Derimot: En representant for USAs regjering: F-16 vil ikke være avgjørende for krigen, men en opptrapping fra vår side.

Derimot.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

derimot.no:

«Palestina må utslettes»: Avisen «Times of Israel» publiserer og sletter deretter en artikkel som oppfordrer til folkemord på palestinere.

Av the Palestine Chronicle.
En artikkel dukket opp i den populære israelske avisen The Times of Israel torsdag, som åpenlyst oppfordrer til folkemord på det palestinske folket. Selv om artikkelen ser ut til å ha blitt slettet fra bloggdelen av nettstedet, er den fortsatt tilgjengelig via det digitale biblioteket Internet Archive.

Artikkelen har den Chicago-baserte bloggeren Jeffrey Camras som forfatter, som er beskrevet i biografien som en person med en «dyp kjærlighet til det jødiske folket og staten Israel».

«For å rette opp en urett, for å få fred og gå videre, må Palestina utslettes,» skrev Camras og la til: «Det er en krenkelse av samfunnet, moralen, menneskeheten. Den representerer løgner og antisemittisme, undertrykkelse og terror. Ikke noe annet».

Han skrev også, «Ingen bryr seg om palestinerne. Omsorg for dem eksisterer utelukkende i form av anti-israelsk støtte, ikke pro-palestinsk støtte.

«Israel og du som leser dette, trenger å ha tro på Toraen og Hashem for å oppfylle vår skjebne. Etabler suverenitet over Har HaBayit. Gjør dette i dag! Erobre gjenværende bibelske land i Libanon, Syria og Jordan. Gjør dette diplomatisk eller militært».

I en tidligere artikkel – fortsatt i The Times of Israel – med tittelen «A Halachic Solution Is a Diplomatic Solution», også publisert i The Times of Israels bloggseksjon den 18. april, skrev Camras: «For å endre retningen til den israelske- Palestinsk konflikten, må vi transformere konflikten fra en nasjonal til en religiøs konflikt.».

Den siste artikkelen ble publisert torsdag ettermiddag, omtrent samtidig som tusenvis av israelske jødiske ekstremister deltok i en provoserende parade i den okkuperte palestinske byen Øst-Jerusalem, og sang rasistiske slagord som «død til araberne».

Det var uklart når artikkelen ble fjernet fra nettstedet, men i henhold til versjonen av artikkelen som ble åpnet av Palestine Chronicle i det digitale biblioteket Internet Archive, ble innlegget publisert torsdag 18. mai klokken 15:32.

Noen israelske tjenestemenn og parlamentarikere deltok i den såkalte «flaggmarsjen», inkludert høyreekstreme israelske nasjonal sikkerhetsminister Itamar Ben-Gvir, og Israels minister Yisrael Katz. I sin tale under demonstrasjonen, ba Katz om at Hamas-leder Yahya Sinwar ble myrdet.

«Yahya Sinwar bør også vite at hvis han våger å angripe marsjen, vil skjebnen hans bli den samme som vennene hans i Islamsk Jihad,» en referanse til myrderiene utført av Israel under det siste bombardementet på Gaza.

I mellomtiden fordømte det amerikanske utenriksdepartementet den «opprørende og uakseptable» volden og rasismen som ble vist under den israelske flaggmarsjen.

Fra The Palestine Chronicle, publisert 19 mai 2023.
Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: ‘Palestine Must Be Obliterated’: ‘Times of Israel’ Publishes, Deletes Article Calling for Genocide.

Les artikkelen direkte på derimot.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar