Derimot: Er hovedstrømpressen motivert av å spre informasjon eller å tjene penger?Geoengineeing tidligere kalt konspirasjonstrorier av hovedstrømpressen, selges nå som løsningen for klimaendringer – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Av Lance D Johnson.

En gang ansett som konspirasjonsteori av hovedstrømpressen, men nå blir geoengineering hyllet som løsningen for klimaendringer. I årevis ble pressen brukt til å manipulere offentligheten om dette og dekke over eksperimenteringen på været. Disse eksperimentene utføres uten publikums samtykke, og de påvirker miljøet, været og menneskers helse negativt.

Pressen manipulerer bedrar publikum om geoengineering og chemtrails.
En av de viktigste utviklingen i det siste, i denne kampen for menneskehetens fremtid, er en ny lov i Tennessee som forbyr geoengineering over hele staten. Hvis detter blir kjent, kan hele USA bli en flyforbudssone for værmodifisering og bevisst spraying og dumping av giftstoffer og kjemikalier over folk, byer og landsbygda. Den meksikanske regjeringen ble klar over dette og forbød storskalaeksperimentene umiddelbart.

Nå som publikum blir mer oppmerksomme på eksistensen av disse uetiske eksperimentene, blir pressen brukt til å promotere geoengineering, som om de er noe nytt som vil redde planeten fra global oppvarming.

En ny rapport fra California hevder at USA gjennomfører sin «første test for å begrense global oppvarming». Prosjektet er avledet fra et kontroversielt forskningsfelt kjent som dimming av solstrålingen. Dette, finansiert av Bill og Melinda Gates Foundation, betyr at aerosoler sprayes inn i stratosfæren, der partiklene skal reflektere sollys bort fra Jorden. Men hvordan påvirker disse mikroskopiske saltpartiklene økosystemet?

Chemtrail-eksperimentet i San Francisco Bay, som skal pågå i to måneder.
Et utrangert hangarskip, utstyrt med aerosol-»kanoner» , ble satt i drift i San Francisco Bay i slutten av mars 2024. Hangarskipet er utstyrt med spesialdesignede «kanoner» som kan skyte billioner av havsaltpartikler opp i himmelen. Eksperimentet søker angivelig å øke tettheten og omfang til skyer for å redusere solstrålingen i regionen. Operasjonen øker skydekket over regionen, stenger ute sollys, og gjør befolkningen mottakelig for ukjente eksperimentelle partikler som uunngåelig vil falle ned over land.

Alt dette er en del av et uetisk prosjekt ledet av forskere ved University of Washington. Prosjektet heter CAARE, som står for The Coastal Atmospheric Aerosol Research and Engagement. Forsøkene skal etter planen pågå gjennom april og mai. Området som er berørt omfatter himmelen rundt USS Hornet Sea, Air and Space Museum i Alameda, California.

«Siden dette eksperimentet ble holdt skjult frem til testen startet, er vi ivrige etter å se hvordan offentlig engasjement planlegges og hvem som vil være involvert», sa Shuchi Talati, administrerende direktør for Alliance for Just Deliberation on Solar Geoengineering, en ideell organisasjon som søker å inkludere utviklingsland i beslutninger om geoengineering.

«Selv om det er i samsvar med alle gjeldende regulatoriske krav, er det et klart behov for å revurdere hvordan et regelverk må se ut i en verden hvor eksperimenter med dimming av solstråling skjer,» la hun til.

Et lignende prosjekt utført av Harvard University, forsøkte å bruke himmelen over Nord-Sverige som testområde for reflekterende aerosoler. Prosjektet ble stoppet etter at urfolksgrupper protesterte. Ved å blokkere solstråling, kan værmønstrene endres for millioner av mennesker på ukjente måter. Kunstig «såing» av skyer med kjemikalier kan ha ringvirkninger for hele verden.
Menneskeskapte klimaendringer er ikke det største problemet. Globalistisk finansierte geoengineering-ordninger, og storstilt intervensjon av skydekket, kan ha stor innvirkning på været og klimaet vårt, og forårsake uforutsette problemer for landbruk, fiske og økosystemer, blant mange andre miljø- og helsepåvirkninger.

Fra Natural News, publisert 11 april 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light
Orginalartikkel: Chemtrail conspiracies have become reality, as corporate media sells geoengineering as the solution for climate change.

Forsidebilde: Wikimedia Commons

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar