Derimot: Alt blir nå antisemittisme! Representantenes Hus iler gjennom vanvittig lovforslag. – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Av Andrew Anglin

Den firøyde kukksugeren Mike Johnson (Speaker i Representantenes hus) nektet å forklare hvorvidt det er noen form for protest mot Israel som ikke er «antisemittisme». Han ville ikke svare klart i sitt intervju med Erin Burnett, at det er hans tro at all motstand mot israelsk politikk er «antisemittisme».

Nå har han gått videre og hastet gjennom et forslag som gjør forbudt enhver og all kritikk av Israel, og det skal regnes som»antisemittisme», som nå er ulovlig i Amerika, virker det som.

The Guardian:

Det amerikanske Representantenes Hus har stemt for å vedta et lovforslag om bevissthet om antisemittisme, et kontroversielt tiltak sponset av en republikaner i New York midt under kontroverser over pro-palestinske protester på universitetscampusene på Manhattan og over hele USA, mens Israels krig med Hamas fortsetter.

Lovforslaget ble vedtatt 320-91 med en viss støtte fra Demokratene.

Mike Lawlers lovforslag vil «gi en vurdering av en definisjon av antisemittisme satt av ‘International Holocaust Remembrance Alliance’ for håndhevelse av føderale antidiskrimineringslover angående utdanningsprogrammer eller aktiviteter, og for andre formål» .

Disse jødene har i årevis presset på IHRA-definisjonen og den har blitt dømt ulovlig i USA.

Den går sikkert gjennom i Senatet, og den og sier at enhver form for kritikk av enhver handling utførtav jøder er hatkriminalitet. Dette er selvfølgelig hvordan begrepet alltid har blitt brukt av jøder.

Husker dere da de sa at det å kritisere alt George Soros gjør, er antisemittisk?

Hele konseptet «antisemittisme» er en bløff. Ingen i historien har noen gang hatet jødene uten grunn. Grunnen til at folk misliker eller kritiserer jøder er alltid et resultat av jødisk oppførsel.

IHRA-definisjonen innrømmer i utgangspunktet bare at mens de vagt hevder at folk egentlig ikke er uenige i jødisk oppførsel, hevder de bare at de er uenige i jødisk oppførsel fordi de hater jøder uten grunn.

Det er hva alle disse jødene og myndighetene sier akkurat nå: Ingen er faktisk motstandere av folkemordet i Gaza, de hevder bare å være motstandere av det fordi de hater jøder uten grunn. Det er ekte. Det er faktisk det de sier.

Demokratene motsatte seg det som et lovforslag om meldinger som ganske enkelt var ment å gi republikanerne et løft i en politisk aktuell sak og presse demokratene til å ta politisk vanskelige standpunkter.

‘American Civil Liberties Union’ motsatte seg lovforslaget og sa til medlemmene: «Føderal lov forbyr allerede antisemittisk diskriminering og trakassering fra føderalt finansierte enheter.

«Lovforslaget er derfor ikke nødvendig for å beskytte mot antisemittisk diskriminering; i stedet vil det sannsynligvis redusere ytringsfriheten til studenter på høyskoler ved feilaktig å sette likhetstegn mellom kritikk av den israelske regjeringen og antisemittisme.»

Vel, det er i det minste noen jøder som ser hvordan dette kommer til å komme ut av kontroll og føre til massepogromer.

‘Foundation for Middle East Peace’ (FMEP), som «arbeider for å sikre en rettferdig, sikker og fredelig fremtid for palestinere og israelere», har observert den skiftende betydningen av «antisemittisme» i USAs politiske diskurs.

«Tradisjonelt,» sier FMEP, «har ‘antisemittisme’ betydd fiendtlighet og fordommer mot jøder fordi de er jøder – en svøpe som har satt jøder i fare gjennom historien, og er en kilde til gjenoppståtte trusler mot jøder i dag.

“De siste årene har det vært et energisk arbeid med å omdefinere begrepet til å bety noe annet. Denne nye definisjonen – kjent i dag som ‘International Holocaust Remembrance Alliance’ sin ‘arbeidsdefinisjon av antisemittisme’, er eksplisitt politisert, og refokuserer begrepet til å omfatte ikke bare hat mot jøder, men også fiendtlighet mot – og ikke minst kritikk av den moderne staten Israel.»

Hvorfor skulle noen være imot jøder «fordi de er jøder»?

Det gir ingen mening.

Jeg skal liksom være erke-antisemitt, og likevel har jeg ingen problemer med Norman Finkelstein eller Glenn Greenwald (faktisk, med sistnevnte har jeg et problem; At han er homofil).

Ingen har noensinne, på noe tidspunkt i hele historien, vært motstandere av jøder «fordi de er jøder». Det har aldri skjedd, aldri.

All motstand mot jøder har vært et resultat av jødisk oppførsel. Punktum. Null unntak.

«Antisemittisme» er en gigantisk svindel, designet for å tillate jødene å kreve offer når folk reagerer på deres avskyelige oppførsel med forargelse.

For å være tydelig, dette gjør ikke nettstedet mitt ulovlig – selv om det antagelig kommer snart.

Det dette lovforslaget er utformet for å gjøre, er å kutte føderale midler til ethvert universitet som lar studenter protestere mot de israelske militæraksjonene.

Dette er veldig, veldig ekstremt. Det er faktisk ikke levedyktig. Det er ingen mengde av makt som kan stoppe disse protestene. Folk er veldig sinte over den pågående massakren på Gaza.

Bibi (Netanyahu) sier at han snart skal inn i Rafah, noe som vil mer enn doble de sivile ofrene. Han sier også at han planlegger å invadere Libanon. Som dere vet handler dette om å eskalere til en amerikansk krig med Iran – det er grunnen til at Bibi lot 7. oktober skje i utgangspunktet.

Ideen om at regjeringen kan bruke makt for å stoppe protester mot alt dette som Israel gjør er rett og slett vanvittig. Det er mulig at Israel ikke forutså denne typen tilbakeslag i USA. Jeg vet ikke. Alt dette er veldig slurvete utført. Hvis jeg ønsket at protestene skulle eskalere, er det dette jeg ville ha gjort – innført denne «antisemittisme-loven». Men jødene og den amerikanske regjeringen føler at de er uovervinnelige og at de kan tvinge hva som helst av forordninger på hvem som helst. Og det er denne forutsetningen som ligger til bunn for enhver handling de utfører.

Men, det kommer ikke til å fungere.


Publisert 2. mai 2024, linker i originalartikkelen.
Originalartikkel: House Rushes Through Insane «Working Definition of Antisemitism» Bill That Says «Anti-Zionism Is Anti-Semitism»
Oversetting og illustrasjon: Terje Sørensen

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar