Derimot: Andrei Martyanov:Vi er i tredje verdenskrig og vesten har tapt den. – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Andrei Martyanov, militærutdanning fra Sovjetunionen og nå USA-borger, har skrevet flere bøker om det militære styrkeforholdet mellom øst og vest. I denne korte kommentaren bemerker han noe til en videosamtale mellom Andrew Napolitano (Judging Fredom heter Youtube-kanalen hans) og professor Jeffrey Sachs. Som det fremgår under er han helt uenig i noen av de fundamentale forutsetninger for å forstå dagens verden som professor Sachs fremfører.

Andrei Martyanov

Han lister uenigheten opp i tre punkter. For en vanlig norsk leser er det han skriver ikke til å tro – nærmest som galskap. Men for meg som har fulgt han i mange år og og som har lest tre av bøkene hans virker det logisk og som en rimelig vurdering når en tar med det han tidligere har skrevet som utgangspunkt.

Jeg må tilføye at alt han har skrevet om krigen i Ukraina når det gjelder den militære utviklingen har vært korrekt helt til nå. Alle vestlige medier og offisielle eksperter har tatt feil. De har sprøytet vås og propaganda ut over hele den vestlige verden i mer en to år og fortsetter med det fortsatt.

Det kan noen ganger være en ide å høre på andre som har vurdert den delen av virkeligheten korrekt. Kanskje de har rett i andre vurderinger også.

Knut Lindtner
Redaktør

Jeffrey Sachs…
… med all min respekt for hans stilling, tar feil her.

Vi ER IKKE på vei mot WW III (Tredje verdenskrig), vi er allerede i WW III og Vesten har allerede tapt den. NATO har verken tropper eller ressurser til å få til noe som helst noe i 404 (Ukraina, red.). Russlands taktiske atomøvelser var en melding til europeiske chihuahuaer (Verdens minste hunder, red,), først og fremst Storbritannia, etter å ha vist Storbritannias ambassadør i Moskva listen over britiske mål Russland vil angripe UTENFOR 404 (Ukraina) hvis London fortsetter med terrorisme. Russland er ikke redd for artikkel 5. (Natos paragraf som forplikter alle land til å forsvare et som angripes utenfra, red.)

USA er IKKE en republikk lenger – det er et korrupt enpartioligarki som glir mot totalitarisme. Dens utenrikspolitikk og media er kontrollert av staten Israel og den sionistiske lobbyen i USA, som er basert på et bredt grunnlag av den kristne sionistiske befolkningen i USA.

USAs høyere utdanning relatert til humaniora er over. Det har vært over en stund. Etter hvert vil alle rester av en fri tanke og faktabasert akademisk studie bli renset.

Som jeg har skrevet i mange år – den ENESTE virkelige testen av nasjonen, av staten, er VIRKELIG krig. Det måtte en SMO til (Den spesielle militære operasjonen, krigen Russland innledet for to år siden, red.) å fullstendig rive ned det falske byggverket til det amerikanske «demokratiet» for å avsløre et råttent stillas som kollapser mens jeg skriver dette. Eller kanskje en velkjent murvegg av avdøde Frank Zappa.

https://smoothiex12.blogspot.com

Forsidebilde: Issy Bailey

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar