Derimot: Politikken i USA og Europa. En politikk for å ødelegge samfunnene. – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Potensiell ødeleggelse av Amerika og Europa. «Nasjoner av sauer, styrt av ulver».

«Spådd» i 1991 av Club of Rome.

Av Peter Koenig.

Club of Rome, starter i 1968, kom i 1991 med sin andre «verdensomspennende» rapport, «Den første globale revolusjon. I innledningen heter det:

«Åh kjærlighet! Kunne du og jeg med tro konspirere,

Å gripe denne triste planen om alle tingene,

Bør vi ikke knuse den i småbiter, og så

Omforme den slik vi i hjertene vil ha den.

Rubaiyat av Omar Khayyam er titelen Edward Fitsgerald ga sin oversettelse fra persisk til engelsk i1859. Han oversatte et utvalg at 4-linjers dikt, «The Astronomers-Poet of Persia». På slutten av forordet er det et annet bemerkelsesverdig sitat:

«Ingen generasjon har satt pris på sine profeter, minst av alle de profetene som peker på konsekvensene av dårlig dømmekraft og mangel på syn på framtiden».

Club of Rome kan være stolte over det faktum at de har vært upopulære de siste tyve årene. Jeg håper de kan fortsette i mange år til vi slår fast de usmakelige fakta, og at de vil ryste en samvittighet full av selvtilfredshet og apati».

Prins Phjilip, hertugen v Edinburgh, kom med et budskap til delegatene til Club of Romes tyvende årlige konferanse. Andre høydepunkter under konferansen:

Arnold Toynbee

«Kulten om suverenitet har blitt menneskehetens store religion. Deres gud forlanger menneskelige ofre», Arnold Toynbee, britisk historiker og filosof. Dette er tonen i boken hans på 160 siders bok.

Den er spekket med arroganse og overlegenhet. Det samme med bokas forløper: «Limits to grow», reklamerer for eugenikk ( lære, praksis som tar sikte på å forbedre arveegenskapene i en befolkning, bl.a. gjennom utvelgelse av individer med tanke på reproduksjon ; arvehygiene) i dag og i framtiden.

Om vi slipper dette til!  Det er jo en blåkopI av WEFs Great Reset og FNs agenda for 2030. Sammen reklamerer disse to rapportene, eller de snarere dikterer «ødeleggelse for å bygge opp noe bedre». (Husk at de aldri forklarte slagordet til de nykonservative), og  eugenikk.

Det er de viktigste prioritetene som menneskeheten lever under og lider under i dag. Det er derfor man støtter krig framfor fred. Det er derfor befolkningen blir narret til å tro at en uforutsigbar og utellelig pandemi fortsatt kan hende, som «Sykdom X». Naturligvis må du ikke bekymre deg, vaksiner er på tegnebordet, mRNA-varianter kan modifisereres til dine gener så du kan bli et bedre menneske – En kode for at «du forsvinner fortere».

Kan du huske slagordet i overskriften? « En nasjon av sauer vil bli styrt av ulver».

For Guds skyld, la oss slutte å være sauer!

Som vi lever i disse dager. uker, måneder – og iallfall de siste fire årene, til og med med akselererende fart – er det blitt presis som agendaen diktert av Club of Rome.

Ødeleggelse er navnet på spillet. 

Det har startet i vest. Det inkluderer ødeleggelse av vår økonomi, vår industri, infrastruktur, landbruk – ja til og med maten vi trenger for å overleve – samfunnstjenester, helsevesen, rettssystemene, moralen, det vi tror på, det vi håper – og til slutt menneskeheten selv. Vi er nå 8 milliarder mennesker på jorden. De ønsker at vi skal bli under 1 milliard.

Når vi ser undergangen – kan kabalens løsning være komplett i deres stormløp.

Ødeleggelse – satt i gang av Frankrikes Macron?

For noe få dager siden sa Frankrikes president åpent og uten samvittighetsnag:_

 «Det er ingen grenser for vår støtte til Ukraina». Han la til «Frankrike bøyer seg aldri for russernes «Red Line» når det gjelder å støtte Kiev».

Sterke saker. En provokasjon overfor Russland uten sammenligning. Macron har tidligere sagt at det å sende NATO-soldater (franske) til Ukraina er faktisk et alternativ.

Det er jo å sette fingeren på avtrekkeren for en atomeksplosjon.

Om det ennå ikke har gått opp for de arrogante marionettene i Washington. Russlands Red Line har ikke forsvunnet selv om Macron sier det.

Russlands atom-arsenal er overlegent til USAs. USAs er plassert ut rundt omkring i Europa og Asia, Deres atom-krigshoder er alle pekt inn mot Moskva. Om du vil ha ødeleggelse, herr Macron, så vil det skje i Europa igjen, for tredje gang på litt over hundre år. Europa, og muligens videre utover.

Denne gangen kan ingen tenke seg omfanget av ødeleggelsene – og det vil koste menneskelige liv. Og kanskje vil det bli for sent for den vestlige «eliten» å springe til bunkerne sine. Den tidligere russiske presidenten og nåværende nestleder for Russlands nasjonale sikkerhetsråd, Dmitry Medvevev, har skrevet på X (tidligere twitter) at det betyr at «rRussland ikke lenger vi ha en Red Line overfor Frankrike».

Florian Philippot

Her er fienden Frankrike, og alle de andre som blir dratt med av fransk arroganse. Florian Philippot, fransk medlem av Europa-parlamentet, og leder for French Patriots Party, har bedt om at Macron må stilles for riksrett før de blir sendt for å dø i Ukraina.

«Det er opp til hver franskmann å nekte, for hver mor å nekte å la sønnen dø for Kiev, NATO og Blackrock», sa Philippot på X. «Det er opp til oss å kjempe for å komme oss ut av EU og NATO og å kaste ut Macron».

Se det!

Aldri før har en europeer, en såkalt «leder» kommet med  en så utfordrende og provoserende uttalelser, ikke en gang Macron. Men hvem ga han ordre til å gjøre det NÅ?

HVEM GA HAN ORDREN?

Vil han sende offisielle franske NATO-tropper til Ukraina? Og på den måten krysse Putins Red Line og provosere fram det Russland finner nødvendig for å beskytte landets og folkets integritet? Det kan bli atomvåpen – en ødeleggende konflikt. Det er hva mange analytikere spår og frykter.

Er det dette kreftene bak Frankrike ønsker – for ikke å snakke om de som sitter bak denne mørke kabalen – en total ødeleggelse – som kan tjene deres avfolkningsagenda? Kanskje. Kanskje 2024 er tiden for det

Lederen for det franske republikanske partiet (Gaulistene) Ericv Ciotti, er mer beskjeden. Han sier at å støtte Ukraina ved å sende soldater vil være «uforsvarlig og farlig».

La oss STOLE PÅ at menneskeheten vil komme til fornuft og heller avsette Macron enn å følge hans utenkelig farlige råd og ord – og Gud vet – hans gjerninger. Moskva er varslet. På et lavt nivå. Men Moskva advarer om at NATO blir stadig mer aggressiv. Er planen en konstruert ødeleggelse av menneskeheten? Vil det være en gjennomføring av mandatet til Club of Rome?

Legg så merke til – eliten planlegger naturligvis ikke noen selv-ødeleggelse. Før en total utslettelse håper de å kunne søke redning i bunkerne sine, hvor nå de må befinne seg. Kanskje på den fjerne øya Hawaii, på New Zealand, eller simpelthen i Sør Dakota.

Biden og hans State of the Union Address.

President Joe Bidens State og the Union Address handler om De Forente Stater. Den handler om «Statens» saker, om økonomi, om arbeid, om vekst og mulig vekst – om prognoser, perspektiv for utvikling. Det er et budskap om framsyn. Meningen er å gi befolkningen håp – at de skal få vite at regjeringen deres har planer om å bedre på mangler. Men intet av dette har skjedd.

De første 20 minuttene av talen handlet om Ukraina alene – der han knuser president Putin og Russland, og «Vi skal aldri svikte dere, Ukraina. Vi vil alltid stå bak dere».

Han lovet å sende ytterligere 90 milliarder dollar til de ukrainske oligarkene. Skattebetalernes penger, naturligvis. Det vet Biden. Kongressen i USA vet det. Alle vet det. Men denne krigen mot Russland kan  ALDRI vinnes. Og hvorfor skulle den det?

Hvem andre forberedte og startet den enn – kompliment til madam Victoria Nuland (Fuck Europe). Hun er borte nå, takk Gud! Hun hadde et  mer enn 10 milliarders til forberedelses-prosjektet (for krigen, red) Men hva står igjen? Hvilken interesse har USA av å kjempe en proxy-krig 10 000 kilometer unna, på den andre siden av både Atlanteren og Europa? Iallfall ikke National Security.

Målet til vestlige ledere, særlig i USA, har alltid vært å knuse Russland.

Hun skrøt av mulig profitt til det militær/industrielle komplekset, sikkert med god grunn. Og hun vill oppnå «regime-endring» i Russland. Madam Nuland innrømmer dette i et et intervju med CNNs Christiane Amanpour få dager før hun ble tvunget til å trekke seg. Ja, det har alltid handlet om å få Russland på knærne for Washingtons «wannabe Emeperor». Med en russisk marionett-leder.

De trodde de hadde fått dette til i 1991, med president Jeltsin. Men han var smartere enn de hadde trodd – da han introduserte mr. Vladimir Putin. I august 1999 utnevnte Jeltsin han til statsminister. Det var klart at Jeltsin hadde planer om forberede Putin på å innta Kreml. Så mye for nederlaget til Vestens sleipe måte å underlegge seg Russland.

Stående applaus for talen forteller mer om tilhørerne enn for talen.

Bidens tale var også en tirade mot Republikanerne. Helt fra begynnelsen sammmenlignet han tidligere president Trump, hans eneste motstander i det (fortsatt) planlagt valget i november 2024  – med Hitler. Det er det kan kaller Trump. Men denne mannen, Biden, har null anstendighet. Ansiktet hans uttrykte stadig sinne – han skjelte og smelte. Og gjett hva – han fikk stående applaus.

Det forteller mye om State of the Union i De forente stater.

Tucker Carlson kom med svar på Bidens State of the Union Address. Han sa det var den verste State of the Union Address noensinne I De Forente Stater. 

I tillegg til å beskrive USAs forbrytelse – eller Vestens – som er å finansierer Ukraina. Han peker på andre destruktive tiltak Biden reklamerer for, som transkjønnethet og fri abort.

Med andre ord en Soros-finansiert woke-agenda – som ikke en gang greier å skjule at de har befolkning-reduksjon som sak.

Og illegale immigranter. Tucker Carlson snakket også om Bidens sinnsyke åpen-grense-politikk, som slipper de illegale inn i USA. Til og med i fulle fly! Han gir dem husly, mat, kredittkort som aldri blir betalt tilbake. Det er mest unge menn som kan, og er ventet – å ta tjeneste i USAs hær.

Hvorfor gjør Biden det? Disse immigrantene har null tilhørighet til USA – og så skal de tjene i USAs hær? Kanskje mot Amerikas befolkning – under et provosert opprør? «Illegale» immigranter blir fløyet direkte inn i De Forente Stater. Det innrømmer Biden-administrasjonen åpent. Så langt er det offisielle tallet 320 000.

Det romerske imperium falt bl.a. fordi soldatene var rekruttert ikke fra Roma, men fra andre land.

Den offisielle årsaken til dette skal være  å fylle opp manglende militær rekruttering. Men den virkelige årsaken finne vi med sikkerhet et annet sted. Immigrantene, spesielt når de ankommer i masser, er alltid en forstyrrelse i samfunnet de kommer til. Det er det samme i Europa. Og Europas politikk er ikke mye forskjellig fra USAs. De er godt ko-ordinert.

I et intervju med Tucker Carlson advarer oberst MacGregor om planen med å rekruttere disse illegale inn i USAs militære. Tucker sa at Rom falt i sin tid fordi utlendinger ikke var lojale mot Rom da de kom inn i det militære, og de fikk snudd befolkningen i Rom. Av samme grunn, advarer tidligere oberst i hæren Douglas MacGregor, mot å tillate illegale utlendinger å tjene i de væpnede styrker.

Faktisk å forstyrre samfunnet. Men hvorfor? Å skape indre konflikter, indre strid – kanskje borgerkrig? Dette er måter å til ødeleggelse – og ofrene er immigrantene som drømmer om en bedre verden. I stedet blir de brukt av Club of Romes oppskrift på ØDELEGGELSE – for eventuelt gjenoppbygging  etter elitens ønske.

Dette er bare noen få eksempler på en planlagt og konstruert ødeleggelse – nøyaktig som forutsett under Club of Romes forordning.

Folk – våkn opp!!  Det som skjer i USA skjer allerede i Europa- kanskje på en annen, mindre synlig måte.

Slutt å være Nasjonens sauer som styres av ulver!

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Lexica

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar