Derimot: Finland første land ut mot en sykdom som ikke smitter mennesker.Vaksiner skal gjøre susen mot ufarlig sykdom. – Derimot

Derimot.no
Derimot: Finland første land ut mot en sykdom som ikke smitter mennesker.Vaksiner skal gjøre susen mot ufarlig sykdom. – Derimot

derimot.no:

Finland: Vaksinering mot fugleinfluensa kan starte fra neste uke.

Av Infowars.

Det nordiske landet har anskaffet nok to-dose vaksiner til 10 000 mennesker. Finland ble tirsdag det første landet i verden som tilbyr vaksiner mot fugleinfluensa, ettersom offentlige helsemyndigheter advarer om et potensielt utbrudd.

I følge The-Express har Finland anskaffet nok to-dose vaksiner, produsert av CSL Seqirus, for 10 000 mennesker, som en del av en EU-avtale som sikrer 40 millioner doser til 15 nasjoner.

Finske helsemyndigheter hyllet anskaffelsen av injeksjonene, og sa at den vil bli gitt til voksne pasienter på frivillig basis, og sa: «Vaksinen vil bli tilbudt til de som er 18 år eller eldre, som har økt risiko for å få fugleinfluensa, på grunn av sitt arbeid eller andre omstendigheter».

Vaksinene er anslått å bli distribuert neste uke.

Selv om det ikke har vært dokumenterte tilfeller av overføring av fugleinfluensa fra dyr til menneske i Finland, hevder landet tydeligvis at det tar skritt for å forhindre et potensielt utbrudd på grunn av landets mange pelsfarmer.

– Forholdene i Finland er veldig forskjellige, ved at vi har pelsfarmer der dyrene kan få kontakt med dyrelivet, sier overlege Hanna Nohynek i det finske instituttet for helse og velferd.

Den amerikanske regjeringen bestilte også 4,8 doser CSL Seqirus cellebasert adjuvans H5 fugleinfluensa-vaksine tidligere denne måneden.

Mens tilfeller av fugleinfluensa hos mennesker er sjeldne, har etablissementet gjort sykdommen til sitt nye påskudd for massevaksinering, med folkehelsetall som hevder at den har potensialet til å bli den neste «store pandemien», og vekker frykt blant forbrukere av kjøtt og meieriprodukter.

I mellomtiden har Council on Foreign Relations globalistiske tenketank, kalt det «alarmerende», at publikum ikke lenger er like mottakelig for påbud om munnbind og sosial distansering, midt i et potensielt utbrudd av fugleinfluensa.

Fra Infowars, publisert 25 juni 2024.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker og video i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Bird Flu Vaccines to Be Administered to Humans in Finland Starting Next Week.

Forsidebilde: REGINE THOLEN

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar