Dagens bilde: Det Nye Oslo

Lykten.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Lykten.no:

GRENSEN I OSLO: En halvnaken mann med afrikansk bakgrunn står med buksene på knærne og urinerer åpenlyst foran forbipasserende i Oslo sentrum. Tomme ølbokser ligger strødd rundt mannen. Urinen renner over fortauet og ut i veien. Rett ved kommer en mann og to kvinner, kvinnene med hver sin rullebagasje. Vil de tråkke i den varme strømmen av urin og rulle bagasjen sin rett over den? Vil de få sjokk når de stirrer rett inn en halvnaken khat-ruset afrikaners blodskutte øyne? (Opp til 70 prosent av somaliske menn i Oslo bruker det ulovlige rusmiddelet).

Den tiden da Oslo var en forholdsvis uskyldig og trivelig by, der man som ung kunne dra på klasseturer for å gå på Peppes Pizza, kino og handle musikk er over. Da Karl Johan midt på lyse dagen var like rolig som en hvilken som helst hovedgate i en mindre norsk bygd. Der bestemor kunne gå rundt til sine butikker og ta toget trygt hjem til Ski. At det bor flere folk der i dag kan man akseptere, men det er hva slags folk man har fylt på med som er problemet.

Nå har Oslo tatt steget opp til en «ekte» vestlig multikulturell by som flommer over av tiggere, narkomane, rom-gjenger, barneransbander, bokstav-gjenger, halvnakne afrikanere på khat-rus som urinerer på gaten… mens politiet sitter i sine varme biler og ser på. Kneblet av en politisk korrekt ledelse innsatts av den rødgrønne maktsfæren som er mer opptatt av «hatprat» på sosiale medier, enn hatforbrytelser mot det norske folk.

TAKK FOR AT DU VALGTE NORGE. (Foto: Lykten.no)

Les artikkelen direkte på Lykten

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar