Den som kontrollerer matforsyningen kontrollerer folket. Den som kontrollerer energien, kan kontrollere hele kontinenter. Den som kontrollerer penger, kan kontrollere verden.

Derimot.no

Big Pharma satt til å kontrollere hele matforsyningen. Monsanto-Bayer og Bill Gates slår seg sammen

Av Greg Reese

Global Research, 2. mai 2022

Forbidden Knowledge TV 30. april 2022

Monsanto Corporations ødeleggende angrep mot bønder på 1990-tallet – deres genmodifiserte Frankenfoods og deres nevrotoksiske plantevernmidler – inspirerte folk til å presse regjeringen til å lovfeste sertifiseringsstandarder for matvarer.

Men takket være Big Pharma, Bill Gates og popkulturens mediehjernevasking, står Monsanto fortsatt sterkt og er klar til å ta fullstendig kontroll over matforsyningen din ved hjelp av de samme mektige familiene og stiftelsene som allerede kontrollerer pengene og energien.

Planene deres for hvordan de skal gjøre det er omfattende beskrevet i en ny rapport publisert på Corey’s Digs .

Den innendørs, vertikale jordbruksindustrien, som er en svært nyskapende og effektiv metode, blir finansiert av Bill Gates og promotert av World Economic Forum som en erstatning for konvensjonelt, utendørs jordbruk.

Aerofarms er industrileder innen vertikalt jordbruk, og de var også med på å utvikle det første CRISPR-genredigerte produktet og samarbeidet med NIH [National Institutes of Health, USAs ekvivalent til Norges Folkehelseinstituttet, mrk.] om å produsere proteiner for de dødelige COVID-vaxxinene.

Aerofarms viser tydelig at de ikke er konvensjonelle gartnere. Deres business er syntetiske matprodukter, noe som helt klart er trenden i denne voksende industrien.

Monsanto lager spesialtilpassede, genetisk designede frø for disse vertikale gårdene , og University of California utvikler en plantebasert mRNA-vaxxine som gårder kan dyrke i salathoder, som «tilfeldigvis» er hovedavlingen til disse nye gårdene.

Disse GMO-farmene tilbyr allerede mat på store utsalgssteder, inkludert Kroger, Walmart og Whole Foods, og ekspanderer enormt.

Og det er ikke bare ferskvarer som blir genmodifisert. USDA og FDA har allerede godkjent genetiske modifikasjoner på griser, laks og storfe. Og de har godkjent syntetisk, laboratoriefremstilt kjøtt.

Bill Gates’ Good Food Institute planlegger å skape kjøttet på nytt, med $10 millioner i støtte fra USDA . Men for å gjøre Big Pharma-matforsyningen sin til den nye amerikanske modellen, vil de trenge en stor krise.

Nedstengningene i 2020 forstyrret forsyningskjeden, som ble ytterligere påvirket av amerikanske sanksjoner mot Russland. Dette har skapt en matmangelskrise.

Legg til det at over et dusin matforedlingsanlegg på mystisk vis er blitt ødelagt de siste ukene, samt flere gjødselanlegg under en stor gjødselkrise.

For å gjøre vondt verre tvinger Union Pacific Railroad fram en reduksjon på 20 % i forsendelser fra verdens største gjødselselskap.

Og når folket krever en løsning, viser det seg at Bill Gates tungt investerer i alternativ gjødsel og også er hovedaksjonær i Canadian National railway, som hevder de hjelper gjødselmarkedet å vokse.

Kanskje Bill Gates og Monsanto vil melde seg frivillig til å redde alle med sitt nye genredigerte bakteriegjødsel, og kanskje det vil slå tilbake, slik det gjorde i Afrika, da alt Gates og Monsanto oppnådde, etter 15 år med forsøk på å hjelpe, var å øke sulten med 31 % .

Men det er OK, for det er Monsanto-Bayer som skal redde verden med sine Big Pharma matfabrikker med splitter ny mRNA-vaxxinesalat.

Og som om dette ikke var ille nok, er det uttalte målet for denne nye Frankenfood-industrien å gjøre all mat sporbar, og det betyr å belegge det hele med nanoteknologi.

Den som kontrollerer matforsyningen, kontrollerer folket;
den som kontrollerer energien, kan kontrollere hele kontinenter;
den som kontrollerer penger, kan kontrollere verden.

– Henry Kissinger

Bearbeidet av Monica Sortland

Forsidebilde: Dan Meyers

https://www.globalresearch.ca/big-pharma-set-control-entire-food-supply/5779182

1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 ganger.

Post Views: 17

Les artikkelen direkte på derimot.no