CNN+ kansellert, Obama kansellert, Netflix og Disney faller som steiner på børsen

Lykten.no

En av de største leverandørene av falske nyheter på global skala, CNN, har opplevd masseoppsigelser, nedskjæringer og nå nylig ble hele nysatsingen, CNN+, lagt ned etter kun 21 dager.

Plattformen som skulle være bundet opp mot abonnenter skulle få over en milliard dollar i investeringer de neste fire årene. Men kun en uke inn i satsingen ble det rapportert at budsjettet skulle kuttes med hundrevis av millioner. Nå, kun tre uker etter at CNN+ ble lansert er prosjektet kansellert. Flere kjente ankere fra CNN, som Jake Tapper og Chris Wallace er nå uten jobb.

Målet for CNN+ var å ha to millioner abonnenter etter ett år og deretter rundt 15-18 millioner abonnenter etter fire år. Men færre enn 10.000 mennesker brukte CNN+ på en daglig basis etter to uker, selv etter en massiv reklame og PR-kampanje som kostet millioner av dollar.

Les også: CNN må betale erstatning til skoleelev som ble hengt ut som rasist

Les også: CNN avslørt på skjult video – «Riksrett er historien vår, ignorer alt annet»

Nyheten kommer samtidig som strømmetjenesten Spotify forteller at de ikke vil fornye Obama-ekstemparets podcast-kontrakt.

Og for å virkelig helle salt i såret i massemedias råtnende lik, så har strømmetjenestene Netflix og Disney falt dramatisk på børsen den siste tiden. Massiv negativ PR med pedofiliskandaler og såkalt «woke»-hysteri rundt TV-seriene og filmene, har ført til at seere har flyktet fra plattformene.

Les også: Netflix anklaget for pedofili – blir tatt i forsvar av norske kulturmarxister

Les også: Disney gjeninnsetter regissør anklaget for pedofili

Og for å virkelig slå knockout på venstresiden, så har verdens rikeste mann, Elon Musk, satt i gang et forsøk på å kjøpe Twitter. Altså hele selskapet. For nærmere 50 milliarder dollar. Og det kan føre til at Donald Trump kommer tilbake på plattformen.

Les artikkelen direkte på Lykten