganske enkelt ikke bøye seg. Det viste seg at Varoufakis dessverre ikke var politikermateriale.

Det var på den tiden da Hellas igjen var bankerott. Varoufakis ville beskytte folket sitt. Mot madam Merkel og hennes håndlangere, bankene. Madam Merkel og hennes håndlangere ville lure den stakkars Yanis. Du har jo hørt det før: Bankene må beskyttes, de stakkars bankene. Og grekerne? Vel, de dumme grekerne måtte naturligvis betale for alt sammen, absolutt, selv om de måtte kutte ytterligere i de ynkelige pensjonene sine, selv om selvmordene florerte i landet. Det spiller ingen rolle. Det er pengene som styrer verden. Hvem er det nå som bekymrer seg over hva som skjer med grekerne? I hvert fall ikke Angela Merkel. Angela Merkel var perfekt politikermateriale. Ondskapsfull, råtten tvers igjennom.

Yanis Varoufakis hadde ikke samvittighet til å gjøre det de forlangte av ham og kastet inn håndkleet. Men hos meg har en viktig innsikt fra den tiden festet seg i minnet, og den har ennå en stor betydning den dag i dag. Etter sin første samtale i det celebre selskapet fortalte Yanis Varoufakis forbløffet at det ikke var tillatt å ta notater. Ikke noe skriftlig. Ingen beviser. Kan du forestille deg det? Hvorfor ikke noe skriftlig? Jeg antar at de ville beskytte seg selv. De ville ikke ha noe av dette ut i offentligheten. De har en slags æreskodeks. På samme måte som mafiaen.

Og derfor er det også så utrolig vanskelig å finne beviser for ugjerningene til Joe Biden og hans gangsterkolleger. Spørsmålet er hva som kan finnes av beviser som Joe Biden ikke vet om i Ukraina eller i andre land. For å utpresse Biden. Derfor er det store spørsmålet: Hvorfor? Hvorfor bevilger Biden fremdeles kjempestore milliardbeløp for å støtte et regime som har alle egenskapene til en mafia, og som aldri vil vinne denne krigen? Det ser ikke ut til å handle om krigen. Det ser ut til å handle om penger. Om mange milliarder. Hvitvasking. Over 150 milliarder så langt. Og de døde? Hvem er det nå som interesserer seg for de døde?

“NATO, NATO über alles, über alles”

Nå begynner du nok så smått å forstå hvorfor NATO naturligvis hverken kan eller bør oppløses. NATO trengs jo fortsatt. NATO har ikke bare en hemmelig hær. NATO har også en sofistikert hemmelig tjeneste. Men her er det nok en liten misforståelse ute og går. Du har alltid trodd at NATO var der for å beskytte deg mot russerne. Jeg beklager denne misforståelsen. NATOs oppgave består i å beskytte makten i landet mot deg. Ikke så mye med våpen. For du kommer jo ikke til å gå løs på forbundsregjeringen med kniv. Så glem bildene av forsvaret slik som du forestiller deg forsvaret i tankene dine. Det er harmløse karer som ikke kan gjøre en flue fortred. Yrkessoldater kaller de seg. Å leke soldat er jobben deres.

De farlige karakterene er de som du ikke ser. Vår tids farlige karakterer arbeider for de militære hemmelige tjenestene i avdelingene for psykologisk krigføring. Krigføring mot hvem? Mot deg.

Og av denne ene grunnen må alle disse landene bli medlem av NATO. Slik at man har dem under kontroll. Og derfor var og er det umulig å slutte fred med russerne. Er du gal? Da ville jo svindelen bli avslørt. Det kan og må ikke skje. Jeg er sikker på at Putin etter hvert har innsett det og avfunnet seg med sin skjebne. Han må spille den slemme mannen. Det er hans rolle i dette spillet der folket skal føres bak lyset.

Det er viktig å være klar over dette: Alle disse hemmelige tjenestene er forbundet med hverandre i nettverk. Og de er igjen koblet til andre nettverk med de egentlige hemmelige tjenestene. Hvis du vil prøve å stå opp imot disse maktstrukturene, da må du virkelig komme opp med noen helt nye ideer. Hele systemet er etter hvert blitt nesten perfekt. Derfor er altså spørsmålet: Hvor mange land i Europa er det som mangler i NATO? Offisielt er det Sveits, Østerrike. Kypros, Irland og Malta. Sverige er ennå ikke offisielt medlem av alliansen. Men det er bare en formalitet som gjenstår. Spørsmål: Er alle disse angivelig nøytrale landene virkelig nøytrale? Tror du fortsatt på julenissen? Det heter for eksempel at Østerrike har utvidet sitt forhold til NATO og tar del i “Partnerskapet for fred”. “Partnerskap for fred”. Fornøyelig!

Trojanske hester som kommer i flokk

Du vil nok innse én ting: Eliten i denne verden kan ikke si rett ut at du ikke spiller noen rolle i deres verden, at det er fullstendig likegyldig for eliten om hundretusener dør i Ukraina eller om millioner sulter i hjel eller dør av sykdommer. Dette er noe som de ikke kan være åpne om. Så hvordan kan du da bebreide dem for å velge en indirekte metode for å undertrykke deg? Du ville jo ha gjort det på akkurat samme måte selv, ikke sant? Derfor:

Du lever i en verden av illusjoner. Du har ikke mye peiling på virkeligheten. Det gjør livet ditt enklere. For, hvorfor vil du egentlig vite noe om ting som du ikke har noen mulighet til å endre på? Og hvis du hadde vært i stand til å forandre på dem, ville du snart ha vært død, slik som Kennedyene, Martin Luther King, Olof Palme og andre som forsøkte seg på det. For ikke engang presidenten i USA kontrollerer de hemmelige tjenestene i Pentagon. Og derfor er det av denne grunn alene umulig at dokumentene om mordet på Kennedy blir offentliggjort. Da ville jo hele denne strukturen ryke. Det ville bli avslørt at den amerikanske regjeringen myrdet USAs president. Denne andre regjeringen. Derfor: Hvor mange presidenter har ikke lovet å offentliggjøre dokumentene? Og? Ikke engang Trump klarte det. Selv om han hadde lovet det. For Trump var bare president i det ene USA. Men ikke i det andre.

Donald Trump var president i en del av USA, men ikke i den viktigste delen der makten sitter.

Alle gjøres til våpen. Alt blir til våpen

Maktutøvelsens mekanisme i seg selv går under begrepet “Weaponizing everything” (Alt blir gjort til våpen.) NATO er her bare det mest åpenbare uttrykket for dette. Eksempler på andre varianter av “Weaponizing everything”: EU er et våpen mot folket. Grunnloven er et våpen mot folket. Grunnloven er en bløff. Jommen sa jeg “menneskeverd”. Det er til å le av. Rettsstaten er et våpen mot folket. Universitetene. Skolene. Mediene naturligvis. Miljøspørsmålet. Den angivelige energikrisen. Til og med barna er et våpen mot folket. De mest absurde absurditeter blir plantet i hjernene deres på skolene og via digitale enheter for å ødelegge dem og deres familier. Ja, også familien er et våpen. Og alt dette kjønnsideologiske vanviddet. Til syvende og sist skal individ, familie og folk ødelegges. Til dette blir alt, alt og alle brukt som våpen. Alt og alle. Du er omringet. Se til å åpne øynene! Så du har et spørsmål? Om staten vil hjelpe deg? Nei. Når du virkelig trenger det, vil ikke staten hjelpe deg. Staten er din fiende.

Hvem har makten over liv og død?

Det er det avgjørende spørsmålet. Hvis du har den virkelige makten, må du ha kontroll over liv og død. Denne makten er i dag i hendene på de hemmelige tjenestene. Disse hemmelige tjenestene beskytter sine marionetter som spiller politikere for dem. Derfor er politikere som Hillary Clinton og Joe Biden uangripelige. De er under beskyttelse av de hemmelige tjenestene og politiet. Denne garantien for at de ikke kan stilles til ansvar, gir hele det kriminelle systemet dets troverdighet. Og om en av lederne skulle bli avslørt, bli stilt for retten eller til og med dømt, da er det ikke lenger noen i systemet som kan føle seg trygge. Derfor kunne Angela Merkel gjøre hva hun ville. Hun visste at hun var beskyttet. Og det er akkurat på samme måte med Scholz, von der Leyen, Baerbock, Sunak, Macron, Biden og alle disse forbryterne. Systemet beskytter seg selv. Det er mulig fordi systemet kontrollerer alle maktmidler. Rettssystemet er ikke noe annet enn en illusjon. Det finnes ingen likhet for loven.

“Bedrag – Reagans metode”

Hva kalte Dirk Pohlmann filmen sin? “Täuschung – die Methode Reagan”. Det dreier seg om bedrag. Tusener, titusener, hundretusener av mennesker verden over jobber for å lure deg. Reklameindustrien, PR-industrien, propagandaen, Hollywood, alle de digitale industriene: Alt dette er våpen. For å gjøre deg til et kunstig menneske som på kommando marsjerer til venstre eller til høyre, og i dag og i morgen tenker og føler hva det skal tenke og føle. Gratulerer, du har klart å nå toppen av den menneskelige evolusjonen. Du er den totale idiot.

George formulerte vår tid i romanen 1984 i slagords form: Krig er fred, frihet er slaveri, uvitenhet er styrke.

Om du ikke er innforstått med dette, må du ønske å leve på en annen måte enn de fleste menneskene rundt deg. Du kan da ikke bare følge flokken og bable om demokrati og ønske deg den nyeste iPhonen til jul. Det vil ikke fungere. Men jeg kan trøste deg med dette: Det aller enkleste vil være å ikke opponere. Og å være veldig lydig. Da må du riktignok akseptere løgn som sannhet. Anser du det for å være et problem?

Vestens løgnkonstruksjon

I den pågående valgkampen i USA er det to kandidater som fremhever en virkelig merkelig fordel når de blir spurt hvorfor akkurat de skal velges til president i USA. Både Robert F Kennedy jr. og Vivek Ramaswamyi svarer: “Jeg kommer til å snakke sant.”

Så langt har det altså kommet. Og de to har rett. Det vi her i Vesten kan observere i maktens øverste etasjer, er den mest fordervede samling politikere i menneskehetens historie. Likevel er det i dag ved hjelp av teknologi ikke på noen måte vanskelig å avsløre deres løgner for det de er. Men de blir ikke stilt til ansvar for løgnene. Fordi mediene er med på dette løgnaktige spillet. Om mediene hadde hatt en liten rest av æresfølelse, da ville de ha avslørt disse politikerne. Svindelen ville ha blitt avslørt. Løgnene ville ha blitt avslørt for offentligheten. Men i den vestlige verden er løgner tillatt i politikken.

Så i bunn og grunn opplever vi en moralsk krise. Disse politikerne lever etter standarder som moren din ikke engang ville ha tillatt deg som barn. Og disse skammelige skikkelsene tar seg til rette for å lede et helt folk. Disse avskyelige skikkelsene. Selv Putin ville jeg i dag heller stole på enn en hvilken som helst politiker i Vesten. Sjekk selv når Putin løy siste gang. Eller løy Mikhail Gorbatsjov? Han holdt sitt ord. En mann av ære. Og derfor vil vi gi han det siste ordet. For Gorbatsjov sa sannheten.

Mikhail Gorbatsjov får det siste ordet

Den 28. februar 1986 ble den svenske statsministeren Olof Palme skutt på åpen gate i Stockholm sentrum. Gjerningsmannen ble aldri pågrepet. Olof Palme var det siste håpet for en generasjon som satset på fred og dialog, framfor alt med Russland. Han fikk ikke lov til å leve.

Mikhail Gorbatsjov

I slutten av Dirk Pohlmanns dokumentarfilm kommer Mikhail Gorbatsjov til orde, en mann som kjente sin samtids virkelighet. Hva man enn måtte mene om Mikhail Gorbatsjov, er det en skam at ingen representanter fra forbundsregjeringen var til stede i hans begravelse i 2022. Disse elendige feigingene. Disse små motbydelige smiskerne som hadde blitt tappet for all sin menneskelighet i sine elendige liv og dermed hadde blitt til perfekte verktøy for forbrytere. Uten en antydning til æresfølelse.

Slik uttalte Gorbatsjov seg om Olof Palmes død: “Jeg er ikke i tvil om at det var et politisk mord. Et bestillingsdrap. Et slikt mord skjer ikke tilfeldig, nei.”

Spørsmål fra journalisten: “Hvorfor tror du at det var et politisk mord?”

Gorbatsjov:” Om hans visjon hadde blitt til virkelighet, ville det ha gått på tvers av mektige interesser. Det finnes grupperinger som ikke har interesse av at vi får en bedre verden.”

Se deg rundt i verden: Det finnes ingen menn lenger av samme format som Willy Brandt, Olof Palme eller Mikhail Gorbatsjov. De ville bare ha vært en plage i den teaterforestillingen som er så kunstferdig iscenesatt for oss, og hvor den siste akt nå fremføres. Problemet er: Ifølge disse “mektige interessene” som Gorbatsjov snakket om, finnes det beklageligvis for mange mennesker i verden.

Vi er forbauset: Hvorfor forsvarer da ikke disse menneskene seg?

Det er sannelig i høy grad forbløffende at 99% av menneskene lar seg manipulere av en liten såkalt elite i en slik grad at de ikke engang lenger vet hva som er høyre og venstre, og hva som er oppe og nede. Også svenskene og finnene må tvinges inn i dette systemet. På samme måte som alle andre europeere i Vesten. De må beskyttes mot friheten. For i Østen lokker faktisk friheten. I Vesten slaveriet.

Spørsmål: Har vi da virkelig ikke noen sjanse? Er det ikke noen som har en løsning?

Jeg har en løsning. Men du kommer dessverre ikke til å ta meg alvorlig. Men det er i orden. En dag kommer du til å forstå. Fram til da kan du se på min løsning som symbolsk. Ta en trekloss og grip tak i en hammer. Legg så smarttelefonen din på treklossen og slå til.”

Nei, jeg har ingen smarttelefon. Jeg vet heller ikke hvordan jeg kan leve slik. Det må være et mirakel.

Oversatt av Rune G.

Anderweltonline.com: Warum Schweden und Finnland der NATO beitreten mussten

Les artikkelen direkte på derimot.no